Kako napolniti elektronsko cigareto s tekočino? Armango Electronic Cigarette Fluid: pregledi

Novinci na področju vaipinga se soočajo z neupravičenimi strahovi, ki so povezani z vprašanjem, kako napolniti elektronsko cigareto s tekočino. Del strahov začetnikov zaradi kratkega stika zaradi prelivanja goriva, drugi se bojijo razstaviti elektronsko napravo. Informacije v tem članku bodo odpravile navedene strahove.

Metoda priprave

To je najpreprostejša in najugodnejša metoda polnjenja goriva, pri kateri ne potrebujete odvijanja razpršilnika iz mod. Ima široko odprtino, ki zagotavlja udobno polnjenje. Podoben sistem velja tudi za 85% atomizerje, ki so bili v prodaji od leta 2017. \ t Pri nekaterih modelih se lahko tekočina vlije neposredno iz kozarca. Zgornja metoda polnjenja vključuje dovajanje tekočine skozi posebne reže. Eden od njih je namenjen odstranjevanju presežnega zraka, drugi pa služiti oskrbi z gorivom.


Z uporabo metode oblačenja morate odviti zgornji pokrov v nasprotni smeri urinega kazalca. Če pokrov držijo le silikonske tesnilne mase, ga je enostavno odstraniti. Tekočina se na notranjo steno vlije na maksimalno ločevanje. Vsaka žarnica ima takšno oznako. Če je elektronska cigareta izdelana v dveh barvah, je prehod med odtenki omejen. Nato lahko nadaljujete z uporabo izdelka.

Kako napolniti elektronsko cigareto s tekočino od spodaj

Ta metoda se uporablja v večini izdelkov, zato morajo plačevalci poznati določene razlik in odtenkov. To ni najbolj primeren način, vendar se uporablja v večini izdelkov. Newbies na področju brisanja se pogosto soočajo z vprašanjem, kako napolniti elektronsko cigareto s tekočino od spodaj. Ta metoda se uporablja za elektronske cigarete, v katerih se izparevalnik nahaja spodaj. Za dolivanje goriva je treba izdelek obrniti tako, da je ustnik usmerjen navzdol. Nato se odvije podstavek elektronske cigarete in tekočina se napolni v prazen prostor med zračnim kanalom in žarnico. V istem položaju je klimatski obračalnik zvit. Po tem počakajte nekaj minut in nato uporabite izdelek. Ta metoda je primerna za tiste, ki jih zanima, kako napolniti elektronsko cigareto Ego.


Značilnosti kapalnega polnjenja

Posebnost barve je boljši prenos lastnosti okusa zaradi posebne strukture izparilne komore. Bolj nasičen okus je posledica velike velikosti kupole in zračnega kanala ter velike količine proizvedene pare. Cenejše možnosti za elektronske cigarete vključujejo pretok tekočine neposredno iz rezervoarja. Zato je ne glede na kakovost oskrbe z gorivom aroma znatno mazana.
Polnjenje s kapljanjem je postopek, pri katerem se tekočina zakoplje na spiralo premera. Podoben postopek lahko ponovimo v intervalih po 10-12 udarcev. Z informacijami, kako napolniti elektronsko cigareto s tekočino, bodo brkiprepričani v svoje sposobnosti.

Varnost

Pri polnjenju elektronskih cigaret je pomembno upoštevati nekatere varnostne ukrepe. Zato se je treba lotiti vprašanja, kako napolniti elektronsko cigareto s tekočino, zato je treba nadaljevati s preučevanjem osnovnih pravil uporabe izdelka. Za polnjenje ne priporočamo polne kartuše. V tem primeru nastane odvečna vlaga, tako da se po vsakem zategovanju tekočina zazna v ustih. Posušenih in votlih kartuš ni treba polniti, ker ogroža preobremenitev naprave. V nekaterih primerih je možno odstraniti mikroprocesor izdelka.
Pomembno je, da je tekočina nepoškodovana. Če se to zgodi, jih operite z veliko tople vode. Medtem ko uporabljate elektronsko napravo, je strogo prepovedano polniti gorivo. V skladu s temi priporočili bo naprava zadovoljna z bogatim okusom in dolgo življenjsko dobo. Ta priporočila odpravljajo strahove in vprašanje, kako pravilno napolniti elektronsko cigareto.

Pravilno izberite tekočino za e-cigareto

Pred polnjenjem tekočine je potrebno zagotoviti, da je primerna za določen izdelek. Praviloma novinci ne posvečajo pozornosti označevanju steklenic. Takšna malomarnost lahko privede do izhlapevanja uparjalnika, do pojava čudnih zvokov in kratkih stikov. Tekočina za elektronske cigarete Joyetech je vodilni svetovni proizvajalec tovrstnih izdelkov. Ponovno polnjenje poteka z obveznov več fazah.
Največji čist okus vam omogoča, da dosežete svojo lastno proizvodno linijo. Elektronska cigareta Armango, ki temelji na pregledih, je cenovno dostopna in kakovostna. Ponovno polnjenje je mogoče v steklenicah po 10 in 30 ml. Weaver lahko samostojno izbere najprimernejši in donosnejši obseg glede na lastne želje. Kot ugotavljajo potrošniki, je elektronska cigareta Armango predstavljena v treh serijah, ki imajo lastne komplete za polnjenje.

Razlikovalne lastnosti polnjenja

Pri izbiri je treba paziti na sestavo tekočine, količino nikotina itd. Obstoječe oskrbo s plinom lahko običajno razdelimo na beicnicin in nikotin. Tekočine, ki vsebujejo nikotin, imajo drugačno sestavo. Podobna polnila so zelo vzdržljiva in vključujejo več sestavin. S prehodom na elektronske cigarete iz navadnih lahko uporabimo tekočino s koncentracijo 12 mg. Sčasoma se ta kazalnik postopoma zmanjšuje. Nato lahko preklopite na bezikotinske tekočine.
Vse tekočine so dodane arome. Ljubitelji župana lahko izberejo najbolj primerne za različne okuse in aromatične spojine. Pomembno je, da bodite pozorni na razmerje med glavnimi sestavinami v sestavi: propilen glikol, voda, glicerin. Od tega bo odvisna trdnost pare (močna ali mehka). Proizvajalci na vialah navedejo vrednost, ki odraža stopnjo draženja dihalne sluznicepoti

Sorodne publikacije