MCI Monoblock Model AG240. Značilnosti, pregledi in ključne značilnosti računalniškega sistema

Običajno je monoblok MSI, kot vsak drug proizvajalec, nameščen kot osebni računalnik na začetni ravni. Glavno področje njihove uporabe je torej vsak urad. Kot del tega materiala pa so model AG240 razvijalci postavili kot igro. Ta model osebnega računalnika bo namenjen temu materialu.

Glavne značilnosti. Pozicioniranje

Do nedavnega kompaktne velikosti primera ni bilo dovoljeno uvesti zelo produktivnega polnjenja v računalniške sisteme tega razreda. Intelovi trenutni mikroprocesorji imajo nizko porabo energije. Zaradi tega se je velikost njihovega hladilnega sistema znatno zmanjšala. Zadnja okoliščina in dovoljeno ustvariti igro monoblok MSI tega modela.


Prisotnost čipa serije i7 visoko zmogljivega diskretnega grafičnega podsistema in na začetku razširjenega diskovnega niza kaže na njegovo podobno pozicioniranje. Zato je takšna monoblok MSI sposobna obvladati vsako kompleksnost programske kode. Ne samo s sodobnimi igračami, temveč tudi z njimi. Prav tako lahko deluje kot grafična postaja, oblikovalec delovne postaje ali celo strežniki začetne ravni. To je dokaj vsestranski računalniški sistem.

Tehnične specifikacije

MSI AG240, označen z 2PE-002EU, je družina i7. Njegov model je 4700HQ. Ta čip pripada 4. generacijimikroprocesorji z imenom Haswell, ki temelji na arhitekturi Core. Ta silicij kristal je bil izveden na 22 nm tehnologiji. Podpira Dynamic TurboBoost tehnologijo za spremembo frekvence, ki lahko variira od 24 do 34 GHz. Predpomnilnik tretje stopnje je v tem primeru 6 MB. Termalni paket istega čipa je na voljo pri 47 vatih, ena stvar pa je, kot je bilo prej opaziti, ki vam omogoča, da uporabljate popolnoma miniaturne različice hladilnikov, da se ohladijo. Tudi na osnovi polprevodnikov je integrirano video jedro - HD Graphics model 4600.


Vsak monoblok MSI tega modela je opremljen z diskretnim grafičnim sistemom, ki temelji na GTX 860X. Ta pospeševalnik je opremljen z namenskim pomnilnikom GDDR5 z nazivno delovno frekvenco 5000 MHz. Bitna velikost vodila MEMORY je 128 bitov. Diskovni podsistem je sestavljen iz dveh pogonov. Eden od njih je SSD z maksimalno zmogljivostjo do 128 GB. Treba je namestiti operacijski sistem in najbolj priljubljene igrače. Drug del informacij je priporočljivo namestiti na trdi disk. Velikost je 1 TB. Vrsta sistemskega pomnilnika - DDR3. Frekvenca njenih čipov je 1600 MHz. V začetni namestitvi je nameščen en 8-gigabajtni drsnik. Reže so v tej napravi 2. To pomeni, da lahko namestite podoben modul in povečate velikost OPERATIVNEGA pomnilnika za 2-krat na 16 GB. Ker je isti operacijski sistem licenciran Windows 8.1. Po želji se lahko nadomesti z novejšo spremembo sistemske programske opreme.

Stroški. Recenzije

Zdaj je tak osebni računalnik še vedno na voljo za nakup65000 rubljev. Tudi tovrstne naprave so že razgrajene in prodajajo se samo njihove zaloge. So omejene, in če obstaja potreba za takšen nakup, potem morate pohiteti.
Pregledi dejansko ne kažejo pomanjkanja takšnih monoblok MSI. Pregledi kažejo na visoko vrednost. Ampak, če upoštevate značilnosti strojne opreme, potem vse postane na mestu. Ta računalnik z visoko zmogljivostjo morda ni na voljo. Lastniki prosilcev vključujejo naslednje:
 • Odlična raven učinkovitosti.
 • Odlična energetska učinkovitost.
 • Nizka raven hrupa med delovanjem.
 • Dobra stopnja funkcionalnosti.
 • Zanesljivost.
 • Razširljivost.
 • Na koncu

  Čeprav je bila v tem članku obravnavana monosfera MSI dovolj dolgo, da bi jo bilo mogoče sprostiti, bo to dolgo ostalo pomembno. Njegove računalniške zmožnosti v naslednjih 2-3 letih so natančno primerne za reševanje morebitnih aplikativnih problemov. In tudi z najvišjo stopnjo kompleksnosti. Hkrati lahko povezava med sistemsko enoto in monitorjem zmanjša prostor, ki ga zaseda osebni računalnik. Zato je v nekaterih primerih lahko tudi takšen računalnik zelo koristen. Še posebej v tistih primerih, kjer je delovni prostor čim manjši.

  Sorodne publikacije