Homefront: prenos igre, znaki, kode

Homefront je multiplayer igra, ki jo je razvil THQ v žanru prvega streleca. Sporočilo je potekalo marca 2011. Strelec je na voljo na osebnih računalnikih, PS3 in X-Box 360. Igra ima več igralcev in enega igralca. Šest mesecev pred začetkom prodaje so ustvarjalci predstavili video z igralnim procesom svojega izdelka.

Po zasnovi razvijalcev je morala biti igra Homefront sestavljena iz 13 delov, potem pa je bilo odločeno, da se število misij zmanjša za skoraj dvakrat - do sedem delov. Toda, kot so povedali razvijalci igre, parcela ni imela posebnega učinka.


Ustvarjanje in podpora igri

Napoved igre je potekala leta 2009. Za projekt je bilo dodeljenih približno 50 milijonov ameriških dolarjev. Razvijalci, družba Kaos Studios, je sredi poletja 2011 izdala prvi paket za igro na spletu. Igralci so imeli priložnost sodelovati v bitkah na hidroelektrarni in v bitkah v bližini nakupovalnega središča, ki je bila ena izmed vodij zgodbe. Konec poletja 2011 je izšel drugi paket kartic. Zdaj za multiplayer igre, bitke na Alcatraz in na Golden Gate mostu so na voljo. V ukaznem načinu se je pojavila nova vrsta bitke - nadzor ključnih točk.

Plot

Igra poteka leta 2025. To je obdobje končne "smrti" ameriškega gospodarstva. Po tem bo Severna Koreja poslala jedrsko bombo v ZDA in zajela zahodni del države. Američani nimajo oboroženih sil, vendar prebivalci te države začenjajo voditigverilska vojna z okupatorjem. Glavna naloga upornikov je spodbuditi ljudi v San Franciscu in začeti tamkajšnjo vstajo, saj je v tej okrožju Kalifornije največja baza Korejcev.


Junaki igre

Protagonist se imenuje Robert Jacobs. V preteklosti je bil vojaški pilot v ameriški vojski. Pomagajo mu uporniki: Rihanna, Morgan, Games, Boone, Brooks in Jay-Pi. Connor Morgan je kasneje postal vodja upornikov. Odlikuje ga vnetje in agresivnost. Te lastnosti so bile večkrat vzrok za veliko konfliktov med Connorjem in Booneom. Rihanna je resnični Morganov antipod. Je mirna in preudarna, redko se strinja s tem, kako se Connor obnaša tako s sovražniki kot s prijatelji.
Hopper je eden od upornikov. Je dober tehnik. Vendar pa je za ta značaj Homefront veliko nezaupanja zaradi korejskega porekla. Bun je vodja uporniškega gibanja v San Franciscu. Pred vojno je bil policist na eni od ploskev. Meni, da je glavna naloga celotne celice zaščita civilnega prebivalstva. Brooks, J-PI - navadni uporniki, ki se srečujejo med potekom Homefronta. Med igro se igralec seznani s takimi junaki, kot so narednik ameriške vojske Kiz, navadni Hernandez, izdajalec Arnie, častnik korejske vojske Zhong in drugi.

Del 1

Prehod Homefronta se začne z dejstvom, da je glavni lik korejskih ujetnikov. Medtem ko se Jacobs vozi do avtobusa, opazuje vse, kar počnejo stanovalci.Nekaj ​​minut, Connor in Rihanna rešita Jacobsa in mu dajo prtljažnik. Potem se akcija premakne na stezo, v kateri Connor vodi junake in ubija sovražnike.
Pri oskrbi z gorivom se lahko skrijete pred Korejci, streljate iz njih in mečejo sovražnike z granatami. Potem se morate splaziti po steni, dokler Connor ne sporoči, da je pot čista. Po tem morate teči do drevesa, na katerem se nahaja hiša. Junak se povzpne na drevo, nato pa ga je pobil korejski lansirnik granat. Nato pride lik in poskuša pobegniti s prizorišča dogodkov, saj je poleg korejske pehote tudi zaostrena vojaška oprema. Znak igre teče do hiše, se povzpne po stopnicah, v korejce vrže granato in skoči navzdol.
Potem se Jacobs seznani z Boonom - vodjem upora. V hišo se je poostrila vojska. Američane poskušajo kaditi na ulici. Da bi bili učinkoviti, morate uporabiti granate. Čez nekaj časa so Korejci začeli uporabljati strupeni plin. Iz hiše lahko pobegnete skozi majhno sobo levo od glavnega vhoda. Junak dobi na razpolago "Golijata", s pomočjo katerega uniči vojaško opremo okupatorja.

2. del

Prehod drugega dela igre se začne s tem, da se junak zbudi in gre za Booneom. Igralec lahko komunicira z lokalnim prebivalstvom. Boone vodi Jacobsa k skupini upornikov. Potrebno je poslušati sestanek in nadaljevati z zbiranjem opreme pred nastopom. Prva naloga v drugem poslanstvu, ki je potekal Homefront, jeUniči pištolo. Morate iti hitro iz enega zavetišča v drugega. Ko je Jacobs blizu pištole, moraš metati granato. Nato igralec teče do ene od hiš, kjer ubije stražarja. Po tem morate uničiti vse Korejce, ki so na dvorišču. Iz hiše Jacobs gre v šolo, kjer ga čaka Rihanna. V šoli Jacobs izve, da je bil Buon poškodovan. Rane, da bi naredil nekaj prilagoditev načrtom ameriških upornikov. Rihanna in Boone ostajata v šoli, Jacobs pa gre v arsenal, kjer lahko igralec izbere orožje, ki mu je najbolj všeč.
Naslednja destinacija je igrišče. Tako kot povsod je na njem veliko oboroženih Korejcev. Jasno je, da tudi njihov junak ubija. Tam Jacobs spozna Connorja in ga sledi v tunel, da nekaj časa počaka na varnost.
Po izstopu iz predora je protagonist prejel novo nalogo, katere bistvo je sprostitev neznanca Arnieja. Ko se sprehaja okoli tabora, Jacob najde zapornika. Arnie vodi junaka v skladišče. Tam so se zasedli. Robert Jacobs ubije več korejskih vojakov in se povzpne po stopnicah, da bi se iztrgal iz pasti. Na igrišču za igro baseballa Robert spet sreča Connorja. Odpre ogenj na svoje sovražnike. Naslednja naloga je uničiti opazovalne stolpe. Osrednji lik komunicira z Hopperjem, spodkopava stolpe in skoči v jamo, iz katere skuša stopiti v stik z Rihano. Ta del drugega dela igre Homefront se konča.

3. del

Protagonist gre na BTR, potem pa posluša podrobnosti naloge. Jacobs sledi Rihanna in dobi ostrostrelsko puško. Potrebuje eno od hiš, da sprejme položaj ostrostrelec in ustreli vse nasprotnike po vplivu fosforja. Prvi hit pade granatnega zaganjača, ki se nahaja na stolpu. Drugi udarec upornikov se izkaže za netočen. Vstopi v hišo, kjer se nahaja Jacobs. Izbran je skozi dim in plamen, nato čaka, da vse padne in začne pot z Goliatom. Pazi na trgovino, od koder odhajajo oboroženi Korejci. Treba je ubiti tiste, ki imajo EMI na prvem mestu, ker ne dovoljujejo uporabe vseh sposobnosti "Golijata". Naslednji cilji so helikopter in Hummer. Po tem se mora junak braniti. Za začetek morate razstreliti tanke, sicer bo misija neuspešna. Ko igralec zaključi ta del misije, se morate obrniti na posadko, kjer je veliko korejskih vojakov. Puška ne bo rešila. Vzemite puško. Ni potrebno voziti pred lokomotivo. Najbolje je delati s partnerji.
Ko zapustimo skladišče, moramo začeti teči v odhodni tovornjak, da bi ga ujeli. Po tem se Jacobs vrne v Connor in Ren. Notranjost skladišča se mora premikati hitro, saj se sama stavba začne zniževati. Uporniki se premikajo po strehi in skočijo na tovornjak.

4. del

Ta faza se začne z dejstvom, da se junaki vrnejo v svojo bazo, kjer so opazili gore mrtvih teles. Boone je bilna gugalnice. Bil je mučen, dokler ni umrl. Connor vodi Rihanno in Jacobsa na glavno ulico, kjer junaki čakajo na zasedo. Za začetek, ubijte ostrostrelce in mitraljeze. Malo kasneje, junak uporablja "Golijata" in uniči Hummerja. Na strehah je veliko število lanserjev granat. Vse jih je treba takoj uničiti, ker so namenjene Golijatu, njegovo uničenje pa pomeni propad misije. S pomočjo istega "Golijata" Jacobs očisti steno pred hordami sovražnika. Ne puščajte drugih upornikov, ker bo korejski tank takoj uničil junaka. Connor vodi Jacobsa v Brooks. Skupaj gredo na steno, kjer morate aktivirati nadzorno konzolo. Poskuša preprečiti korejske vojake. Njihov Jacobs mora biti uničen. Preden greste ven, vzemite puško ostrostrelca in očistite streho z lanserjev granat. Aktiviranje konzole, junaki gredo v svojo ekipo, ki se nahaja v eni od bližnjih pisarn. Rihanna vodi na streho. Jacobs vzame lanser granat in uniči svojega najljubšega "Golijata". Po tem, glavni lik igre se pošlje v avto, postane strojnica in začne uničiti korejske čete.

Del 5

Pogajanja s kapitanom niso dala pozitivnega rezultata. Jacobs je prisiljen začeti očistiti ozemlje pred sovražnikom. Teče do vrat, po katerem sledi Connorju in opravlja vse ukaze novega vodje celice upornikov. Če Jacobs ne stori, kar Connor naroči, bo misija premagana. Heroji ne smejo zaznati sovražnika. Cilji, ki bi morali bitiIzločeni, označeni. Po izpolnitvi vsega, kar si je zamislil, gre glavni lik v reko.
Na obrežju je veliko Korejcev. Seveda je treba vse uničiti in poskušati priti do helikopterja. Nedaleč od razbitega helikopterja je cerkev. Jacob se srečuje z drugimi uporniki blizu nje. Poslanstvo misije je združiti vse ameriške vojake skupaj. Ko se pojavijo sovražniki, Jacobs teče z ostrostrelno puško. Ne smemo pozabiti, da lahko streljate šele po ukazu Connorja. Posnetek signala je neuspeh misije. Treba je počakati, ko bodo vsi zavezniki sedeli v tovornjaku in prišli na helikopter. Po tem se Jacob odpravi na prevoz in hkrati ponovno postane pilot.

6. del

Iz helikopterja Jacobs uniči Korejce, ki tečejo po poti, da bi poskušali podreti "križišče. Igra se mora zavedati, da je treba poleg žganja še več pozornosti nameniti pilotiranju, saj korejski vojaki začnejo izstreliti helikopter. En zadetek je konec misije. Helikopter leti nad spremstvom, ki pluje skozi tunel, kjer morate biti še posebej previdni, da se ne dotaknete ničesar. V konvoju uporniki uničijo vso varnost in zasežejo tri tanke. Novo poslanstvo misije je spremljanje konvoja. Na poti helikopter uniči vse protiletalske puške. Moral bi leteti pred konvojem, da bi odpravil vse ovire, ki se lahko pojavijo na poti. Hopper začne polagati eksploziv v bližini mostu. Protagonist ga mora pokrivati ​​ves ta čas. Uničiti ga je treba čim prejKorejska tehnika. Čez nekaj časa Connor da signal, kar pomeni, da se mora Jacobs vrniti v tanke.

Del 7

Zadnji del igre se začne z dejstvom, da Jacobs leti s helikopterjem do mostu. Po pristanku se začne pot do stolpa. Za začetek, morate zlomiti lansirnik granat, ki se nahaja v eni od hiš. Kasneje se pojavi korejski tank. Da bi ga uničili, morate v koči najti RPG.
Po uničenju rezervoarja, Jacob gre za Connorjem in ubija sovražnike s strojnico. Uporniki se približujejo mostu in počakajo, da sovražna oprema preide. Ponovno moramo iti po Connorju. Na vratih je preureditev, premik mostu pa se začne s korejsko okupacijo. Jacobs vrže granate s turreti, vzame raketni lansirnik in razbije helikopter. Po tem gre v zenit. Naslednja naloga je pokriti Hopperja, ki se muči z opremo. S pomočjo drona, je treba uničiti konvoj in takoj pobegniti v "Hummer". Zadnji cilj Homefronta je uničiti Golijata. Treba ga je ustreliti, dokler ne eksplodira, in v trenutkih, ko Korejci uporabljajo rakete, morajo Jacobs uporabiti supresorje. Na tej enojni akciji se konča.

Mnenja strokovnjakov

Konec marca 2011 je bil objavljen pregled igre na enem izmed najbolj priljubljenih spletnih strani z videoigrami. Ugotovljeno je bilo, da razvijalci ne morejo priti v igro nič novega, ki ne bi bilo v drugih izdelkih žanra. Najbolj zanimivi trenutki igre so prizori med posnetki. Mirne pogovore prekine napadsovražnika Izkazalo se je, da je zaveznik izdajalec. Vse to je bilo v mnogih priljubljenih strelcih. Velika slaba stran igre je optimizacija. Igra ima zelo veliko obremenitev za likalnik. Po nekaj minutah domačega zagona se računalnik začne preveč segreti. Še ena pomanjkljivost strelca je nezmožnost pobiranja kartuš iz tal, preden namestite obliž na igri.
Plus igra - dramatični prizori. Vendar pa niso dovolj za nekaj zanimivega o korejskem intervencijskem projektu. Več kot 75% vseh mimoidočih je streljanje s sovražniki in poskuša zadeti granato v stolpu puške. Homefront je postal talec situacije, da so do leta 2011 velika podjetja, ki proizvajajo strelce iz prve osebe, že povedala vse, kar je mogoče povedati v podobnem žanru. In ni razlike, naj bo to vojna proti fašistom, arabom ali japonski vojski. Razvijalci, ki presegajo dobro & amp; zlo je ustvarilo zanimivo zamisel, vendar na koncu niso mogli utelesiti ideje življenja.

Vlaki in goljufije

Za igro ni takšnih šifrirnih kod, toda po določenem času v omrežju so obstajali izdajalci, ki vam omogočajo, da preživite igro. Ni treba vnesti nobenih kod. To je mini program, ki vam omogoča, da izboljšate značilnosti igre. Trener je sam kopiral v mapo z igro, teče pred začetkom Homefront. Če pritisnete na eno samo ključno akcijo 123 4, dobi junak polno življenje, kartuše, sposobnost streljanja brez ponovnega polnjenja in granate. Drugi mini program vam omogoča, da imate neomejeno strelivo, dobite neranljivost, upočasnite sovražnika.Tudi superheroj se lahko začne hitro premikati, skočiti visoko in ubiti sovražnika z enim strelom.

Sorodne publikacije