Zakaj World of Tanks ni posodobljen? Rešitev problema

Večina moške populacije v državah SND je služila v vojski. Nekateri so bili srečni čas, za katerega so postali pravi ljudje, za druge pa je smrtnost dolgočasna. Prvič je nastala igra World of Tanks, v kateri je mogoče nadzorovati vse vrste vojaške zemeljske tehnologije, vključno s celo najnaprednejšimi tanki. Vendar pa ni vedno mogoče uživati ​​v igri. V nekaterih primerih pride do napake pri posodabljanju. V tem članku je razloženo, zakaj se svet zabojnikov ne posodablja.


Nekaj ​​besed o World of Tanks

To je igra, v kateri se lahko počutite kot vojak ene od mnogih držav, ki so sodelovale v drugi svetovni vojni. Pri igranju obstaja prilagodljiva igralna valuta, ki jo lahko zaslužite sami, porabite veliko tekem na dan ali jo pretvorite v pravi denar. Poleg ZSSR je mogoče igrati tudi za druge države, vključno z Nemčijo, Japonsko, Ameriko in Anglijo. Vsakdo se odloči, katera vrsta vojaške opreme je najbolj primerna, pa naj gre za topništvo, napadne tanke ali težke, a stabilne AU. Vsi rezervoarji so dobro uravnoteženi, vmesnik pa je za začetnike še jasen, zaradi česar je igra tako priljubljena po vsem svetu in je kiberdisciplina. Veliko ljudi, ki se igrajo v World of Tanks, niso napredni uporabniki, ki so ključni dejavniki napake v sistemskem pladnju, zato bomo v tem članku poskušali pojasniti, zakaj World of Tanks ni posodobljen, kot tudi najpogostejše težave, s katerimi se srečuje kdo. predvajalnik


Zakaj World of Tanks niposodobljeno, muhe?

Med številnimi težavami, povezanimi z namestitvijo posodobitev za World of Tanks, ločimo glavno, zaradi pomanjkanja prostora na trdem disku ali njegove obrabe. Čeprav ima trdi disk dokaj dolgo življenjsko dobo, je še vedno kratkotrajen. Razlikujemo tudi naslednje težave in njihove rešitve:
  • Ni stabilne internetne povezave. Obrnite se na ponudnika internetnih storitev. Storitev podpore bo zagotovo rešila vaš problem čim prej.
  • World of Tanks ni posodobljen zaradi okvare med namestitvijo ali obnovo. Težava je rešena tako, da izbrišete mapo Updates v korenskem imeniku igre.
  • Trdi disk je poškodovan. Poskusite ga očistiti ali zamenjati z novim, saj lahko nekateri virusi poškodujejo medije.
  • Priporočila o tem, zakaj svet posodah ni posodobljen

    World of Tanks ne stoji mirno in se nenehno posodablja. Tako igra postane nekoliko boljša za nove računalnike, ki se oddaljujejo od starih. Če prejšnje različice niso pomagale ali posodobile igre World of Tanks, potem je razlog najverjetneje v komponentah računalnika. Vzrok za napako posodobitve je lahko prekinjena omrežna kartica, poškodovana pomnilnik RAM ali, na splošno, vsa računalniška strojna oprema. Če je posodobitev uspešna, vendar igra z modrim zaslonom zmanjka, je težava povezana z grafično kartico, ki ne podpira novih različic programa DirectX ali je fizično poškodovana. Značilna lastnost fizične škode je"Artefakti" so različne ovire na zaslonu, popačeno besedilo itd.

    Sorodne publikacije