Kako razlikovati kitajski iPhone od izvirnika: značilnosti originalov

Sodobni pripomočki se vedno bolj ponarejajo. Zato mora vsak kupec paziti, kaj kupuje. Nihče ni zavarovan pred ponaredki. Ni kritično, ko gre za poceni pripomoček. Ampak, če boste morali porabiti za elitne pripomočke, bo trk s ponarejanjem prinesel veliko neprijetnih čustev. Temu se lahko izognemo. Poskušali bomo odgovoriti, kako razlikovati kitajski iPhone od originala. Izdelki Apple so pogosto kovani. Vendar pa bo uporabnik po preprostih pravilih lahko razlikoval ponaredek od originala.

Cena

Začnimo z najpreprostejšo - s ceno. Apple proizvaja drage pripomočke. Novejši telefon, dražji je. V Rusiji, tudi začel pritoževati o stroških iPhone 8. Kako razlikovati kitajski iPhone od izvirnika? Cena naprave je prenizka, kar pomeni, da kovanje poteka. Kitajski kolegi res prodajajo zelo poceni. Na ceno original iPhone, da bi našli ponaredek je skoraj nemogoče.

Paket

Kako razlikovati kitajski iPhone 5S od originala? Zaželeno je, da ste pozorni na škatlo iz naprave in na komplet. Pogosto se na teh območjih odkrijejo punkcije. Škatla za iPhone je izdelana iz trpežnega in kakovostnega kartona. Na straneh mora biti napis "iphone".
Izpolnitev izvirnika je standardna. Namreč:
 • slušalke;
 • žica za priključitev na osebni računalnik;
 • blok za polnjenje;
 • navodila;
 • sponka za kartice SIM;
 • nalepke Apple (2 kosa);
 • garancijska kartica.
 • Vse komponente bodo označene. V škatli so lepo zloženi. Brez kaosa ali raztresenih sestavin.

  Teža

  Kako razlikovati kitajski iPhone od originala? Tako kot vsaka druga različica Appleovih pametnih telefonov. Ponarejanje se sprosti v svetu z enakimi napakami in pomanjkljivostmi. Na žalost se jim ne posveča vsaka pozornost. Da ne bi kupili kitajskega ponarejenega iPhonea, mora kupec dvigniti telefon in ga pregledati. Ponavadi so lažni pripomočki lažji. To pravilo velja za polnilnik. V idealnem primeru je njegova teža približno 60 gramov. Če se "polnilnik" v škatli z iPhone zdi nepomemben, smo ponarejeni.

  Zunanje pomanjkljivosti

  Kako razlikovati kitajski iPhone 4S od originala? Eden mora skrbno preučiti napravo. Brez tega utelešenja načrta ne bo uspelo. Če pogledate ponarejene izdelke Apple, lahko vidite, da ima številne napake. Izkušeni kupci bodo takoj odkrili ponaredek. Navsezadnje, izvirna Iphone:
 • ni podpore za več SIM kartic;
 • ni zložljive antene;
 • brez radia;
 • ne nudi režo za pomnilniško kartico.
 • V skladu s tem, če je uporabnik našel podporo za navedene možnosti, pred njim - ponaredek. Poleg tega iPhone nima programa za mobilno televizijo.

  Cover

  Druga značilnost, na katero boste morali biti pozorni, je telo telefona. Za njega je včasih mogoče razumeti, s kakšnim pametnim telefonom ima oseba posel. Kako razlikovati kitajski iPhone od originala? Pogosto v kovaškem telesu ni videtizelo lepo in zadnja plošča se enostavno odstrani. To ne bi smelo biti. Originalni iPhone je mono blok, ki ga lahko odpre izključno strokovnjak.

  Slušalke

  Kako razlikovati kitajski iPhone od originala? Kot smo že povedali, mora biti naprava popolnoma opremljena. Včasih so tudi ponaredki pakirani največ. Toda to ne pomeni, da je kupec izvirnik.
  Priporočljivo je, da si ogledate Apple slušalke. Originalne slušalke so tanke, odkovki so debele žice. Poleg tega je v drugem primeru slušalke malo verjetno, da bi našli mikrofon.

  Operativni sistem

  Lepo bi bilo ne samo pregledati kupljeni izdelek, ampak ga tudi vključiti. Če prodajalec zavrne to storitev, najverjetneje smo ponarejeni. Toda zakaj? Kako razlikovati kitajski iPhone od ponarejanja?
  Treba je natančno preučiti operacijski sistem naprave. Apple je uradno izdal pametne telefone z iOS. To je edinstvena programska oprema. Ponarejeni pametni telefoni delujejo v neznanih kitajskih operacijskih sistemih ali v sistemu Android. Hkrati zelo pogosto prevod v ruski jezik izpolnjuje napake. V operacijskem sistemu so kitajski znaki.

  Po prilogah

  Toda to še ni vse. Danes lastniki naprav "jabolka" svetujejo drug drugemu zelo zanimiv način preverjanja originalnosti naprave. To storite tako, da vklopite telefon. Kako razlikovati kitajski iPhone od originala? Kupec je dovolj, da odpre AppStore. Izvirni pametni telefon bo odprl program. Lahko povabipodatki podjetja AppleID. Ponaredki imajo tudi AppStore. Trg predvajanja se odpre šele, ko se zažene. To je očiten znak, da oseba kupi ponaredek. Originalni iPhone s podobnim problemom ne naleti.

  Nastavitve

  Ne hitite in izklopite naprave. Če želite odgovoriti, kako razlikovati kitajski iPhone 6 od originala, lahko greste na drugačen način. Bolj hitro in učinkovito. Gre za preverjanje nastavitev telefona. V originalnih "jabolčnih" izdelkih je "O napravi". V njej je zapisana serijska številka naprave in njenega modela, kitajski analogi pa ne zagotavljajo takih informacij. Z uporabo drugega trika, vam pomaga hitro razumeti, kaj je naprava pred nami - izvirnik ali ponaredek. Gre za povezavo z iTunes, dovolj je, da povežete iPhone z računalnikom in začnete program. kitajska analogna programska oprema tega ne bo videla Efon.

  Preverjanje številk

  Še posebej pametni kupci lahko 100% ugotovijo, kaj je naprava pred njimi.Predlagani sprejem ni povsem primeren, vendar je zagotovljeno, da osebi to pomeni ponarejanje. "Apple" telefon za storitev.Če želite izvajati načrt v življenju bo treba povezati z omrežjem.Kako razlikovati kitajski iPhone od originala? Potrebovali boste:
 • Pojdi na telefon v Nastavitve - Splošno - O napravi.
 • Kliknite na "Serijska številka".
 • Kopirajte nastalo kombinacijo.
 • Odprite spletno mesto checkcoverage.apple.com.
 • Vnesite njegovo "serijsko številko".
 • Kliknite gumb "Check".
 • Na zaslonu se prikažejo informacije o tem, ali Apple podpira napravo. Če ne, potem imamo kitajski ponaredek. V nasprotnem primeru bo serijska številka preverjena.

  Preverjanje podatkov

  Pri nakupu naprav „apple“ je vredno preveriti vse možne podatke o napravi. Konec koncev, naprava iz Apple je ponaredek zelo pogosto. Pozorni kupci vedno preverjajo podatke na poljih s podatki v operacijskem sistemu pametnega telefona. Če se nekatere komponente ne ujemajo, je v rokah uporabnika - lažni iPhone. Ni tako težko, kot se zdi!

  Obnovljeno ali ponarejeno?

  Ugotovili smo, kako razlikovati kitajski iPhone od originala. Danes pa ponaredke ne najdemo samo med novimi napravami. Prodajalne ponarejenih izterjanih "apple" telefonov.
  Kako odkriti ponaredek? Ne pozabite, da:
 • obnovljeni iPhone ima idealno ohišje, novo baterijo in je tesno povezan z drugimi komponentami zaslona;
 • Na škatli z iphone ni graviranja, v angleščini pa je napis "Recovered";
 • Originalna naprava je dobavljena v škatlah za kakovost in v popolni konfiguraciji;
 • vsi priključki tega telefona Apple so čisti;
 • Fotoaparat na tem pametnem telefonu je točno središče namenskega območja na zadnji strani naprave.
 • Poleg tega originalni obnovljeni iPhone prejme garancijo za eno leto. Zato lahko preverite serijsko številko. Vse naštetosprejemi ne bodo pomagali pri napakah pri izbiri.

  Sorodne publikacije