Kako postati priljubljen na Uttube: nasveti in triki

Utoub (YouTube) je najbolj priljubljen video gostovanje, ki ga mesečno vidi več kot 1,8 milijarde registriranih uporabnikov. Vsak trenutek uporabniki iz vsega sveta v storitev vnesejo več kot 100 ur videa. Te številke se redno povečujejo.

Kako postati priljubljen v Uttube, ob upoštevanju te nore konkurence? Ali je sploh realno, in kako dolgo bo trajalo? Spodaj so navedeni odgovori na ta vprašanja in seznam najučinkovitejših načinov za promocijo YouTuba.

Kaj je YouTube

Kot je bilo že omenjeno, je Yutub priljubljen video gostovanje, kjer se na stotine posnetkov, filmov, šal, volkov (ki jih bodo kasneje povedali), oddaje, koncertne zapise vsak dan in še veliko več. Vsak uporabnik na Uttube ima svoj račun. To je kot kanal na običajni televiziji, toda tukaj proces vodite vi, ne televizijsko podjetje.


Lahko prenesete avtorske videoposnetke (ki ste jih osebno posneli) ali dodajte videoposnetke drugih oseb v svoj profil. Mnogi bodo vprašali: "Zakaj to počnete? Konec koncev, obstaja veliko bolj priročno storitev, kjer si lahko ogledate vsebino, komunicirajo, igrajo, itd. "Odgovor je zelo preprost, in preden začnete, da ugotovite, kako postati priljubljen v Utube, je vredno spoznavanje njega.

Zakaj "razkrinkati" YouTube kanal

Mnogi so naleteli na internet s členi in celotnimi blogovi, namenjenimi vprašanju, kako postati priljubljen bloger v Utoubu. Zakaj je to potrebno? Vse je preprosto. Če je vašKanal je dokaj dobro znan in ima zahtevano število naročnikov (od 1000), lahko začnete z njegovo monetizacijo.


Če želite začeti zaslužiti denar od drugih uporabnikov svojih videoposnetkov, morate storiti naslednje:
 • Oddajte prijavo za sodelovanje v partnerskem programu. Prepričajte se, da vaš račun vnaprej izpolnjuje vse zahteve. Najmanjše število naročnikov na strani mora biti 1000 najmanjših skupnih ogledov videoposnetkov v zadnjih 12 mesecih - več kot 4000 ur.
 • Pričakujte konec pregleda
 • Povežite profil YouTube z AdSense.
 • Izberite videoposnetke za monetizacijo in želeno vrsto oglaševanja.
 • Po tem se na izbranih videoposnetkih prikažejo majhni videoposnetki. Če jih obiskovalci pregledajo od začetka do konca ali sledijo povezavi v oglasu (zahteve, ki jih določi oglaševalec), bo lastnik kanala prejel "provizijo". Njihov znesek je odvisen od izbire promocije in pogojev stranke.

  Vse zaradi uspeha

  Treba je omeniti, da je želja po zaslužku - daleč od edinega razloga, zakaj uporabniki interneta registrirajo svoje profile v Uttube. Lastni kanal na tem video gostovanju je odličen način za izmenjavo pomembnih informacij z veliko ljudmi, pogovor o sebi, našli svoje občinstvo. Pogosto na tem gostovanju video gostiteljice različne mojstrske tečaje, lekcije, fitnes treninge, izmenjavo receptov in celo, kako postati priljubljen video blogger. V podjetju Utube, daleč od vseh uporabnikov, si prizadevamo za uspeh inželijo ovrednotiti svoj kanal. Poleg tega je lahko zaslužek iz videoposnetka drugačen način. Tudi če nimate več tisoč naročnikov, vendar so vaši videoposnetki pogosto prikazani, se lahko pogajate osebno z oglaševalcem in mu med videoposnetkom povejte o njegovem izdelku. Seveda, ko je prejel za to določeno količino denarja. Vendar pa je ta metoda primerna za bolj »neokrnjene« ljudi, ki imajo na primer že aktivne račune v drugih socialnih omrežjih.
  Toda kako postati priljubljen v Uttubeu, da bi dosegel več ljudi, s katerimi želim deliti informacije? Najbolj učinkoviti načini za promocijo svojega profila so naslednji.

  Kako postati priljubljen v Utoubu

  Ni dokončnega pravila, ki bo uspelo v Utoubu. Kako postati najbolj priljubljena blogger - naloga ni preprosta, saj vodilne položaje že dolgo zasedajo ustvarjalne in nenavadne fantje. Svojim naročnikom je skoraj nemogoče priti, saj je bila njihova publika oblikovana ne eno leto. Vendar pa obstaja odličen način za uspeh na njegovi ravni. V ta namen:
 • Sprejmite aktualne teme.
 • Pokažite, kaj nikjer drugje ni mogoče videti.
 • Poskrbi za kakovost videa.
 • Ostanite v stiku z občinstvom, čeprav se zdi, da je trenutno zanemarljiv.
 • Pogosteje imajo prenos v živo (čeprav za več ljudi).
 • Ne spreminjajte koncepta kanala, vsaj tako, da tega ne storite dramatično.
 • Upoštevajte pravilnost objav.
 • Naročite oglase drugih blogerjev.
 • Nadaljnje ukrepanjeUtuba posodobitve in aktualne novice.
 • Po nasvetu namreč lahko postanemo priljubljeni v Utubeu, takoj ko se pojavi drugo vprašanje. To je odvisno od predmeta kanala, njegove ciljne publike, dejavnosti lastnika in mnogih drugih dejavnikov. Na primer, kanal "Najboljši posnetki" bo zagotovo dvignil naročnike hitreje kot "Zanimiva botanika". Med možnostmi, da bi postali priljubljen bloger na Uttube, je nekaj nemoralnih, ki niso opisane v tem članku. Vendar pa zagotavljajo hitro povečanje preglednosti.

  Kaj, kje in kako ustreliti

  Ko se odločite za koncept kanala, lahko začnete zapolnjevati njegovo vsebino. Vsi videi, ki se bodo pojavili v novicah naročnikov, morajo biti kakovostni, relevantni, edinstveni in zanimivi, ne smejo posegati v humorne note. Če ljudje pustijo komentarje za videoposnetek, se odzovejo vsem. Ne prenehajte poslušati nasvetov gledalca ali prosite za kritiziranje posnetka za bolj izkušenega predvajalnika YouTube.

  Vprašanje opreme

  Za kakovostno opremo z dobro razsvetljavo je nujno treba poskrbeti za opazovanje zvoka in njegovega položaja v okvirju. Pri predvajanju videa se ljudje najprej osredotočijo na "sliko", nato pa se odločijo za njeno vsebino. S stojalom lahko fotografirate ali prosite nekoga iz prijateljev, da vam pomaga pri tem. Tisti, ki so bolj odločni, lahko zaprosijo poklicnega operaterja za pomoč.

  Najbolj priljubljeni blogerji

  Zelo težko je našteti vse priljubljene blogerje v Utoubu, zlasti kernjihovo število se povečuje z vsakim dnem. Po podatkih za leto 2018 je seznam najbolj obiskanih in revidiranih kanalov v ruskem jeziku vključeval račune takih ljudi:

 • Ivanga - najbolj priljubljen bloger v Rusiji, 13351973 naročnik.
 • Gospa Katy je mlada video blogerka, kanal, namenjen zabavi otrok, razvoju iger in drugih, živih gledalcev.
 • Kot Nastya - še mlajša oseba, se ukvarja z razpakiranjem daril, ujetnikov, recenzij, iger za otroke, 9741762 ljubiteljev.
 • AdamThomasMoran - znana humorna predstava +100500, ki vodi Maxima, število norcev - 9526728.
 • Mister Max - druga zvezda Utuba iz predšolskega obdobja, kanal z zabavo za otroke, 8717807 stalnih gledalcev.
 • ​​
 • Maryana Ro - Če bi se dekle spraševal, kako postati najbolj priljubljen bloger na Uttubeu, je najverjetneje navdihnila Marianin primer. Zdaj velja za najbogatejšega blogerja Runeta, prav tako pa ima vodilno mesto med vsemi blogerkami.
 • TheKateClapp je še en priljubljen bloger, katerega prihodki so že dolgo presegli več sto tisoč dolarjev. Tema kanala - skice, parodije, pregledi kozmetike itd., 6358644 aktivna javnost.
 • To nikakor niso vsi znani YouTubebers, ki so zaslužili ljubezen in priznanje milijonov gledalcev. Možno je, da boste naslednji priljubljeni javnosti, še posebej, ker je že znano, kako postati priljubljen v Utube.

  Sorodne publikacije