Kako se naučiti pisati v dobrem pisku?

Trenutno skoraj vsak predstavnik mladine ni le uporabnik »Instagram« ali »VC«. To so zelo priljubljena spletna mesta. Za posebno ugodnost so bili ustvarjeni tudi posebni programi. Torej, kako napisati dobro pisavo na te vire in v teh aplikacijah, je ta članek namenjen. V njej si bomo ogledali različne zanimive in preproste načine. Viri in programi Instagram ali VK so zelo primerni za komunikacijo, oglaševanje, promocijo lastnih projektov in še veliko več. Vendar pa ne vsi uporabniki teh aplikacij vedo, da je poleg običajne, standardne pisave za tiskanje sporočil in komentarjev, mogoče uporabiti tudi neidentične, zelo različne pisave.


Izvirnost v socialni mreži "Instagram"

Kako napisati dobro pisavo "Instagram"? Ta družabna mreža je že davno presegla običajen program za izmenjavo uspešnih fotografij. Tukaj lahko komunicirate prek video komunikacije, korespondence, delite zanimive povezave, uporabljate stran. Na splošno je danes tako zanimiv dodatek, da mnogi v njej preprosto "živijo", pozabljajo na realnost. Seveda, v tako velikem številu uporabnikov, vsakdo želi nekako izstopati iz množice in postati poseben. Ena od teh je sprememba pisave v Instagramu. Svoja sporočila, zapise ali komentarje boste lahko pritegnili in ponudili izvirnost. Čeprav je seveda najpogosteje uporabljena pisava drugačna od standardnev profilu izpolnite podatke o sebi.


Navodila po korakih za ustvarjanje

Kako narediti dobro pisavo v "Instagramu"? Sledite tem navodilom:
 • Za pisanje v program "Instagram" za pisanje v dobri pisavi mora program prenesti eno od aplikacij AppStore ali Play Market. To so lahko: kul krstni kamen za Instagram bio, krstni kamen, krstni kamen & amp; Besedilni Emoji za Instagram.
 • Izbrano aplikacijo nastavite na svoj pripomoček.
 • Zdaj morate odpreti preneseno aplikacijo.
 • V oknu pišemo besedilo za "Instagram".
 • Vstavite ga v Instagram, kjer je to potrebno.
 • Kliknite na razdelek »Lepo besedilo za« Instagram ».
 • Zdaj je jasno, kako napisati dobro pisavo v tej družbeni mreži. Vsako aplikacijo lahko preizkusite tako, da rešite podobne naloge in izberete najbolj primerno za sebe. Vsi so enako priljubljeni in lahko spreminjajo pisave ne samo za "Instagram", ampak tudi za nekatere druge kurirje. Vsak od njih pa ima svoje značilnosti, ki niso primerne za vsakogar. Nekdo ne mara nenehno pop-up oglasov, in nekdo samo ni treba všeč design. Zdaj je jasno, kako pisati v čudoviti pisavi "Instagram". In če vam aplikacija ni všeč, lahko za spreminjanje pisav uporabite posebne internetne storitve. Vse te metode so brezplačne in se popolnoma spopadajo z nalogo spreminjanja pisav za socialno mrežo v vsak okus in barvo. Zdaj vaše besedilo v "Instagramu" ne bo izgledalo točno tako. Na vašo stran bo dodana izvirnost.

  Izvirnikpisave "Instagram": naredite to v računalniku

  Poleg spreminjanja pisave v »Instagram« z uporabo dodatnih aplikacij v pametnem telefonu lahko uporabite računalnik. Mimogrede, to je najbolj priročen način obdelave besedila.
  Kako napisati dobro pisavo "Instagram" na vašem računalniku? Naslednje navodilo vam bo pomagalo:
 • Odprite spletno različico "Instagram".
 • Prijavite se v svoj račun (pooblastite).
 • V zgornjem desnem kotu kliknite na ikono svojega profila.
 • Izberite profil za urejanje.
 • Na novem zavihku v iskalniku poiščite vir različnih vrst pisav, imenovanih Sprezz Keyboard.
 • Na tem viru izberite poljubno pisavo. Potem lahko napišete potrebno besedilo.
 • Preostalo je kopirati ustvarjeno besedilo in ga prilepiti v svoj profil ali kateri koli drug kraj, kjer ga želite uporabiti.
 • Posebne skupine

  Uporaba lepe pisave v "Instagramu" lahko najdete s posebej ustvarjenimi za to skupino. Res je, najverjetneje, v tem primeru bo plačan. Samo najti pravo skupino, kjer se ukvarjajo s podobnimi popravki pisave in pišejo, da usmerjajo to javnost. Vse kar potrebujete je, da imate pripravljeno besedilo in izberete želeno pisavo. Zadnji način za spreminjanje pisave v "Instagramu" je za ljudi, ki nimajo nič proti. Drugi lahko uporabijo eno od zgoraj navedenih aplikacij in porabijo za spreminjanje pisave za največ petnajst minut svojega dragocenega časa.

  Možne težave pri kopiranju besedil z različnimi pisavami

  Smo že ugotovili, kako napisati dobro pisavo. Zdaj pa poglejmo možne težave, povezane s tem. Kopije zgoraj navedenih metod, besedilo s spremenjeno pisavo se ne drži, najverjetneje nikjer, razen za program in spletno različico "Instagrama". To je vse zato, ker se besedilo in pisava ne spremenita. Spremeni kodo parka vsakega znaka posebej za to aplikacijo.
  Druga težava, ki se lahko pojavi, je, da se namesto vstavljenega znaka s spremenjeno pisavo ustvari prazen bel kvadrat. To se zgodi zaradi dejstva, da različica, ki jo uporabljate v programu Instagram, nima te para kode. To pomeni, da aplikacija preprosto ne prepozna te kode in nato se samodejno vstavi prazen bel kvadrat namesto nejasnega znaka. Enako velja za čustvene simbole, ki še niso v vaši različici programa, naročniki pa vam jih pošiljajo. Namesto njih pridejo tudi beli prazni kvadratki.

  Kako napisati z dobrim piskom v »VKontakte« z uporabo računalnika?

  V bistvu je v tem socialnem omrežju načelo enako kot z dobro pisavo za "Instagram". Naslednje v članku bomo pogledali najbolj znane načine pisanja besedila v privlačnem pisku v VKontakte. Ta veščina vam bo pomagala tudi izstopati iz sive mase profilnih profilov iste vrste in pomagati dvigniti razpoloženje za uporabnike, ki naletijo na vaše beležke z zanimivo pisavo. Namesto tega se pogosto sprašujete, kako ste to storili, ali pa se za informacije obrnite na internet.

  Kako se naučiti pisati dobropisavo v "VKontakte"? Obstaja več načinov. Začnimo s prvim. Uporabiti morate posebne programe in računalnik:
 • Če te programske opreme niste namestili v računalnik, morate prenesti Microsoft Office.
 • Če ste prenesli arhiv, ga morate najprej razpakirati. Nato morate namestiti preneseno »Office«.
 • Zaženite Microsoft Office Word.
 • Natisnite besedilo v kateri koli sprejemljivi obliki tega programa.
 • Kopirajte napisano besedilo v Microsoft Office Word.
 • Vstavite ga v VKontakte.
 • Tudi za to metodo bo ustrezal vsak urejevalnik besedila z različnimi velikostmi pisav. Načelo je enako kot Microsoft Office Word.
  ​​

  Pretvornik besedil skupin in Unicode

  Drug način spreminjanja pisav v VKontakte je, da stopite v stik s skupino posebej ustvarjenih za ta namen. Lahko zadate tako tiste, ki vzamejo denar za to storitev, kot tiste, ki takšno storitev nudijo uporabnikom brezplačno. Uporabite lahko Unicode Text Converter. To je priljubljen internetni vir, s katerim boste lahko napisali dobro pisavo v VK. Ta stran je v celoti v angleščini. Zato lahko pisavo spremenite le z latiničnimi črkami. Ruska pisava ne prepozna tega vira pri spreminjanju pisave. Kot lahko vidite, je način tiskanja lepe pisave v "VC" veliko več kot v aplikaciji "Instagram". Vendar pa je bolj raznoliko in večje število pisav samih v posebnih aplikacijah, ustvarjenih za spremembo besedila "Instagram".

  Majhen sklep

  Upam, da vam je postalo jasno, kako napisati dobropisave v različnih družabnih omrežjih. Upoštevani so bili vsi glavni načini spreminjanja pisave in pisanja originalnega stila v aplikacijah Instagram in VK. To je veliko lažje narediti prek računalnika, ker morate kopirati navadno besedilo, ga prilepiti v posebne storitve in spremeniti pisavo. Bolje je uporabiti eno od znanih aplikacij na telefonu. Na primer, Cool Fonts za Instagram Bio ,? ali? & amp; Besedilni Emoji za Instagram. Za VKontakte te možnosti niso primerne. Uporabite, da bodo vaša besedila bolj izvirna in privlačna.

  Sorodne publikacije