Mnenja imetnikov Great Wall Hover H3: Prednosti in slabosti

Great Wall Hover H3 - terenski avtomobil, ki je priljubljen za avtomobilske navdušence, za katerega je pomembno merilo pri izbiri avtomobila njegova prepustnost. Lastniki Great Wall Hover H3 Novo v pregledih ugotavlja, da je nakup takšnega avtomobila v večini primerov obvezna potreba, zaradi slabe kakovosti cest. Izbira med tujimi SUV-ji v proračunski kategoriji ni zelo raznolika, zato je Hover v tem pogledu popoln. Spoznajte prednosti in slabosti avtomobila iz fotografij lastnikov Great Wall Hover H3.

Zgodovina Great Wall Hover

je popolna kopija japonskega terenca Isuzu Axiom, ki ga je zelo težko srečati na ozemlju Skupnosti neodvisnih držav. Serijska proizvodnja Hoverja se je začela leta 2005. Skoraj takoj, avtomobil pridobil popularnost zaradi svoje dostopne cene, odlične dinamične lastnosti in sodobnega oblikovanja, ki so ga praznovali lastniki Great Wall Hover H3 v pregledih. Zbiranje in prodaja Great Wall Hover v Rusiji se je začela šele leta 2006. Model je postal prvi kitajski SUV, ki je prejel vse potrebne certifikate EU. Leta 2010 je bila hkrati z restylingom predstavljena nova generacija Great Wall Hover, ki je v enem letu dobila ime H5.


Značilnosti konstrukcije in LKP

Lastniki Great Wall Hover H3 v pregledih ugotavljajo, da je premajhna barva in lak premaz za telo v nekaj letih delovanja pokrita s čipi in praskami. Reagenti, ki pozimi pokrivajo ruske ceste, so negativnivplivajo na telo telesa: pod njihovim vplivom je avto prekrit z rjo, zato ne bo odveč protikorozijski obdelavi. Ker je zaželeno, da se na telesu, takoj po tem, ko je treba obdelati z rja pretvornik in pobarvane. Lastniki Great Wall Hover H3 v pregledih svetujejo, ko gledate na avto, da bodite pozorni na tako težko dostopna mesta, kot so pokrov prtljažnika, robovi vrat, oboki koles, obloga vrat in okrasni elementi okoli žarometov - na teh mestih je največ rje.

Težave s karoserijo

Težave na karoseriji in slabosti Great Wall Hover H3 v odzivih lastnikov avtomobilov:
 • Pogon brisalcev pogosto pri nizkih temperaturah odpove, zato je zaželeno, da brisalnike uporabljate šele po popolnem segrevanju vozila.
 • Pokrov rezervoarja za gorivo je močno korodiran zaradi padca v vodo med obarjanjem vode, kar vodi do njegove odpovedi. Problem je rešen z vodoodbojno tekočino WD-40.
 • Sčasoma začne pokrov prtljažnega prostora preskočiti vodo. Da bi se temu izognili, je zaželeno mazati ga s silikonom.
 • Ravnilo motorjev

  Na sekundarnem avtomobilskem trgu jih večina predstavlja motor Hover s bencinskimi motorji s 24 litri in prostornino 130 l. z Redko lahko najdete modele, opremljene z dizelskimi motorji prostornine 2 in 28 litrov, in sicer s močjo 150 in 95 konjskih moči. Najbolj redki so avtomobili z agregati bencinskega tipa z zmogljivostjo 122 konjskih moči in prostornino 2 litra. Lastniki Velikega ziduPregledi Hover H3 ugotavljajo, da so bencinski motorji visokokakovostni licencirani kopiji japonskih motorjev podjetja Mitsubishi. 24-litrski DSP je opremljen z jermensko prestavno ročico, ki zahteva zamenjavo vsakih 60.000 milj poti, da bi se izognili poškodbam in poškodbam ventilov.
  Lastniki Great Wall Hover H3 v pregledih ugotavljajo, da tisti modeli, ki se zbirajo v Rusiji, trpijo zaradi tovarniške napake - ne do konca zategnjenih vijakov glave valja, kar lahko povzroči potrebo po zamenjavi tesnila. Pogosto, še pred prvimi 70 tisoč vožnjami, se senzorji ročične gredi, lambda sonda, črpalka in regulator prostega teka. Glavni razlog za takšne napake je uporaba neprimernega goriva znamke. Sodeč po ocenah lastnikov Great Wall Hover H3, je dostojanstvo avtomobilov dizelski motorji: razlikujejo se po zanesljivosti in učinkovitosti. Da bi ohranili svojo učinkovitost, je dovolj, da pravočasno zamenjate filter za gorivo in motorno olje. Vir svečk je 70 tisoč kilometrov, šobe - približno 120 tisoč kilometrov. Povečana poraba motornega olja v razponu od 90 do 110 tisoč kilometrov v večini primerov signalizira rušenje sesalnega kolektorja.

  Prenos

  opremljen s petstopenjskim ročnim menjalnikom Great Wall Hover. Avtomatski menjalnik je nameščen samo skupaj z dizelskimi motorji na modelu H5. Lastniki SUV se pogosto pritožujejo nad mehaniko, zlasti na mehki prestavi in ​​povečan hrup pri delu. Dvomljiva in njenazanesljivost: ležaji gredi se obrabijo pri 70-90 tisoč kilometrih. Popravilo škatle z menjalnikom bo lastniku avtomobila stalo nekaj več kot 500 dolarjev - ker so vsi ležaji gredi zamenljivi.

  Pred nakupom rabljenega Great Walla je priporočljivo preveriti tesnila gredi. Prednost Hoverja je zanesljiva sklopka: vzdržljiva je in lahko služi vsaj 100-120 tisoč kilometrov.

  Notranjost

  Great Wall Hover spada v kategorijo proračunskih avtomobilov z ustrezno notranjo opremo: sedeži iz usnjenega oblazinjenja in trim kolesa postopoma izgubijo privlačen videz in se obrabijo na 50–70 tisoč kilometrov kilometrov. Sčasoma je mogoče naleteti na škripanje oblazinjenja vrat in sedežev, kar se še posebej izrazi v hladnem obdobju. Prednost Hoverja je visokokakovosten in čist zvok akustike s polnim delovnim časom: v zvezi s tem avtomobil celo prečka svoje drage konkurente iz Evrope. Elektronske opreme in sistemov, ki so visoko kakovostni in zanesljivi, ni pritožb.

  Vozni mehanizem za terenska vozila

  Vzmetenje Great Wall Hover odlikuje njegova nezahtevnost in prepustnost - avtomobil se lahko v tem pogledu primerja s SUV-ji. Najzahtevnejše ceste je mogoče reševati s prisilnimi motorji, priključeno prednjo osjo, zanesljivo šasijo in spuščanjem. Kljub svoji zanesljivosti in kakovosti, vzmetenje zahteva redno diagnostiko in popravilo. Po 60 tisoč kilometrih je potrebna zamenjavaležaji, amortizerji, tihi bloki in kroglični ležaji. Druge podrobnosti šasije - konice krmilnih nog, ležaji pesta, puše in stabilizatorji se razlikujejo po trajnosti in lahko trajajo do 100 tisoč kilometrov kilometrov.

  Ugodnosti

 • Paket.
 • Pasivnost.
 • Ugodne cene tako za sam avtomobil kot za nadaljnje vzdrževanje in popravila.
 • Oblika.
 • Slabosti

 • Fine barve.
 • Nezadostna moč motorjev.
 • Težave pri prenosu.
 • Kovinska prevleka je nagnjena k koroziji.
 • Povzetek

  Great Wall Hover H3 je zanesljiv, visokokakovosten avtomobil s sodobno in privlačno obliko, premišljenim dizajnom in odlično prehodnostjo. Dodatna korist je cenovno ugodna in cenovno ugodna storitev.

  Sorodne publikacije