Kot v igri "bradati", da bi dobili kapo: navodila in priporočila

Neverjetno je, kako hitro se tehnologija razvija. Zdaj celo veliki televizijski kanali poskušajo ustvariti dodatno zabavo za svoje programe. Na primer, trenutno lahko vsakdo brezplačno naloži igro z imenom "bradati: razumeti in odpustiti". In kaj je zanimivejše, resnično se potopite v majhno avanturo, kjer je protagonist igre znani televizijski lik, ki je spet postal epicenter celotne zgodbe. Ampak ne bomo razstavili celotne igre. V zadnjem času je v omrežju veliko vprašanj o tem, kako v igri "Bearded" dobiti kapico, - to je tisto, kar zanima večina ljudi. Dejansko ta naloga ni bila tako preprosta, zato je čas, da to točko natančno analiziramo in damo priporočilo o poteku težkega trenutka v igri. To ni tako veliko, zato je le nekaj minut, da se vse uredi.


Kaj je ta igra

Toda preden vam povemo, kako dobiti kapo v igri "Bearded", je vredno razumeti, kaj je ta igra. Borodan je priljubljen lik, ki ga je mogoče videti na kanalu TNT. Njegova zgodba ima veliko mitov, dogodivščin in zabavnih situacij. In zdaj je bila igra, v kateri se spet znajde v policijski postaji, kjer skuša pomagati prijatelju pobegniti. Avantura je preprosto iskanje z množico nalog, ki predstavljajo verigo sledenja. Zato je pomembno razumeti, kako bradati človek igra svojo kapo. Ravno ta trenutek je najbolj zapleten in zmeden za igralce.Čeprav v resnici poteka igre "Bearded" ne traja veliko časa.


Kakšna je stopnja težavnosti igre?

Če poskušamo ugotoviti kompleksnost same igre, je treba razumeti, da avantura v žanru preprostega iskanja nima nastavitev, kar pomeni, da mora biti v njem previdna. Pogovor, namigi, najdene stvari - vse to je splošna slika avanture. In način v igri "bradati" dobili kapo, je pomembno, saj brez njega igra ne more prenesti. Poskusite natančno prebrati priporočilo, ampak postanite bolj premišljen igralec in potem boste vsi uspeli. Konec koncev, prav ta vrsta dejavnosti vključuje zabavo iger v žanru gostov.

Tako pomembna zgornja meja

Od igre "Bearded" do kapice? Na to vprašanje je lahko odgovoriti in veste, kje leži? Ne? Dovolj je, da se spomnimo policijske uprave, ki ima visoko omarico - na njej je prašna kapa. Ampak samo ne razumem, saj je poleg omare vedno policist, ki očitno ne bo dopustil takšne drznosti. Toda malo nazaj v igro. Je ta omejitev pomembna? Dejstvo je, poteka igra "bradati" zahteva prisotnost tega predmeta, saj ni le del igranja, ampak služi tudi kot prehod v končno fazo. Zato morate vedeti, kako v igri "Bearded go", da bi dobili kapo, morate samo.

Kako priti do pravega subjekta

Preden dobiš pravi predmet, moraš izklopiti policista. To je enostavno narediti, samo pojdite na trg in ukradite telefon od prodajalke.Nato se vrnite v pisarno in pokažite prijatelju. Prodajalec teče k policiji in bo začel zahtevati ukradeno stvar. Delavec ga bo poklical in ugotovil, da je telefon vaš prijatelj. Medtem ko bodo razumeli kamero, morate izkoristiti trenutek in dobiti cenjeno kapico.
Ampak to še ni vse, ker je pokrovček precej visok in potrebujete dolgo palico. Lahko ga dobite pri taksistu, ki stoji na trgu. Pripravljen je jo zamenjati za kakšno zabavo in edina stvar, ki mu jo lahko ponudite, je erotična revija, ki je v babici, ki prodaja semena. Ona vam bo dala revijo za zabavno razpoloženje, ki jo boste opravili v procesu prehoda, zato bi morali zamenjati revijo na smučeh in se vrniti v oddelek, da dobite pokrovček. Zdaj veste, kako igrati igro v igri "Bearded"! Glavna stvar - storiti vse potrebne ukrepe in ne mudi. Kot lahko vidite, preprosta veriga dogodkov na koncu vodi do pozitivnega rezultata. In tako lahko rešite vsak problem v tej pustolovščini.

Zadnji je faza v igri.

Po tem, ko smo ugotovili, kako vzeti pokrovček v bradati, moramo ugotoviti, ali je zadnja etapa v igri. Če ne upoštevate več parov potrebnih ukrepov, povezanih z iskanjem verige, vzpostavitvijo znaka in zahtevo za odstranitev avtomobila voznika taksija, potem da, ta stopnja je zadnja. Po prejemu kapice boste zahtevali, da odstranite avto, in to rushing, ki nosi steno policijske postaje. Torej shranite prijatelja in poskusite pobegniti z mesta zločina. In po drugi fazi se začneneverjetna zgodba, ki je še v razvoju in še vedno je treba čakati na njeno izdajo. Zdaj veste, kako vzeti pokrovček v igri "Bearded", in ne bo nobenih težav pri prehodu. Izkoristite naša priporočila in poskusite doseči pozitiven rezultat v tej avanturi komedije. Prepričani smo, da vam bo to prineslo veliko dobre volje.

Sorodne publikacije