Igra spore: sistemske zahteve in opis

Industrija računalniških iger je bogata z resnimi in premišljenimi projekti, ki prisilijo pretiravanje protagonistov in vede mučenja o izbranih odločitvah. Po takih delih hočem nekaj zelo zabavnega, prijaznega in nezahtevnega. Presenetljiv primer "otroške" igre Spore. Sistemske zahteve projekta in s tem kakovost grafike lahko odvrnejo veliko uporabnikov. Ampak, verjemite mi, slika tukaj ni pomembna in če se odločite, da se boste preizkusili kot junak ali evolucija zločinca, ne boste preživeli večera.


Sistemske zahteve

Tako kot pri mnogih projektih za sprostitev v obdobju 2008–2009, se zahteve sistema spore: Galaktične avanture ne zdijo nedosegljive za sodobne igralce. To lahko vidite tako, da pregledate spodnjo tabelo.
Nizke zahteve so posledica delno nevsiljive grafike v projektu. Na to ne bi smeli paziti, saj je glavna stvar v tej igri igranje. Tukaj je resnično raznoliko.

Od celice do telesa

Celotna igra je razdeljena na več stopenj. Začnemo igro v imenu majhne celice z veliko prihodnostjo. V enoceličnem svetu je glavna naloga jesti čim več in ga ne jesti kdo drug. Za vsak kos mesa, ki ste ga pojedli, ali kos rastline, boste prejeli točke evolucije, ki jih lahko porabite za izboljšanje junaka. Dodajte mu dodatne lovke, trnje za zaščito ali dodatna usta? Levo za vas pravico, da izberete igro Spore. Njegove sistemske zahteve so tako majhne, ​​da ne pričakujete ničesar velikega, ampak tegazgodba še ni končana. Takoj, ko opravite več faz razvoja, lahko določite smer nadaljnjega razvoja in pristanek na kopnem. Tam se začne, najbolj zanimivo.


Raznolikost - duša užitka

Ko pristanete na tleh, boste razumeli, kako nenavaden in zabaven je svet igre. Ste po naključju niste dodali še nekaj dodatnih nog? Ti bodo resnično potrebovali, da se prilegajo prevladujoči atmosferi na neokrnjenih območjih. Pripravite se na resnično čudne živali.
Nekateri od njih imajo več parov oči, v drugih krilih pa tretji namesto rok uporabljajo trupla, kamen spotike. Ko boste tu, boste razumeli, kako raznolik je svet Spore. Sistemske zahteve za igro se zdaj morda zdijo naravnost, saj za 18 milijonov različnih modelov bitja potrebujejo veliko več sredstev!

Skupaj smo moč!

Skupaj s sprehajanjem ob obali oceanske zibelke, segajte globoko v džunglo, da bi prišli v stik z drugimi planetarnimi prebivalci. Tukaj vas bodo pozdravili prijazni in ne zelo ustvarjalni, in od tega, kako se boste obnašali, bo vaš odnos z njimi odvisen od vas. Takoj lahko prekinete bitko in porazite bitje manj. Bolje je jesti lačnega nasprotnika - to bo obnovilo vašo moč in dalo evolucijske točke za nadaljnji razvoj. Vendar je bolje, da poskušamo doseči dogovor. Izvirni in zanimiv sistem odnosov vam ne bo dovolil, da bi se dolgočasili v igri Spore. Sistemske zahteve vas bodo lahko razočarale z grafiko, toda ples, vse vrste kretenj, pesmi, klice in druga dejanja, ki jih boste morali ponoviti v svojemsogovornik, vas ne bo pustil ravnodušnega. Če ponovite vsa gibanja, boste sprejeli prvega prijatelja in dobili točke evolucije. Malo kasneje se boste lahko še naprej razvijali, začeli svoje pleme in začeli dolgo pot do zvezd. Ampak brez prijateljev, ki jih ne morete storiti, in bolj so - boljši.

Skozi trnje do zvezd

Po razrezu prvega plemena boste hitro spoznali, da si predstavljate resno silo. Nekaj ​​agresivnih napadov in več diplomatskih sporazumov - in vi boste postali vodja majhnega mesta. Razvijanje megapolisa v igri Spore (sistemske zahteve za Windows 7 in druge operacijske sisteme so enake) ni enostavno. Morala bo storiti vse za preživetje v ostrem boju za gospodarsko prevlado. Toda trud bo presegel vsa vaša pričakovanja - odšli boste do zvezd.
Po vstopu v ogromen vesoljski prostor boste dobili raziskovalno misijo. Ko letite z enega planeta na drugega, se boste seznanili z novimi rasami, naredili zaveznike in seveda sovražnike. Vojna, ki bo zagotovo bila, obljublja, da bo najhujša v zgodovini igre. Vendar pa boste lahko zmagali in ne brez pomoči prijateljev. Ampak ali ne mislite, da se bo končalo?

Sorodne publikacije