Kako priti na računalnik od Weberja: trije preprosti načini

Program Weber je vedno bolj priljubljen. Uporabniki namestijo aplikacijo na vse razpoložljive mobilne telefone in osebne računalnike. Čez nekaj časa boste morali razmišljati o tem, kako priti do računalnika od Weberja. Nihče ne želi, da bi ga tujec prebral v njegovi odsotnosti. Ta članek opisuje tri možnosti za reševanje problema.

Kako priti na vaš računalnik z Weberja: 1 način

Če uporabnik želi zapustiti osebni račun, mora odpreti meni in oditi v razdelek "Parametri". Nato izberite Izhod in kliknite gumb V redu. Istočasno se v statusu prikaže ikona »Brez omrežja«. Če ta možnost ni ustrezna, morate klikniti gumb "Prekliči".


Kako priti na računalnik od "Weber"? Prav tako lahko z desno miškino tipko kliknete optično miško nad ikono programa v pladnju in v kontekstnem meniju izberete ustrezno postavko. Po izvedbi teh korakov uporabnik ne bo mogel sprejemati klicev in sporočil. Program bo začel delovati v omejenem načinu. Uporabnik bo imel dostop do vseh možnosti programa ob naslednjem zagonu pripomočka.

Režim ozadja

Če želite program odstraniti s zaslona, ​​lahko kliknete gumb "Strni". Aplikacija se bo zaprla. V tem primeru bo uporabnik prejel informacije o dohodnih sporočilih in klicih. Stanje ikone »Omrežje« bo ostalo. Program bo uporabljal RAM. Ta način se imenuje ozadje.Kako se odjavite iz računa Weber na vašem računalniku: Metoda 2

Uporabnik lahko izbriše podatke o računu, shranjene v računalniku, s programi čiščenja registra. Kako izstopiti iz vašega računalnika Weber in izbrisati vse datoteke, ki so z njim povezane? To naredite tako, da namestite in zaženete pripomoček Revo Uninstaller ali drugo podobno aplikacijo. Po čiščenju registra lahko ustvarite nov račun. Metoda je pomembna za uporabnike, ki se želijo prijaviti z drugo telefonsko številko. Če zapustite račun, si morate zapomniti, da se bo zgodovina prejetih in poslanih sporočil izbrisala. Če je program sinhroniziran z mobilnim telefonom, bo tudi korespondenca tam izginila. Če želite, da se sporočila shranijo, jih morate najprej varnostno kopirati.

3. način: Onemogočanje računa

Če želi uporabnik ustvariti nov račun, mu ni treba odstraniti aplikacije. Preprosto izklopite račun. Kako s to metodo priti iz Weberja na vaš računalnik? Če želite začeti, morate varnostno kopirati datoteke. Vsi neshranjeni podatki bodo izbrisani. Potem morate iti v program. V razdelku »Možnosti« morate izbrati vrstico »Nastavitve«. Nato pojdite na zavihek »Zasebnost« in kliknite gumb za deaktiviranje računa. Po prekinitvi povezave boste izbrisali fotografije, klice, sporočila, skupine in nalepke. Ko je uporabniški profil v programu izklopljen, postopek za prekinitev povezave z računi v »Facebook« in »Twitter«se izvaja v samodejnem načinu. Informacije ne bodo obnovljene. Če želite odpreti nov račun, se morate znova prijaviti v program. Po tem morate še naprej uporabljati program.

Sorodne publikacije