Kako v celoti odstraniti torrent iz računalnika: akcijske možnosti

Od njegove uvedbe leta strank računalniški svet torrent in pokukati omrežij, imenovan kot peer-to-peer ali P2P, je postala zelo priljubljena, saj omogoča, da se doseže zelo visoko nalaganje hitrosti iz interneta katerekoli vsebine predstavljene velike datoteke. Interakcija izključno med računalniki strank po vsem svetu, ne med strežniki. Strežniki uporabljajo na spletu samo za gostovanje velikih torrent datotek, ki so neke vrste glede na osnovne informacije so na voljo na samem strežniku. Toda ti programi pogosto videti velike količine oglaševanja, kar je razlog, zakaj mnogi uporabniki in se sprašujete, kako odstraniti program torrent iz računalnika v celoti. V tem primeru, seveda, je torrent odjemalec. Za udobje v nadaljevanju se bo imenoval preprosto torrent.

Selektivni prenosov odstranjevanje

Ampak zato pustite vprašanja, odstranite program torrent kot uTorrent ali njo v stran in pogled na problematiko odlaganja prenosov, ki lahko privede do invalidnosti ali celo glavno vlogo visi sistema.
Najprej se morate znebiti aktivne vloge torrent s preprostim pritiskom na gumb s sliko košarice ali meniju PCM. Ustavi nalaganje ni potrebno. Program bo izdal opozorilo, s katerim bi se strinjajo, nato pa v upravitelju datotekTako kot Explorer, izbrišite mapo ali arhiv z delno prenesenimi informacijami. Ni treba posebej poudarjati, da se lahko znebite tudi hudournika. Če je glavni odjemalec prekinjen, uporabite upravitelja opravil (taskmgr v meniju Zaženi), dokončajte program in nato izbrišite datoteke. Ko se ponovno prijavite, boste morda prejeli sporočilo, da ni nobenega torrenta za prenos. Nič groznega Samo odstranite povezavo.

Kako popolnoma odstraniti torrent iz računalnika: prejšnje korake za dokončanje programa

Zdaj nekaj besed o tem, kako odstraniti glavno aplikacijo odjemalca. Običajno morate najprej deaktivirati njegov zagon v samodejnem načinu, ker se program samodejno zapiše v samodejnem nalaganju.

To se izvede v konfiguracijskih nastavitvah (msconfig) v ustreznem zavihku za Windows pod deseto. V operacijskem sistemu Windows 10 se ta zavihek nahaja neposredno v upravitelju opravil. Seveda je potrebno zapustiti in od odjemalca, katerega ikona se lahko skrije v sistemski vrstici. Nato morate ponovno zagnati in izbrisati.

Kako popolnoma odstraniti torrent iz vašega računalnika: opis operacijskega sistema Windows

V najenostavnejšem primeru lahko na nadzorni plošči uporabite standardni program in razdelek komponent. Kako v celoti odstraniti torrent iz računalnika?
Označite aplikacijo na seznamu in kliknite gumb za odstranitev, da odstranite uporabniške nastavitve, ki lahko ob ponovni namestitvi vplivajo na aktiviranje programa.
Po tem pa se morate prijaviti samiurejevalnik registra (regedit) in izbrišite vse ključe, ki ustrezajo iskanju glavnega imena odjemalca (uTorrent, BitTorrent, itd.). Po zaključku vseh dejanj, za vsak slučaj, morate preveriti, ali je sistem imenikov in datoteke oddaljenega programa ostal v imeniku z nastavitvijo podobnega iskanja v Raziskovalcu. Nato morate ponovno zagnati računalnik.

Aplikacija deinstaller

Obstaja tudi enostavnejša rešitev problema, kako popolnoma odstraniti torrent iz računalnika. To je uporaba programa Uninstaller, Revo Uninstaller, iObit Uninstaller ali Uninstall Tools za deinstallerje. Prva dva pripomočka sta popolnoma brezplačna, tretji ima poskusno vožnjo.
Vse to je: odstranite program z metodo, ki je skoraj povsem v skladu s tem, kar lahko naredijo orodja Windows ali vgrajena orodja za odstranjevanje odjemalske programske opreme, nato aktivirate zmogljivo skeniranje in odstranite ostanke v obliki datotek, imenikov in vnosov v register. Praviloma je popoln ponovni zagon sistema zaključen.

Kaj storiti, če torrent strežnik ni izbrisan?

Vendar se zgodi, da se nekateri programi ne deinstalirajo. Kako v tem primeru popolnoma odstraniti torrent iz računalnika? Kot kaže praksa, tukaj ni nič posebej zapletenega. Ko deaktivirate program v samodejnem nalagalniku, uporabite ponovni zagon z izbiro varnega načina in sledite zgoraj opisanim korakom. Če to ne pomaga, boste morali uporabiti orodja PowerShell. Postopek odstranjevanja programske opreme tukaj je precej zapleten, zato je podrobenne bodo upoštevane. Običajno bo povprečni uporabnik imel dovolj zgoraj opisanih metod. Običajno, če uporabljate posebne programe odstranjevanja, brisanje kateregakoli Težave ne povzroča, čeprav lahko celo uporabite prisilno brisanje. Prav tako lahko izbrišete in vdelate v programski sistem. Če odstranjevalec ne deluje normalno, uporabite varni način, ki je zagotovljen za uspeh. Seveda ne morete izbrisati glavne stranke, ampak preprosto onemogočite oglas, če že ima zelo slab učinek. Toda to je, kot pravijo, povsem drugačno vprašanje.

Sorodne publikacije