Multiplayer Tribal Wars igra: opis, značilnosti in mimoidoče

Nedvomno ste kdaj srečali mlečni paket z napisom "Hiša v vasi". Kako to velja za igro? Pravzaprav boš sprva imel isto hišo. Razviti morate svojo hišo, pridobiti vpliv, spoštovanje in strmino. Ne pozabite, da so tisti, ki gledajo poševno na vašo hišo. Zato ga je treba razviti.

Informacije

Igra "Vojna plemen" prikazuje obdobje zgodnjega srednjega veka. Če ste diplomat ali imate kakšno mesto v plemenu, se lahko povežete z drugim plemenom. Število igralcev v vašem plemenu je odvisno od tega, v katerem svetu živite. Najprej morate nekaj zgraditi in potem se boste izboljšali. Ko zgradbo nadgradite na določeno raven, jo odprete in druge. Lahko zgradite cerkev, in to bo blagoslov za vojake. Vendar pa v nekaterih svetovih ni takšnih hiš in ne boste našli kipov, potrebnih za paladine. Za gradnjo stavbe so potrebni kmetje.


Raven mestne hiše vpliva na hitrost gradnje, prav tako pa lahko nekaj uničite, zgradite katedralo. Če pa je cerkev zgrajena v vsaki vasi, potem je katedrala samo v eni. Poleg tega je njegov polmer vpliva veliko večji od cerkve. Vse enote gredo na območje, od koder jih vodite. Kmetijo je treba razširiti, da zagotovi izdelke vaših bojevnikov in delavcev. To je vojna divjih plemen, tukaj ni preživelih. Ampak ne bi smeli iskati plemena po ocenah, samo če nevas bo poklical. Priporočljivo je pogledati na celino, da so člani vašega plemena blizu, da vam lahko pošljejo okrepitve in vi ste ti.
Ustvarite močno pleme z drugimi igralci! Zanimivo je zgodba o plemenih, ki jih je napisal John Miller, ki temelji na delih Star Wars, "Lost Lost of Siths". Nekateri igralci tako dobro imenujejo svoja plemena.

Ikone na zemljevidu

Ko pridete na zemljevid igre "Vojna plemen", vidite veliko zanimivih ikon.
 • Prvi je pregled vasi in prikazuje informacije o vaseh, ki jih imate.
 • Poročila - ne samo gospodarska, ampak tudi vojaška. Če vam drug igralec pošlje neko poročilo, bo zadel tukaj.
 • Sporočila - Tukaj lahko pošiljate in berete. To so tudi sporočila, ki jih piše uprava.
 • Pleme. Tukaj je pleme isto kot ceh, sindikat, skupnost.
 • Na peti ikoni boste videli vojaškega svetovalca, ki vam bo dal koristne nasvete o vojni.
 • Šesti račun ima vodjo računa. Tukaj je videoposnetek o tem, kako lahko uporabite enote, ko jih uporabljate.
 • Nastavitve, vaš profil in številne funkcije.
 • Premium - tukaj je ustrezna funkcija.
 • Beležnica je namenjena za zapiske in za shranjevanje nekaterih informacij.
 • Naslednjo ikono "Izhod" lahko obiščete na glavni strani.
 • Quest - se nahaja poleg zemljevida. Če mimo njih, potem boste nagrajeni.
 • Številke na desni strani označujejo številkoteh virov.
 • Sestava - število skupaj z viri prikazuje, koliko sredstev ima vaše skladišče. Ob njem je kazalnik. Na primer, 30/290 je mogoče zapisati. 30 je število ljudi, ki živite v vasi, 290 je največ, kar ustreza vaši ravni.
 • Če je paladin na tem svetu, bo značka prikazana kot čelada. S klikom nanj lahko vidite informacije o vaši paladini, upravljate različne lastnosti in navedete njeno lokacijo. Zemljevid prikazuje vaše vasi, vasi drugih igralcev in barbare. V bližini zemljevida je majhen mini. Tam je pregled širši in manjši.
 • Spodaj boste videli gumb za forum, kjer lahko greste tja. Če kliknete na gumb "Pomoč", boste videli različne informacije. Naprej je gumb "Podpora", torej, če se je kaj zgodilo, potem lahko pišete.
 • Prijatelji - Če že imate prijatelje v igri, boste videli njihov seznam. Dodate lahko svoje prijatelje ali če vas kdo vabi, da sprejmete povabilo.
 • Povabi igralce. Po e-pošti povabite prijatelje.
 • No, končno, "Rating".
 • Začetek razvoja in paladin

  Prva stavba, ki jo morate zgraditi zase, je žaga. Nato je nujno zgraditi rudniško železnico in kamnolom gline, vsaj eno stopnjo teh zgradb, po kateri boste potrebovali kip, ki vam bo omogočil najem paladina.
  To je zelo močan bojevnik, začetno usposabljanje traja približno 6 ur. Ko vaše mesto začne rasti, lahkonajemite še več paladin, skupaj 10. Če tudi zgrabite vasi, lahko dodate še en prostor za paladine. Ko vzamete, na primer, en zvitek, potem boste imeli dodatno mesto, potem morate ujeti tri, nato 510 in tako naprej. Vsaka paladin ima več izkušenj. Ko se njegova stopnja poveča, dobi "Knjigo spretnosti", je naključna. Videli jo boste v Inventarju in jo s pomočjo paladina poučili. Če vam knjiga ne ustreza ali jo že imate, jo lahko zamenjate. Knjige se običajno spreminjajo v inventarju.

  In tudi paladin nekaj časa išče orožje, v kipu si lahko ogledate ustrezen zavihek, ki prikazuje postopek iskanja orožja. Takoj, ko trak pokaže 100%, bo našel kakšno orožje. Potem bo poiskal novo postavko. Če ima orožje, potem je bonus. Lahko mu daš samo en artefakt. Če imate, recimo, 3 paladine in vse isto temo, se bonus ne poveča. Na primer, artefakt "Edwardovega loka" bo omogočil napad 30%, do 20% zaščite.

  Črpanje

  Obstajajo 4 načini za črpanje bojevnika, vendar je treba upoštevati, da lahko doseže le raven 30. Hkrati v veščinah 48 stopenj, od zdaj naprej morate razmišljati vnaprej, kot jih boste razdelili.
  Prva metoda je precej preprosta, je vadba, vendar hkrati ni vpleten v nobene bitke in bonusi od njega ne boste čakali. Če nekdo ujame paladinsko hišo med treningom, bo poginil. Druga je konstrukcija. Ko paladin sledi temu procesu, če jeje v vasi in ne zapusti do konca gradnje, dobi izkušnje. Dražje je stavba, višja je njena izkušnja. Vodenje vojske lahko pridobi tudi izkušnje. Če bo podpiral okrepitve za druge igralce, bo tudi doživel. V obeh primerih je izkušnja odvisna od števila napadalcev, ki jih je ubil.

  Spretnost

  Paladin ima tri veje spretnosti in v vsaki veji 4:
 • Attack.
 • Zaščita.
 • Vas.
 • Podružnica z napadom poveča moč vaših enot na določeno število enot. Zaščita - do določenega števila enot. Vas povzroča proizvodnjo, hitrejši zakup vojaških enot in gradnjo, pa tudi učinkovitost napadov. Če vam ni všeč nekakšna spretnost, lahko pošljete paladina na študij, nato pa uporabite "Knjigo spretnosti" in očala bodo vrnjena, vendar pa ne pozabite, da boste morali porabiti za ta vrhunska očala.

  Če imate v drugi vasi kip, kot tudi prost prostor, lahko vaš bojevnik gre tja. Če nenadoma bojevnik pristane v bitki, pojdi na kip in ga oživi. V 6 urah se bo ponovno rodil.

  Začetni razvojni načrt

  Vsak paladin se lahko premika s hitrostjo 10 minut na enem polju, v svojih žepih ima 100 enot nekaterih virov. Torej, najem paladina, pojdite na zemljevid, poiščite vasico barbarjev in jo pošljite v to smer. Medtem ko gre tja, dvignete rudnik železa na drugo raven, kamnolom do 5 in žago na 7. Potem lahko uspešno dvignete mestno hišo na tretjo raven. Ko to naredite, zgradite sebevojašnice Nato pojdite k kovačnici in poiščite tehnologijo za izdelavo nosilcev kopij.
  Čete: kopje, mečevalec, tekmovalec, težka konjenica. Ekipa ne bi smela biti sestavljena iz dveh ali treh ljudi. Ko paladin odide na kmetijo, takoj dobite 2 + štruce: najprej vam prinese nekaj virov, in drugič, ko napadate paladine, ki se nihajo.
  Potem dvignete smeti in kamnolom na raven 9 in rudnik na 7. Potem lahko zgradite mestno hišo in dvignete kovačnico na eno raven.
  ​​Zgradbe v igri so tartrak, skladišča, vojašnice. Tam, v kovačnici, boste našli tehnologijo za toker in jih učili, potem pa boste potrebovali bazar, zaželeno je, da ga zgradite vsaj na tretji stopnji. Potem lahko spremenite nekatere vire, ki jih ne potrebujete. Nato položite zid in še vedno morate dvigniti skladišče, da bo bolj prostorno. Cuinjo in vojašnico je treba dvigniti na peto stopnjo, mestna hiša pa že mora biti 10. Na desetem nivoju boste videli hlev, kjer se učijo lahka konjenica in inteligenca. Obstajajo obrambne enote in napadalci. Drugi so žetoni, lokostrelci, katapulti, konjeniki. Zaščitne - to so mečevalci, tekmovalci, težke konjenice in tudi kopje. Če bo paladin imel artefakt imenovan "Altajev svetilnik", lahko varno uporabite katapult in ga zaščitite.

  Taktike

  Najprej morate določiti ozemlje, kjer izdelujete kmetijo. Oglejte si, koliko točk ima vaš nasprotnik. In v primeru, da so odsotni, potem on ali ne kmetija ali vojska sploh ne obstaja. Čemalo se ukvarjate s kmeti, ki gre v nekaj zapuščenih vasi. Veliko sto ali več - imate precej nevarnega soseda. Najpomembnejša stvar v vojni med plemeni je inteligenca. Na primer, obveščevalni uradnik poroča, da je vas popolnoma prazna, kar pomeni, da se obrambne sile na nekem mestu skrivajo. Če ima igralec dobro obrambo, bo napadel skavte, da ti ne bodo povedali o njegovem mestu. Sprva morda ne bo jasno, kdo je vaš sosed: kmet, branilec, ali pa je športnik, ampak preprosto zbira čete. Veliko je odvisno od vašega najbližjega okolja. Spoznajte svoje sosede, stopite v stik z njimi. Nekdo bo postal žrtev tvoje jeze, nekdo naj bi napadel, z nekom pa se lahko spoznaš.

  Village number 2

  Samo ne dobite tega, potrebujete plemiča. Poglejte bližje vasi bolj ali manj razvite, pošljite inteligenco, poglejte, kaj je v obrambi. In zdaj moraš imeti trg, kovačnico 20. stopnje. Šele takrat lahko zgradite dvorec za plemiča. Potrebovali boste tudi veliko sredstev za krajo kovanca. Treba je vedeti, da če umre polovica pehote iz vojske plemiča, bo poginil. Zato pošljite z njim konjenico, oporschikov in tako naprej. Potem lahko načrtujete napad tako, da je njegov čas prihoda in odhoda vsaj prelom. Zelo pomembno je vedeti, ali je prišlo do napada, potem pa morate ujeti plemiča, ki vodi vojsko, da ujame.

  Svetovi

  V igri "Vojna plemen" so različni svetovi. Nekateri so odprti, nekateri žeblizu Poleg običajnih standardov obstajajo tudi nestandardni standardi.
 • HITROST ali krogi hitrosti - isti standardni svet, vendar hitrejši. Njegova hitrost je lahko višja kot običajno v 20-ih in največ 400.
 • PRIMERNO - če ste izgubili zadnjo vas, jo lahko premaknete tukaj. Tu lahko igrate zelo mirno.
 • Končno se klasika odpre za 2 meseca ali 3 različne nastavitve, hitrost je višja od standardne.
 • Hitri prehodi v enem svetu, vendar v zameno. Obstaja zavihek, ki vam pove o načrtovanih krogih, vam pove, kdaj se bo začel naslednjič, ko se bo končal, kakšna bo hitrost, kaj bo, in tako naprej. V igri "Vojna plemen" v hitrih krogih, kot tudi v klasičnem, lahko vidite način mirovanja. Če jo aktivirate, boste po eni uri imeli način mirovanja. Vključeno je 6 ur, največ 10 in ni prekinjeno. Čez nekaj časa se bo samodejno izklopil. Če spiš, te nihče ne napade. Če želite nastaviti takšen način, pojdite na "Nastavitve". Lahko pošljete okrepitve, vaše varnostne kopije bodo ostale na svojem mestu. Če so pomoč kriminalci ali napadi nekje na cesti, se bodo obrnili nazaj. Napad se načeloma lahko pošlje v spalnico, vendar to ne bo škodilo. Enako bo z napadi, usmerjenimi v obračanje režima. Torej, če ste napadeni, potem ste mirno vklopili način. Če je vaše pleme lahko izpolnilo pogoje, potrebne za zmago, potem, dokler se svet ne zapre, se način spanja ne bo vklopil.

  Sorodne publikacije