Igra Just Cause 2: prehod, šifre, opis in priporočila

Gry Just Cause 2 prehod bo zanimal vsakogar, kot žanr delovanja. Zgodba se začne nepričakovano in dinamika je podprta v celotni kampanji. Igralec bo mogel raziskati odprti prostor otoka, kjer ukažejo tiran in diktator. Samo junak lahko spremeni usodo ljudi v tem raju vesolja.

Prihod

Just Cause 2 se začne s skokom iz helikopterja. Dvignite maršala v letu in pristajte na mestu zbiranja. Prva naloga postavlja nalogo, da uporabnik zbere pet pomnilniških kartic. Sledite kurzorju na zaslonu in razumeli boste, kam greste. Stavbo je treba dvigniti s kavljem, prav tako pa lahko ujamejo sovražnike. Po prvi kartici vrzite gorivne krogle v sovražnikove glave. Poiščite prijatelja in vzemite orožje poleg sebe. V bližini tretjega objekta bo zenit. Z njegovo pomočjo je potrebno snemati helikopter. Odpraviti se bo na četrto karto. Morate se držati vagona, da pridobite hitrost. Odprite padalo pravočasno in letite skozi grapo. Ko prejmete vse predmete, morate zagrabiti helikopter in prodreti v bazo sovražnika. Tam morate vzeti eksploziv, uničiti arzenal in ga pustiti s pomočjo helikopterja in helikopterja.

Bombnično uničenje

V Just Cause 2, prenašanje 1 misije pravi, da bo celotna igra dinamična in kompleksna. Že naslednja naloga je odstranitev eksplozivov nad nebotičnikom. Pridi s kavljem. Koda iz bombe 1234 in po uvoduPrevzemite nadzor nad najbližjim helikopterjem. Na njej je potrebno leteti v stavbo in jo uničiti. Tako boste rešili Karlovega tovariša. Nato je treba dvigniti avto na traktor in na cesto s strehe, da bi nasprotnike zrušili. Potem bo zgodba pripeljala junaka z ljudmi iz skupine "Razor". Skupaj boste morali ujeti vojaško bazo sovražnika. Pojdite skozi ograjo in ubijte ostrostrelec na stolpu v prvem primeru. Potem moraš vzeti pištolo v strojnico in odpreti vrata. Zavezniki bodo vstopili in začeli ujeti bazo. Medtem pa mora junak priti za puškami in za nekaj časa ustreliti nove sovražnike.

Bombe in novinarji

Naloge odstranjevanja bomb bodo pogosto postavili pred igralca v prehodu Just Cause 2. "Rdeča ali modra" je ena od takih misij, kjer ima omejen čas. Na začetku vzemite obleko svojih prijateljev in sledite oznakam. V vsaki hiši bo približno tri do pet sovražnikov. Igralcu, ki počisti štiri bombe, je dodeljenih toliko minut. Morate nežno uporabiti kavelj, in potem boste vsi to naredili. Pomembno je, da ne pade na tla, sicer bo vzpon zopet potreboval veliko časa. Po tej težki nalogi se zdi zanimiv sprehod. Junak mora ubiti paparazze in vzeti kamero. Sedite na motorno kolo in ga ulovite. Na minimalni razdalji ga bo mogoče ubiti na poti. Spustite kamero v najbližji zabojnik in to iskanje bo končano.

Penetracija v baze

Ljubitelji dveh iger so pogostotrdijo, da je težje - mimo poslanstvo DayZ ali Just Cause 2. Projekti so približno enaki, ker tam in tam preživeti precej težko, začenši s povprečno stopnjo kompleksnosti. V tej igri prikazuje nalogo "napetosti skoka". Protagonist mora zopet uničiti sovražnikovo vojaško bazo. Najprej morate poskrbeti za tehnologijo in ubiti vse vojake na strehi. Nato se premaknite na strojnico in očistite množico nasprotnikov blizu njega. Sedite za puške in začnite streljati sovražnike. Najprej je bolje uničiti oklepne prevoznike. Naslednja naloga je kot izvajanje. Med navigacijo po zemljevidu pojdite na oznako in prodrite v majhno bazo sovražnika. Ozemlje mora biti očiščeno od sovražnikov, najti prenosni računalnik v pisarni, prekiniti in počakati do prenosa podatkov. Po tem se bodo odprla še dva predmeta, kjer morate narediti enako.

Takšne naloge

V igri Just Cause lahko dosežemo 2100% prehoda samo tako, da uničimo različne sovražne objekte na zemljevidu in opravimo vse naloge. V nasprotnem primeru nove naloge preprosto ne bodo na voljo. V naslednjem iskanju mora igra spet ujeti sovražniško bazo. Zaščitite svojo opremo, medtem ko dela zlo. Najbolje je najprej priti do protiletalskih naprav in razstreliti helikopter, tako da v prihodnosti ne bo motil. Po tem ubijte moške v strojnicah in požarite s tem orožjem do konca vlomov. Nova naloga v igri ne bo iz standardnih hobijev. Ko dobite navodila na motornem kolesu, morate priti do vojaške baze in vstopitina dnu rudnika, ki je v njem. Tam bi moral obstajati mehanizem. Ko to storite, takoj uporabite kavelj za dviganje, sicer bo val pokril protagonista. Poleg tega bo igralec moral sodelovati v političnih prepirovih. Ko prispete na točko, sedite na motorno kolo in skočite iz skoka naravnost v limuzino z overclockingom. Ubijte puščico, zavrzite voznika in Tangovo politiko je treba dostaviti do točke zbiranja.
Tehnološke misije
Takoj po politiki zgodba daje igralcu nalogo kraje v Just Cause 2. Prehod je zelo preprost - vdre v sovražniško bazo, ukrade BTR in pride do točke zbiranja. Po tej nalogi bo iskanje težje. Glavni protagonist naj bi se povzpel na telekomunikacijski stolp in tam prenesel svoj video. Po začetku predvajanja namestite dve bombi. Pred eksplozijo je potrebno skočiti na padalo, tako da je naloga zamašena.

Po tem bo igralec poslal na letališče, kjer bodo morali ubiti pilota in ujeti njegovo CCP. Nato morate ukrasti letalo s pomembno osebo Crumb, ki bo uporabniku povedala vse dostopne kode. Dovolj je, da se povzpnemo v zrak in malo letimo. Po tem bo znano o izdajalcu v vrstah zaveznic. Skriva se blizu letališča. Ko je videl lik, je začel zbežati. Morate ga ujeti in ga ubiti. Nato lahko nadaljujete z naslednjimi nalogami.

Številne preproste naloge

V Just Cause 2 prehod (del 1) na tej stopnji pomeni izvedbo dveh standardnih nalog.spremljanje opreme za zajemanje baze in prenos podatkov s prenosnih računalnikov na sovražno ozemlje. Algoritem zgoraj opisanih dejanj in razlike so lahko le na lokaciji nasprotnikov. Po teh misijah bodo igralci imeli priložnost voziti čolne. Pojdite do točke na obali in se podajte v vojaško ladjo. Na njem boste dobili dva predmeta in posnetek z raketnim lanserjem jih bo spodkopal. Po opravljeni nalogi boste dobili navodila za uničenje satelitov v vesoljskem pristanišču. Za to bo igralec dobil oddaljene granate. Položite jih na stene naprav, ne na dno. Po eksploziji bodo informacije o četrtem satelitu. Na vesoljskem pristanišču bo borec. Sedite v to in letite do točke, kjer morate ustreliti zadnji del opreme. Ko bo ta naloga zaključena.

Človekova zaščita

Takoj po misiji z Just Cause 2 Immortal sateliti se bo uporabnik soočil z reševalno nalogo agenta. Uporabnik je dovolj pravočasno, da ga prevzame na mestu in ga odnese na kraj zbiranja. Po tem se bo ponovno pojavila naloga varovanja opreme. Samo tukaj ga morate prinesti na radijski oddajnik na osnovni enoti. Poleg tega bo morala uničiti opremo in same vojake. Po opravljeni nalogi bo potrebno prevzeti odrešitev priče, kar je pomembno za Agencijo. Če želite to narediti, morate priti v položaj sovražnika in poskusiti vstopiti v potrebno stavbo tam. Vrata so zaprta in za odpiranje morate najprej ubiti policista in izbrati podatke iz GPS-a.
Točka na zemljevidu objekta se nahaja. Vzemi invrnite se, da vnesete podatke. Po tem bo letel helikopter, v katerem bo priča. Zajemite letalo in pripeljite človeka v zavetišče. Naslednja zgradba izgleda tako, vendar je veliko lažje. Na mestu zbiranja je dovolj, da ukradete stran limuzine, na njej vzamete Stacey in jo odpeljite na varno mesto.

Dva reševanja

Po treh misijah za talce se takšne naloge ne končajo z Just Cause 2. Prehajanje za 100 odstotkov vključuje dve zaporedni nalogi s podobnimi scenariji. Prvi je rešiti Pangov dragoceni agent. Če želite to narediti, morate iti na puščavsko območje, kjer je baza, imenovana "igralec zavetišča". Odstranite vse ostrostrelce in druge vojake. Na enem od stolpov bo radijska postaja, kjer lahko pošljete signal za zaščito želenega objekta. Pange bo odstranjen, nato pa lahko sprostite zaveznika. Potem morate priti do drugega zatočišča nasprotnikov in tam ubiti šefa. Odstranite napravo za shranjevanje iz nje. Peljal vas bo do točke s svetilnikom, kjer mora uporabnik, skupaj z likom Sheldon, uničiti vse stavbe s strojnico. Naslednje iskanje vključuje reševanje Jade Tang iz vojaške baze. Če želite to narediti, morate uničiti štiri ventilacijske jaške, ubiti tri nindže in zagrabiti avto s talcem. Pobeg iz ognja lahko ujame le helikopter.

Dostava in umor

Po reševanju zaveznikov, bo igra Just Cause 2 zahtevala, da uporabnik ponovno vstopi v vojaško bazo. Ukrepi so standardni - čistiostrostrelci, za njimi, strojničar in s pomočjo pušk streljajo helikopter. Po opravljeni nalogi bi morali iti na otok Hunto. Na poti bo letalo propadlo, tako da boste morali priti do pilota peš. Pokazal bo lokacijo tovora in povedal o deaktivaciji napajalnikov. Po tem ukrepu morate uničiti reaktor in dostaviti vse predmete na zbirno mesto na tovornjaku. Po opravljenem iskanju je naslednji - umor plačancev. Če želite to narediti, vstopite v tabor, ubijte preproste vojake in nato vstopite v boj z glavnim ciljem.

Hekanje s posnetki

V igri Just Cause 2 (2. del) je naloga ubijanja vseh posameznikov v limuzini sredina igre. Po tem bo iskanje poslano na srečanje s hekerjem. To bo potekalo na strehi nebotičnika, kjer ga bo moral zaščititi pred vojaki in helikopterji, medtem ko bo izkopal podatke. Uporabite puško in jurišne puške, ki ležijo zraven vas. Po prejemu podatkov o junaku bodo poslani v sodno zgradbo, kjer je treba odstraniti vse priče. To je standardni prodor. Nova misija vključuje uničenje kipa na glavnem trgu. Nujno ga je treba prebadati z oklepnim transporterjem, nato pa mu pritrditi glavo od spomenika. Na istem vozilu morate priti do zbirnega mesta za iskanje. Nato bo moral igralec v kratkem času razbremeniti štiri bombe. Poskusite, da ne boste porabili dodatnega časa za snemanje in premikanje s kavljem.

Dostop do neba in problemi z oljem

V igri Just Cause 2 potekajo nadaljnje nalogebo vodila do zračne ladje, ki se dviguje v nebesih. Potrebno je razbiti tri prenosnike in poskusiti razbremeniti veliko bombo. Da bi to naredili, ubijte stražarje in ustrelite rumeno sponko, da z eksploziva padete z dela plovila. Po zagonu se bo pojavila nova naloga - uničiti Kitajce. Napravite ga iz položaja ostrostrelca. Počakajte, da se preneha premikati in streljati. Na mestu novega pohoda bo borec. Sedite in začnite streljati na naftno ploščad, dokler stopnja uničenja ne znaša šestinšestdeset odstotkov. Pri naslednji nalogi bodo igralci morali odstraniti bombe na treh avtomobilih. Najprej morate ujeti konvoj na poti. Vse enote eksploziva so položene v zadnje dele avtomobila. Glavna stvar - vlagati v čas, dodeljen za misijo.

Target s tremi umori

Po preteku igre Just Cause 2 je uporabnik z nalogo, da ubije tri, neprijeten za Agencijo oseb. Prvi bo kitajski Sun Chzan, ki ga je mogoče takoj po pristanku očistiti na strehi hotela. Naslednji bo Alexander Merkiv, s katerega se bo Sheldon odvrnil. Počakajte trenutek za napad. Če je naloga dokončana, pristajte na helikopterju in letite do naslednjega nebotičnika. Sledite oznaki do vrat v sobo Waci. Razbijte ga in ubijte tretjega značaja, ne da bi padli v žarke laserjev. Po tem lahko nalogo varno izvedete. Nadaljnji napredek sledi podobnim scenarijem. Glavna stvar je, da oceni razmere v misiji in uporabite vsa sredstva, ne pozabite na kljuko inpadalo Nekateri gostje bodo imeli skripte, ki so podobni tistim, ki so opisani zgoraj, in v večini problemov so omejeni na uničevanje predmetov ali ubijanje ljudi.

Sorodne publikacije