"Scania" (prekucniki): specifikacije, proizvajalec, pregledi

Tovornjaki "Scania" - tovornjaki za prekucnike, ki veljajo za enega najbolj udobnih avtomobilov. Usmerjeni so v prevoz gradbenih in razsutih tovorov. Povprečna zmogljivost dviganja opreme je približno 40 ton. Izdane so tri- in štiristranske spremembe. Njegova težka različica se uporablja predvsem za poklicne delovnih mest za prevoz kamnin in mineralov, pridobljenih. Upoštevajte značilnosti in značilnosti teh strojev, kot tudi možnost njihovega delovanja.

Ozadje

"Scania" - vozila, ki so seznanjeni švedsko družbo. V središču tega stroja je osnovno podvozje, ki lahko sprejme drugačno ureditev modularno, različne velikosti, teže, prostornine telesa in funkcionalno. Avtomobil je ustvarjen z uporabo najnovejših dosežkov na področju gradnje težkih tovornjakov.

Najbolje je, švedski oblikovalci načrtujete dampinga dva tipa naprav: tip kariere in gradbeni modifikacije. Avto odlikuje zanesljivost, udobna notranjost in visoka zmogljivost. Prav tako menijo, tehnologija je izboljšana varnost, so nekateri modeli opremljeni s posebnimi nadstreški nad kabino, kar je pomembno pri delu z sipkih materialov.

Tovornjaki "Scania": specifikacije

specializirano opremo ima vse lastnosti, vključno s sposobnostjo, da deluje v vseh vremenskih razmerah in težkih tleh. MočEnote so izvedene v več modifikacijah. Njihova moč sega od 230 do 600 konjskih moči. Osnovni menjalnik ima osem ali dvanajst območij, menjalnike, nižje hitrosti in zaščito sklopke pred kritičnimi obremenitvami.
Glavne značilnosti avtomobila "Scania" (smetišče):
 • Elektrarna - ustreza standardu Euro-4, z agilnostjo od enega do tri tisoč vrtljajev na minuto (odvisno od spremembe).
 • Kontrolna točka je mehanik z 8 ali 12 načinoma.
 • Prostornina rezervoarja za gorivo je od 350 do 500 litrov.
 • Zavorni sistem je pnevmatski dvokutni vozel z ABS in dodatnim motornim elementom.
 • Vrste šasij - 8 * 4 6 * 6 6 * 4.
 • Tip vzmetenja - sprednji del paraboličnih elementov in za večplastnimi vzmeti.
 • Nosilnost - od 20 do 33 ton.
 • Omejitev hitrosti je 85-100 kilometrov na uro.
 • Viličar je lahko opremljen z dodatno opremo v obliki mehanizma za spenjanje, tendo in ogrevanje iz izpušnih plinov.

  Kabina in oprema

  "Scania" - tovornjaki za odlaganje odpadkov, ki so opremljeni z več vrstami kabin. Najkrajša navedba indeksa S-14 je namenjena dvema osebama in nima spalne vreče. Razdeljen je v ohišje na srednjem delu motornega oddelka. Za pristanek sta dva koraka. Ena od slabosti je širok motorni tunel, ki omejuje območje voznikovega gibanja.

  Voznikov sedež ima pnevmatsko vzmetenje, ki uravnava višino in naklonski položaj. Kljub skromnostinotranjost avtomobila je vse, kar potrebujete. Na voljo tahograf, krovni računalnik, tempomat, pokrov prtljažnika in glasbeni sistem. Klima in električni pogoni niso na voljo v osnovni izvedbi. V kabini je prostor za stvari ena stvar. Nahaja se nad vetrobranskim steklom in se uporablja predvsem za shranjevanje orodja. Za preostanek "malenkosti" se nahajajo vratne niše (žepi).
  Ohišje "Scania" (smetišče) je opremljeno z velikimi zunanjimi ogledali, ki zagotavljajo odlično vidljivost. Poleg tega bo avto navdušil v enostavnosti upravljanja, odlični informativnosti volanskega stebra in popravljenem pedalnem delu. Dodatno udobje ustvarja nizko raven hrupa in vibracije v kabini. Glavne vrste te lokacije so razdeljene v kategorije P, G, R. Opremljene so lahko z dodatno opremo in spalnim prostorom.

  Prekucnik „Scania“ (8x4): kratek opis

  Eden izmed najbolj zahtevanih modelov te serije je sprememba 8 * 4. Ima naslednje značilnosti:
 • Motorna enota - DC-1303, zmogljivost štirih "konj".
 • Menjalnik - mehanska sklopka z zaščito pred obrabo.
 • Menjalnik - mehanik z 8 glavnimi razponi in eno hitrostjo spuščanja.
 • Mejna obremenitev zadnje osi je 30 ton.
 • Medosna razdalja - 47 metrov.
 • Prostornina posode za gorivo je 500 litrov.
 • Zmogljivost telesa - 20 kubičnih metrov.
 • Zadnja stran ima prisilno pritrditev.
 • Ta tehnika je opremljena tudi s klimatsko napravo, zaščito v obliki jeklene mreže,vtičnice za luči za bleščanje in modifikacijo kabine CP-14L.

  Kaj pravijo uporabniki?

  Scania (dumper truck), katere pregledi so večinoma pozitivni, je prejel eno najvišjih ocen na različnih razstavah. Lastniki avtomobila upoštevajo ne le udobje in varnost tovornjaka, temveč tudi njegovo stroškovno učinkovitost.

  Obravnavana tehnika je bila zelo razširjena na področju prevoza velikih količin razsutih tovorov različnih konfiguracij. Velik plus je sposobnost delovanja stroja na vseh tleh, vključno z zamegljenimi in peščenimi tlemi. Številna podjetja in samostojni podjetniki dajejo prednost Scaniji, zahvaljujoč garanciji proizvajalca, kvalitativnim značilnostim in ugledu, ki je bil testiran v preteklih letih.

  Značilnosti

  Želim, da se malo ustavi na tovornjaku. Na primer, razmislite o modelu modela P-380 (8 * 4). Dolžina telesa je 64 metrov, s kapaciteto približno dvajset metrov kubičnih. Povezana je z debelino podkonstrukcije 20 centimetrov, zaščitena pred poškodbami z mehanskimi sredstvi (pri nalaganju kamenja ali podobnih tovorov).
  Dno nakladalnega vozila ima jekleno podlago, debeline 8 milimetrov. Telo telesa je nekoliko tanjše, zaščitna zavesa je šotor, ki se lahko po potrebi navije. Spodaj položene cevi z izpušnimi plini, ki preprečujejo zamrznitev tovora v hladnem obdobju. Kot je za raztovarjanje, potem je avto najprej na ročno zavoro. Nato se vozlišče vklopiHidravlika, ki je odgovorna za postopek nakladanja /razkladanja. S pnevmatskim vzmetenjem se polpriklopnik spusti. Izpust lahko pospešite z dodajanjem plina. Končno se postopek zaključi po odstranitvi iz "ročaja", ki bo avto premaknil naprej in sprostil preostanek tovora. Celoten postopek bo trajal največ eno minuto.

  Povzetek

  Scania je tovornjak, ki je znan po vsem svetu. Švedski avtomobili zasedajo vodilno mesto med analogi zaradi zanesljivosti, dobro zasnovane zasnove, varnosti in praktičnosti. Na domačih cestah ti tovornjaki nimajo manj povpraševanja kot v Evropi.

  Sorodne publikacije