Koristni predmeti v igri Terraria. Gravitacijski napoj

Obstaja veliko različnih zdravil, ki lahko olajšajo prehod igre "Teraria", napoj gravitacije - eden od njih. V tem majhnem pripomočku vam bomo povedali, kaj je ta krov in razložili, kako ga lahko izvlečemo iz igre.

Kaj pripoveduje o terasi napitka Wicca?

Gravitacijski napoj omogoča igralcu, da spremeni gravitacijski vektor na nasprotno in nazaj. To je, z uporabo te juhe, bo igralec lahko letijo in hodi na strop. To je zelo koristno pri prehodu igre "Teraria". Prodni napoj bo postal nepogrešljiv pri iskanju letečih otokov. Poleg tega bo ta napoj koristen v bitkah s šefom, kot so na primer Skeleton Prime in Twins.


Poleg tega bo ta napoj pomagal pri hitrem potovanju na zemljevidu igre "Teraria". Gramozni gramoz bo igralcu omogočil, da se premika po lokacijah, ne da bi se ukvarjal s kopenskimi nasprotniki. Čelade Hermesa bodo pomagale povečati hitrost leta. Toda ne pozabite, da preden boste lahko opravili polet z visoko letenje, boste morali dobro vstati na tleh in potem spremeniti vektor gravitacije.

Kje najti napitke?

Ta infuzija lahko v igri "Teraria" izvlečete na več načinov. Gravitacijski napoj lahko najdete v prsih. Toda takšna ugotovitev je precej redka, zato je bolje, da sami pripravite ta napoj. Da bi si kuhali juho, potrebujete tabelo alkemije. Poleg tega so za gravitacijski napoj potrebne naslednje sestavine: steklenica vode, zaviralec gorenja, pero, žareč koren in smrt trave. EdiniTežava za začetnike je iskanje požarnega bloka. Ta sestavina raste v peklu, torej preden se odpraviš proti njemu, se založi s predmeti obsidiana. Iskanje drugih sestavin bo veliko lažje. Za smrt trave, pojdite v verando. Shaggy koren je mogoče najti v ječah. Dobili boste pero v gnezdih harpij, ki živijo na višini Flying Islands. In steklenico vode ustvarimo iz prazne steklenice blizu vode.


Načelo delovanja

Zill deluje tri minute, v tem času začne vaš lik leteti in se dvigati s svojimi nogami. Kako izgleda? Prej, ko je uporabljal gravitacijski napoj, je zaslon ostal na mestu in igralec je videl, da potuje po stropu. Toda po posodobitvi 1.2 se zaslon povsem obrne, in vizualno tla postanejo strop. Ta tehnika ustvarja veliko neprijetnosti. Obstaja več napak v igri, povezanih s tem napoj. Na primer, ko uporabljate decoction, če spremenite težo in se zaskoči z nečim z mačko ali drugimi pripomočki, boste ostali v tem položaju tudi potem, ko je učinek napitka konec, dokler sami ne bodo prekinjeni. Torej upoštevajte to napako, ko igrate igro.

Sorodne publikacije