Game Guild Wars 2: sistemske zahteve, pregled, datum izdaje

V zadnjih nekaj letih je prišlo do tako velikega števila iger, da lahko uspe samo najbolj zvesti oboževalci. Drugi se mora selektivno seznaniti s projekti, prenesti vsakega od njih v obseg zmogljivosti računalnika, ob upoštevanju sistemskih zahtev. Guild Wars 2 je malo verjetno, da je seznanjen z vsemi, vendar več kot 5 let svojega obstoja je bilo mogoče zbrati okoli sebe ni bilo tako slabo.

Podrobnosti

Pregled Guild Wars 2 se mora začeti s pojasnili. Ime ima številko "2". Pomeni fan storitev za tiste, ki so seznanjeni s prej objavljenim pripovedovanjem zgodb in dodatki izvirne igre. Projekt deluje na trdem motorju razvijalca ArenaNet. Igra je dobila izboljšano grafiko in animacijo. Začeli so uporabljati fizikalni sistem Havok. Pojavila se je leta 2012 in po treh letih se je odločila, da doda poskusne igre z različnimi možnostmi. Zdaj vam ni bilo treba kupiti osnovne različice igre in brezplačen račun je omogočil dostop do vse vsebine. Ruska lokalizacija Guild Wars 2 je še vedno odsotna.

Priloga

Leta 2015 je izšel nov dodatek k Srcu trnov. Obnavlja se s štirimi kartami, novim sistemom zibanja junaka, ki je dosegel najvišjo raven. Bilo je različnih vrst selitve. Na primer, lahko uporabite načrtovalec.
Elitna specializacija je bistveno vplivala na obstoječe specialitete. V novem režimu PVP je bilo mogoče sodelovati, da bi raziskali lokacije in racije.

Zgodovina

Kljub temu, da je pred nami MMORPG, igra ima svojo zgodovino. Pregled Guild Wars 2ponavadi se osredotočajo na druge vidike, pozabite na povedati o najbolj zanimivih. V projektu je več zgodb, ki pa so med seboj povezane.

Glavna ideja je prebujenje starejših zmajev. Glavna lokacija pod imenom "Tyria" se takoj pod njihovim vplivom zruši. Vzporedno s tem je zgodba o Edgeu usode cehovske usode, ki je šel daleč do tega, da je postal in doživel vzpon in padec. No, razvijalci niso pozabili na osebno zgodovino vsakega junaka igre Guild Wars 2, ki se oblikuje v času ustvarjanja. Odločitve igralca vplivajo na razvoj zgodovine in zgodovine glavnega junaka, na njegovo življenje in odnose. Ker je to MMORPG, je trenutna zgodovina sveta ostala. Spreminja se: na njih vplivajo dogodki v regijah. Vse to je povezano in omogoča igralcem interakcijo.

Igranje

Sistemske zahteve Guild Wars 2 so odvisne od igranja. V tem projektu je sestavljen iz treh delov. PvE je kot vedno odprt svet z igralčevim okoljem. Igralec se mora srečati s Tyrijo, obiskati odprte mini ječo, se pomikati po platformah in urejati uganke. Obstajajo ječe, imenovane lokacije primerkov. To bi moralo priti samo s prijatelji. Samo pet od teh resničnih tovarišev bo lahko opravilo vse teste. Nenehno se učite novega, zgodovine mesta in virtualnega vesolja.
Način PvE je predstavljen z več vrstami - odprtimi PvE in ječami. Prva zahteva sodelovanje v dinamičnih dogodkih na področju iger na srečo, ki poteka skozi kompleksno večnivojsko shemo.Drugi tip predstavlja osem ječ, ki imajo svojo lastno vrsto prehoda. Naslednji del projekta je WvWvW. Tovrstne bitke predstavljajo množične bitke. Udeleženci so igralci iz različnih strežnikov. V bitki so lahko znaki katere koli stopnje črpanja s katerimkoli naborom sposobnosti. To je posledica dejstva, da Sidekickov posebni sistem dvigne vse ravni igralcev na 80.
Med sodelovanjem v WvWvW je treba razumeti, da morajo biti sistemske zahteve za Guild Wars 2 vsaj minimalne. Netopirji močno vplivajo na FPS oziroma na kakovost bitke. Tretji del bitk je sPvP. Izberete lahko priložnostni način ali način turnirja. Obe ekipi tekmujeta med seboj, zajemata točke in točkovata.

Produktivnost

Zelo pogosto se ta projekt primerja z World of Warcraft. Kljub vsem pomanjkljivostim, tako v prvi igri, kot tudi v drugem imajo svoje dostojanstvo. Tehnološko je novost uspela premagati slavni projekt Blizzarda.

Sistemske zahteve za Guild Wars 2 za mnoge so bile neprijetno presenečenje, v resnici pa je vse upravičeno. Procesor bi moral biti model, ki ni mlajši kot Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3 Athlon 64 X2. Grafični pospeševalnik podpira NVIDIA GeForce 7800 ATI Radeon X1800 Intel HD 3000 ali višji. Hkrati bi moral biti video pomnilnik vsaj 256 MB. Igra je zahtevala 25 GB prostega prostora in stabilno internetno povezavo.

Gaida

Igra ima ogromno število oboževalcev, zato je od izdaje projekta prišlo veliko število vodnikov za Guild Wars 2. Obstajajo uradne strani, ki vsebujejo na stotine člankov s nasveti in nasveti.
Na primer,V zalivu Ember lahko najdete navodila za zbiranje okamnelega lesa. Prikažejo se namigi in ko se izdaja posodobitev. Na primer, eden od zadnjih je izšel februarja 2017. Novice in usposobljeni igralci so morali povedati o novih možnostih. Obstaja veliko navodil, kako ravnati s šefi ali krmili puščavnike.

Ruska različica

Po izdaji igre je prišlo do vrste dogodkov, ki so jasno pokazali, da rusko govoreči oboževalci ne bi smeli biti vredni ničesar. Na uradnem forumu igre je bilo napovedano, da Rusilder Guild Wars 2 ne bo prikazan.
To je bila neprijetna novica za igralce. Če se spomnimo, je eno leto prej rusko govoreča skupnost izdala peticijo, v kateri je zahtevala prenos igre. Zbirala je več kot 30 tisoč podpisov, vendar ni prejela odgovora. Dejstvo, da ni Rusild Guild Wars 2 - to je precej čudno, saj je igra od izdaje zelo priljubljena. Zahvaljujoč rusko govorečim igralcem je bilo možno Blacktilejev strežnik pripeljati do voditeljev režima WvW, kjer so se borili med 27 strežniki. Zdaj lahko najdete povratne informacije igralcev od leta 2012, ki so na dogodke gledali z upanjem. Vsi so upali na prevod igre, toda do jeseni 2017 lahko rečemo, da so sanje in upi razbiti. Morda bo to negativno vplivalo na priljubljenost projekta.

Sklepi

Kljub pomanjkanju ruske lokalizacije Guild Wars 2 se je izkazalo, da je igra dobra. Seveda, novinci, to je malo verjetno, da bi pritegnili, vendar zvestih navijačev so očitno zadovoljni.
Če ste ljubitelj spletnih igrač, ki jih lahko igrate med gledanjem televizije ali odhodomza kosilo ta projekt zagotovo ni za vas. To je zelo moteče v dobrem smislu besede. V Guild Wars 2 se je uspelo znebiti neredne spletne igre. Del je nevidno zakrit, ostali so pokopani. Izbira PvP ali PvE je odvisna od nas samih, in če skrbno raziščete lokacijo, lahko zlahka vstopite v koristne stvari. Bili so trenutki, ki niso bili izdelani. Na primer, neuradni začetek igre, šibek trening, slabo razumljena igra in njena vsebina. In glasba iz Soul je bila utrujena od reda. Dinamika igre je daleč od tistega, kar se dogaja v strelcih, toda gradnja stavb bo koristila vsakemu projektu.

Sorodne publikacije