Chiles Star Wars: imperij v vojni in druge uporabne za uspešno igro

"Imperij v ognju", nato pa "Korupcijske sile" so precej atmosferske igre serije Vojne zvezd: imperij v vojni, ki popolnoma sledi kanonu Lukasovo. Za ljubitelje "Star Wars" je zelo zanimivo. Tudi zdaj, ko je izvirna igra izšla več kot deset let. Spregovorimo o goljufijah iz Star Wars: Empire in War Collection.

Za nestrpne

pa je vzdušje v veliki meri škodljivo za zapletenost poznih faz in misij za upornike ter za imperialce, poleg tega - in za kriminalne sindikate. Resnično, najbolje bi bilo, če bi skrbeli za duh "zvezdnih vojn", ki je napadla uganke. Toda za najbolj nestrpne smo pripravili več kod, razkrili skrivnosti in nasvete.


Imperialni akordi "Star Wars: Empire at War"

Držite Shift + ~ ali Shift + Tab. Lahko tudi zaženete igro in kliknete na tildo [~] in vnesete kodo. Najbolj znane kode igre so imperialne in povzročajo junake cesarstva. Herojski polkovnik Weirs se bo odzval na CHEAT_Empire_Spawn_Veers. Če vnesete CHEAT_Empire_Spawn_Vader, bo Darth Vader pozval in Emperor Palpatin se bo pojavil na CHEAT_Empire_Spawn_Emperor. V prvem delu imperija sodeluje CHEAT_Empire_Spawn_Fett plačanec Bob Fetti.

Kako imenujete jahto?

Star Wars: Empire at War ne velja, vendar ima vsaka ladja v igri ime, vendar ni vedno jasno in lepo. Vendar je vse v datoteki GameData /Data TXT po razredu ladij. In zakaj ne naredimo igre nekoliko bolj privlačne? Odprite datoteko "Beležnica" in ustvarite: stara imena bomo spremenili v druge in natoPopolnoma bomo izumili nove.


Ne mudi se: zaslužite denar!

Denar (posojila) v igri imajo pomembno vlogo. Torej obstaja ena povsem legitimna pot, da jih zaslužimo. V misiji so vsi planeti podrejeni, razen za namen. Ne mudi se dokončati naloge. Okrepite planet okoli njega. Ko dokončate utrdbo, vklopite pospešen čas previjanja, vendar ne zaspite. Občasno ustavi čas in pogled, ni napadel nobenega planeta sovražnika. Če zamudite napad, lahko načrt nadaljujete. Spremljajte zakladnico. Če je dovolj denarja, dokončajte scenarij in gora denarja bo šla v naslednjo misijo.

Prepoved "prepovedanega"

Igranje za cesarstvo je zelo primerno za uporabo specializiranega prestopnika za križarke ("prepovedi"). Kot veste, je opremljen s posebnimi generatorji, ki preprečujejo ustvarjanje polja za prehod v hiper prostor, ki upornikom preprečuje pobeg z bojišča. Ko organizirate let, postavite "Prepovedan" majhen kvadrat, vključno z generatorji. Sam je sposoben v tem sistemu obdržati celotno sovražno floto. Seveda morate skrbeti za stražarja: Interdictor - lahek plen tudi za borce.

Sorodne publikacije