Na kratko o tem, kako spremeniti datum Windowsphone

Operacijski sistem Windows je eden izmed najbolj razširjenih na svetu. Obstajajo tudi mobilne različice tega "Operacij". To je med tremi najbolj priljubljenih mobilnih sistemov po Android in iOS.

Kljub temu pa ima veliko uporabnikov veliko vprašanj glede nastavitve operacijskega sistema, med katerimi je eno najbolj priljubljenih vprašanje: "Kako spremeniti datum Windowsphone?"

Kako spremeniti datum Windowsphone?

Kljub intuitiven vmesnik, mnogi ne vedo, kje najti nastavitve, ki so odgovorni za datum in čas v telefonu Windows. Odgovor na vprašanje »kako spremeniti telefon za telefon« je zelo preprost. Če želite spremeniti datum, pojdite na razdelek »Nastavitve«, ki se nahaja v glavnem meniju pametnega telefona, nato pa morate poiskati podpostavko »Datum + čas«, tukaj je onemogočena samodejna nastavitev datuma in časa. Te nastavitve in časovni pas lahko nastavite ročno.


Treba je upoštevati dejstvo, da lahko na trgu mobilnih telefonov najdete Windowsphone v ruskem jeziku. Vendar pa mnogi uporabniki ne morejo najti funkcije za nastavitev datuma in časa.
Številni telefoni z operacijskim sistemom Windows, vključno z operacijskim sistemom Windows Phone 10, imajo možnost samodejno nastaviti datum in čas. Za njegovo izvajanje je potreben samo dostop do interneta. Mobilna naprava se samodejno sinhronizira in datum glede na podatke strežnika. Vendar pa podatki o strežnikih niso vedno zanesljivi, zato je treba uporabiti ročno nastavitev mobilnega omrežjatelefon. Po ročnih nastavitvah v telefonu morate omogočiti samodejno posodabljanje datuma in časa. V nasprotnem primeru boste morali telefonsko uro in koledar redno "pripeljati" do pravilnih vrednosti.


Konfiguriranje ruskega jezika v Windowsphone

Telefoni z operacijskim sistemom Windows se lahko prvotno tržijo v angleščini, zlasti modeli, namenjeni Evropi ali Združenim državam. Če nimate znanja tujega jezika, bo iskanje problematično v delu, kjer lahko spremenite datum in čas. Preden lahko konfigurirate te parametre, morate zato preklopiti na ruski jezik. Če želite preklopiti na ruski jezik, morate iti v točko menija Nastavitve, nato pa poiskati podpostavko Čas & amp; Jezik, tukaj je seznam nameščenih jezikov. Nekateri telefoni imajo lahko samo angleščino. Če želite namestiti ruski jezik, ga morate prenesti in vključiti. To storite tako, da kliknete gumb "+" in ga držite. Ko vidite seznam prenesenih jezikov, kjer morate najti ruski jezik. Naslednji korak pri namestitvi jezika je, da ponovno zaženete mobilno napravo. Po ponovnem zagonu morate v meniju jezika klikniti gumb "Namesti".

Povzetek

Za odgovor na vprašanje "Kako spremeniti datum Windowsphone?" Treba je povedati o naslednjem algoritmu: "Nastavitev", "Datum + čas", onemogočanje samodejnega določanja časa in datuma, ročno nastavljanje zahtevanih parametrov, vklop samodejnega posodabljanja datuma in čas. Nekateri modeli Windowsphone sprva nepodpira ruski jezik. To lahko oteži postopek nastavitve datuma. Če želite prenesti ruski jezik v mobilno napravo, morate iti v Nastavitve, Čas in amp; Jezik, kliknite gumb "+", prenesite jezik in ponovno zaženite telefon.
Z zgoraj navedenimi koraki lahko preprosto konfigurirate datum in čas na telefonih z operacijskim sistemom Windows.

Sorodne publikacije