Obnovljeni iPhone 5S - pregledi. Kako razlikovati obnovljeni iPhone 5S od novega

V zadnjem času ruske trgovine ponujajo nakup Apple iPhone 5S v stanju "kot novega". Kaj je problem in zakaj imajo ti telefoni ta status? Pametni telefoni, ki so prejeli podobno "znamko", niso novi modeli. So popravljeni pripomočki, pripeljani v prvotno stanje. Obnovljeni iPhone 5S, pregledi, ki jih lahko preberete na koncu članka, so se pojavili na trgu po padcu menjalnega tečaja. Prav oni so začeli kupovati potrošnike, saj so stroški ostali isti kot novi modeli pred krizo.

Ali je dobičkonosno kupiti takšno različico? Razlikuje se od ene in glavnih značilnosti telefona - vse to lahko najdete v tem članku.

Informacije o iPhone 5S

Model, opisan v tem članku, je pripomoček za iPhone sedme generacije. Delo telefona temelji na iOS različici 10.2. Eden od razpoložljivih gumbov pod zaslonom je bralnik prstnih odtisov. Telefon se prodaja v treh barvnih shemah: zlato, srebro in sivo. Uradno predstavljen leta 2013 v začetku septembra. Prodaja se je začela v ZDA, na Kitajskem in v sedmih drugih državah nekaj dni po objavi novega modela. Cena je bila odvisna od flash pomnilnika. Tako se je v Ameriki spreminjala od 650 do 850 dolarjev v evropskih državah - od 700 do 900 evrov. Prodaja v Ruski federaciji se je začela kasneje - 25. oktobra. Sprva, različica 16 GB stane 30 tisoč rubljev, kar je 10 tisoč več bi morali plačati za model s pomnilnikom 64 GB. Zaradi krize leta 2014cena se je večkrat povečala. Zato se je pojavila prodaja poceni iPhone 5S (v primerjavi z novimi modeli). Mnenja o tem, da je jasno, da je telefon vreden svojega denarja, deluje brez napake.

Novi in ​​obnovljeni iPhone - kaj kupiti?

Zelo težka izbira je odločitev, kateri telefon kupiti. Torej poglejmo skupaj. Zaradi dejstva, da je dolar skakal kot norec, mora ruski potrošnik stalno varčevati. Seveda tega ne želim storiti na račun kakovosti. Za ljubitelje iPhone, ki nimajo dovolj denarja, bo iPhone 5S odlična možnost. Mnenja o modelih so dobri, zakaj ne? Potrebno je povedati več o tem, kaj ta izraz pomeni. Dobesedno, angleško ime takega iphone pravi naslednje: telefon je bil že lastnik enkrat, toda pred ponovno prodajo pametni telefon je bil ponovno certificiran. Glavna in opazna podrobnost, ki razlikuje nov model od obnovljenega, je cena. Lahko izvedete malo kasneje. Ampak naenkrat je treba opozoriti, da je pri nakupu po ceni, ki je precej pod povprečnim trgom, lahko vsak potrošnik preprosto goljufal.

Kjer je obnovljen iPhone 5S in značilnosti postopka

Mnogi menijo, da je zamisel o prodaji obnovljenih pripomočkov za države, ki že dolgo zaostajajo v gospodarskem razvoju. Vendar pa ta sistem uporabljajo številna podjetja in že dolgo časa.
Kje poteka postopek? Naredite to pri proizvajalčevih obratih. Pametni telefon je v ZDA prihajal s pomočjoposebna mesta za dostavo. Poleg tega je mogoče obnoviti telefon s tovarniško napako, ki jo je mogoče kasneje odstraniti. Proizvajalec pred prodajo spremeni vse v pametni telefon: tako v primeru in baterije, kot tudi gumbe in celo zaslon. Ti predmeti niso primerni za uporabo novih lastnikov, ne glede na težavo s telefonom. Že na podlagi tega dejavnika, ki ga nadomeščajo razvajeni deli. Kot rezultat, iPhone 5S model je bil obnovljen (povratne informacije potrošnikov jasno kaže, da je malo ljudi opomba popravila storiti) prihaja z novo polnilnik, kabel in slušalke, nato pa pride na prodajo. Garancija za takšen pripomoček je podana le za eno leto, kar je dovolj, da se pokažejo zakonske zveze ali druge težave. V tem primeru bo telefon zamenjal telefon v servisnem centru.

Zanimivo na strani, obnovljen telefon ali ne?

Ugotovite, da je telefon obnovljen, lahko si ogledate samo polje, v katerem je telefon. Spodaj bo ustrezen vnos, vendar se ta razlika ne konča. Poglejmo jih malo kasneje. Vse ostalo izgleda popolnoma enako. Zato je preprosto nemogoče razlikovati od novega. Če se vrnemo na primerjavo polj, je treba opozoriti, da so popolnoma drugačne. Barve in pisave, ki zagotovo ne bodo naredile napak pri nakupu. Pri primerjavi naprav so potrošniki opazili, da ni razlik. Niti v ergonomiji, niti v notranjem polnjenju, niti v zasnovi najdenih pomanjkljivosti. Razlikujejo se samo serijske številke.

Kaj je spodbudilo podjetje, da ustanovi uradnikaobnovljeni modeli?

Kot je bilo že povedano, je podjetje zaradi takšne zamisli spodbudilo nestabilno gospodarsko stanje. Zaradi krize so ljudje prenehali kupovati izdelke "jabolka" in raje kitajske pametne telefone. Treba je opozoriti, da je iPhone 5S 16GB (obnovljen) v veliko povpraševanje. To je posledica dejstva, da je njegova cena skoraj dvakrat nižja od tiste, ki je določena na novem telefonu. Projekt z izvedbo oživljenih iPhonov se je uresničil, tako da lahko z gotovostjo rečemo, da se podjetje verjetno ne bo kmalu odpovedalo. Obstaja pa tudi velika verjetnost, da bodo ljudje, ki nosijo pokvarjen telefon v službi, prejeli prenovljen stroj.

Kakšne vrste so oživljeni iPhoni?

Zelo pogosto najdemo v trgovini po ceniku "iPhone 5S obnovljen". Kaj to pomeni, je že jasno, toda vsi prodani modeli niso potrjeni s strani Apple. Ti pametni telefoni so na voljo v dveh vrstah.
 • Prenovljen v uradnem obratu proizvajalca. Naprave, ki so bile obnovljene, imajo status "uporabljeno". Servisni center jim je iz neznanega razloga dal storitve. Taka je lahko tovarniška napaka in nekakšen prelom. Modeli se dostavijo na glavni transporter, kjer se zamenjajo njihovi deli, odpravijo se napake in se tržijo pod ustreznimi oznakami. Cena za takšne modele je precej nižja kot pri novih. Razlik med telefoni praktično ni, le različna polja.
 • Izdelano v neuradnih podjetjih. Takšna podjetja se praviloma nahajajo naozemlju Kitajske. Njihovi direktorji kupujejo pokvarjene telefone. Težave se odpravijo in izdajo ustrezne oznake. Vendar pa nimajo enega - napis, ki pravi, da je telefon potrdil Apple. Original v takšnih pametnih telefonih, poleg procesorja in matične plošče, ni ničesar. Vse se nadomesti z izdelki slabe kakovosti, ki so hitro izpadli.
 • Kakšne so razlike med prvotnim in obnovljenim modelom?

  Na žalost je zdaj veliko prodajalcev, ki prodajajo iPhone 5S 16GB, obnovljeno pod krinko novega. Ta model je pogosto postal vzrok za razprave, saj v primerjavi z drugimi možnostmi pridobiva ogromen obseg. Najprej morate paziti na serijsko številko, ki mora biti enaka v telefonu, na primeru in na škatli. Na uradni spletni strani Apple lahko ubijete to kodo in dobite informacije o tem, kakšni pogoji so na voljo v servisnih centrih tega telefona. In kako razlikovati obnovljeni iPhone 5S od novega, si lahko preberete spodaj.

  Razlike v opremi in pripomočkih

  Med novim in uradnim telefonom za obnovo ni očitnih razlik. Vendar pa takoj v trgovini, ob upoštevanju opreme, lahko takoj razumeti, ali je kitajski ponaredek. Če je telefon popravljen v Celestialu, bo imel polnilnik popolnoma drugačno vrsto vilic, v škatli za slušalke pa ne bo vedno logotip proizvajalca. Poleg tega je na nekaterih elementih pisava veliko svetlejša od prvotnega modela.

  Razlike v serijskih številkah

  Vklopiti morate telefonske in serijske številke. Nepovratni bo tudi preverjanje flash pomnilnika pametnega telefona, vendar to ni potrebno. Na telesu telefona in v samem operacijskem sistemu mora biti enaka serijska številka. Prav tako ga je treba primerjati s tem, kar je na škatli. Če obstaja želja, lahko takoj ugotovite, v kateri državi je bil telefon narejen. Pred poševnico v sobi sta napisani dve črki, na primer LL. Če prodajalec trdi, da je pametni telefon Rostest, in koda države je povsem drugačna, potem je čas, da se previdno. Zdaj vsi vedo, kako identificirati obnovljeni iPhone 5S ali ne s serijsko številko. Ta metoda je ena izmed najbolj dostopnih in enostavnih za izvajanje, tudi ko ste na prodajnem mestu.

  IMEI korespondenca

  Eden od odličnih načinov za preverjanje pristnosti telefona je preverjanje njegovega IMEI. To lahko storite na eni od dveh strani. Obstaja domač in američan. Poiščite jih preprosto tako, da izpustite zahtevo za iskalnik. V obrazec na spletnem mestu preprosto vnesite svoj IMEI in takoj bodo prikazane vse informacije o njem. Na kaj je treba paziti?
 • Barvno shemo in zmogljivost je treba primerjati z že kupljenim telefonom. Če je pametni telefon popravljen, je barvni stolpec lahko črne barve, v resnici pa je bel. To pomeni, da je bila zadeva zamenjana. Tako je telefon uradno obnovljen na iPhone 5S.
 • Serijska številka pametnega telefona mora biti enaka na njenem telesu, v škatli mesta.
 • Če je funkcija proti kraji omogočena, je to potrebnopremisli
 • Prvi datum aktiviranja vam bo pomagal razumeti, kdaj je telefon dejansko prišel v prodajo. Če prodajalec pravi, da je nov, in stran ima datum, ki je daleč od sedanje, potem očitno pametni telefon že šel skozi proces okrevanja.
 • Prav tako je treba paziti na garancijsko obdobje. Če je bil telefon popravljen, bi se moral končati.
 • Odklepanje bi bilo treba odkleniti, kar pomeni, da bo pametni telefon lahko delal s katero koli SIM kartico.
 • Zdaj vsi vedo, kako razlikovati obnovljeni iPhone 5S od novega. To je enostavno, zato nihče nima težav.

  Delujejo vse komponente telefona iphone?

  Po vseh zgoraj navedenih postopkih morate biti pozorni na gumbe in druge komponente telefona. Preveriti morate delo kompasa, interneta, navigatorja in drugih senzorjev, preveriti mikrofon in zvočnike. Prvi je treba posebej skrbno upravljati, ker ne deluje tako očitno kot fotoaparat. Obnovljeni iPhone 5S (ocene o tem so večinoma pozitivne) vam bodo pokazale odlične rezultate v tej fazi testa. Bilo je veliko takih primerov, ko je bila izvirnost telefona prepoznana skozi delo kompasa. Zdi se, da so vse možnosti delovale pravilno, ni uspelo, in puščica senzorja se je nenehno vrtela v poljubnem vrstnem redu. Zato ima to vprašanje pomembno vlogo.

  Pregledi obnovljenega modela

  V svojih ocenah lastnikov, ki so kupili uradno obnovljen iPhone 5S, se glavno merilo imenuje prodajno mesto. Moralo bi bitiPregledano in ne prvo leto, da se vključi v širjenje takšne tehnologije. Praviloma pametni telefon, kupljen nejasno, kje, počasi hitreje in deluje s stalnimi napakami. Samo pravi, da se je srečal v "kitajski kleti". Ko že govorimo o škatli, v kateri se prodaja telefon, je treba opozoriti, da ni prikrajšan za kakovost in izgleda skoraj enako kot kateri koli drug paket novih modelov. Paket prav tako ni drugačen. Proizvajalec dobavlja visoko kakovosten polnilnik, slušalke in kabel. Pogosto potrošniki govorijo o goljufiji. Zaradi dejstva, da videz in polnjenje pripomočkov niso enaki, potem prodajalci pogosto obnavljajo ljudi pod krinko novega modela. Nemogoče je vizualno razlikovati med njimi. Izgleda, da je iPhone 5S obnovljen kot nov. Potrošniki upoštevajo popoln videz pametnega telefona. To je popolnoma podobno novemu modelu, ki seveda uživa. Tudi materiali, ki se uporabljajo za montažo, se uporabljajo v obnovljenih kopijah.

  Sklepi

  iPhone 5S je bil obnovljen, s povprečno ceno 12 tisoč grivn, ki je prejel večinoma pozitivne povratne informacije od potrošnikov. Pri izbiri, da bodite pozorni na stroške, saj preveč poceni možnosti (do 20 tisoč str.) 100% niso izvirni. To je preprosta ponaredek. Na splošno, preglede lahko razumejo, da pametni telefon deluje nič slabše od verodostojne eno. Vsi programi in pripomočki delujejo odlično, na njih ni pritožb. Nakup iPhone iPhone 5S je dobro znan in dokazanv trgovinah, in ne na sumljivih straneh - en dan.

  Sorodne publikacije