Kako pustiti komentar na "Yandex.Market" o izdelku?

Danes je ena izmed najbolj priljubljenih platform za trgovanje naše države storitev «Yandex.Market.ru». Pustite pregled po nakupu izdelka tukaj želi veliko strank. Po nakupu večinoma sledijo prijetna čustva, vendar obstajajo tisti, ki niso zadovoljili prejetega izdelka, oseba pa želi svoje nezadovoljstvo deliti z najširšim možnim občinstvom. Vsekakor se izkaže, da ni vse tako preprosto, in kaj natančno je kompleksnost problema, bomo povedali še naprej.

Zgodovina storitev
\ t

Prej, ko smo pustili povratne informacije o trgovini na Yandex.Marketu, ni bilo nobenih težav. Platforma je bila prvič predstavljena leta 2000 in v tistem času ni imela razumne zaščite pred pregledovanjem, in uporabniki so redko zaslužili na podoben način. Danes je storitev zapletena struktura, ki ureja boniteto registriranih prodajaln, ne le glede na stališča kupcev, ampak tudi na podlagi odločitve zaposlenih na lokaciji. Mimogrede, tudi izvajajo in ublažijo mnenja kupcev.


Osnovne pritožbe strank

Uporabniki se pogosto pritožujejo, da so njihove resnične ocene objavljene brez pojasnila. V tem primeru, po njihovem mnenju, na mestu je veliko zajebano laud misli. Posebni spori okoli njih zbirajo na "Yandex.Market" trgovina "Zvyazkoho". Pustite komentar o tem v samo 14 mesecih dela na mestu je lahko do 60.000 uporabnikov neposredno reči, da ne izgleda precej realistično. Za primerjavolahko prinesete še enega priljubljenega v državi, trgovino, ki je zasedla svojo nišo na trgovalnem dnu že 11 let. Govorimo o "Eldorado", pustite komentar na "Yandex.Market", o katerih za ves čas samo 130 tisoč strank.


Pomen pregledov

Pred določenim nakupom preko interneta brez možnosti, da bi izdelek sam poskusil, mora vsaka stranka nujno prebrati misli drugih ljudi, ki so to že naročili. Na podlagi zgodbe o neznancu uporabnika in se odloči, ali je vredno sodelovati z določeno trgovino ali ne.
Pomanjkanje takšnih misli je tudi zaskrbljujoče, zato, kako pustiti povratne informacije o "Yandex.Market" je bolj zanima prodajalec sam, da je stranka. Temelji na številu takšnih pozitivnih ali negativnih mnenj kupcev in razvrščanju trgovin, ki so ocenjene na lestvici s petimi zvezdicami.

Oblikovanje razvrstitve

Poleg mnenj navadnih uporabnikov je pomemben argument za dvig bonitetne ocene zaključek kakovostne storitve same lokacije. Mimogrede, kazalnik, ki ga vidijo kupci (število zvezdic), temelji le na ocenah zadnjih 90 dni, zato se lahko stalno spreminja. Pravzaprav, taka plavajoča ocena in motivira trgovine, da nenehno privabljajo nove stranke in gredo za goljufanje z nakupom pregledov.

Preverjanje kakovosti iz storitev

Pustite pregled o "Zvyazkomvuyu" za "Yandex.Market" ali katere koli druge zaposlene shranjevanje ne more, tako da ni potrebno. Njihov nadzor je preverjanje uspešnosti operaterjev. Tako delavciobkrožite prodajalne telefona, navedene na spletnem mestu, in naredite testna naročila na samem začetku ali na koncu dneva. Hkrati se ocenjuje njihova komunikacija s strankami, ustreznost predlogov, korespondenca cene, ki je navedena na strani, in glas stranke, in tako naprej.

Resnične misli so že oblikovane iz samega izdelka, osebne komunikacije z zaposlenimi in drugih značilnosti, tako da se lahko zelo razlikujejo. Na primer, v skladu z eno od resničnih pregledov na forumu, ki ni šel skozi zmernost, isti "Connected" telefon obljubil stranki, da prejme blago v tednu, in potem samo ni poslal in ni niti opozoriti o tem.

Kako pustiti komentar na "Yandex.Market"

Zato je glavno pravilo za to, da je potrebna registracija na spletnem mestu, samo uradni uporabniki lahko delijo svoje mnenje z drugimi kupci. Za to lahko greste skozi ta postopek ali uporabite obliko predlaganih socialnih omrežij, vse informacije bodo od tam prevzete.
Preden pustite komentar na "Yandex.Market" neposredno s strani spletnega mesta, morate najti trgovino in blago, naročeno v njem, izberite razdelek "Pregledi trgovine". Na strani poiščite gumb "Pusti pregled" in sledite navodilom.

Drugi način

Pustite komentar na «Yandex.Market» o trgovini «Shintorg» in številnih drugih, ki jih lahko najdete neposredno s strani trgovine. Če želite to narediti, morate najti ustrezen razdelek na uradnem viru. V tem primeru bo uporabnik preusmerjen na drugo stran,vse vrstice pa bodo enake.

Faze zmernosti

Preverjanje časovnega poteka traja približno 1-3 dni. Da bi zamisel o izdelku ali trgovini na voljo vsem, je pregled najprej avtomatski sistem za filtriranje, nato pa ga osebje neposredno vidi. Samodejno preverjanje je razdeljeno na preverjanje računa in naslov IP. Načela dela na vseh stopnjah organizacije ne razkrivajo, da ne bi povzročili rasti "vzmeti", vendar so pravila v njih morda preveč tesna, saj preverjanje ne mine in veliko število realnih nakupov.

Bistvene zahteve za preglede

Preden zapustite komentar na "Yandex.Market", se morate seznaniti s temi pravili. Prvič, sistem preverjanja opredeljuje resničnost registriranega računa. To se opravi z določitvijo njegove starosti, dejavnosti, ponavljanja, pogostosti objavljanja pregledov in druge sumljive dejavnosti. To pomeni, da osebje popolnoma prebere uporabniške podatke.
Nato se iz tega naslova IP preveri pogostost dostopa do spletnega mesta, ne glede na to, ali je na njem veliko registriranih računov, pa naj bo na črni listi itd. To pomeni, da če je v napravi več uporabnikov, ne bo mogoče pustiti povratnih informacij, morda bo sistem preverjanja izničil vse naenkrat, medtem ko bo celo odstranil že obstoječe, predhodno objavljene preglede. Osebje preveri vsebino pregledov, vendar jih dosežejo v majhnem številu, saj so odstranjeni predvsem iz prejšnjihfazah

Dodatni pogoji

Zato je treba poleg zgoraj navedenih zahtev predložiti pripombe k "Yandex.Market" na "Shintorg", ki je bil registriran razmeroma pred kratkim, in o "veteranih" trgovine je lahko le enkrat. Skoraj vse zavrnitve so zavrnjene, motivirane z nesmiselnostjo. Kot da misli iste osebe pogosto ne razkrivajo nobenih novih podrobnosti, vendar je za vir pomembno, da prinašajo koristi strankam in da razkrijejo informacije o izdelkih različnih strank. Zanimivo je, da se bodo ponovile povratne informacije, če moderatorji ne bodo našli novih relevantnih informacij v njem. Obstoječega objavljenega pregleda ni priporočljivo urediti, saj ne bo več mogoče obnoviti prvotne različice, hrošča pa je mogoče zlahka "prepovedati" in potem zamisel o določenem kupcu sploh izgine v storitvi. Mimogrede, zavrnejo povratne informacije, če menijo, da spremenjeni podatki niso tako pomembni. V primeru, da se je ideja radikalno spremenila, vendar je še vedno neuspešna, je mogoče z obrazcem za povratne informacije izpodbijati odločitev moderatorjev, vendar ni zagotovil, da bodo zaposleni spremenili situacijo.

Kako obiti filtracijo

Če stranka želi komentirati "Yandex.Market" na "Sportmasters", "Eldorado", "Ozon" ali drugih trgovinah, tudi če so registrirani šele pred kratkim, bodo morali upoštevati številna pravila. Seveda se načela filtriranja pregledov na viru ne uporabljajo uradno in o njih se lahko samo ugani, vendar je večina zahtev že dolgo odkrita na izkušen način. Kako potemso nagubane misli in zakaj ne morete objaviti svojih povratnih informacij?
Zato bo samodejni sistem nujno blokiral pregled, če je bil objavljen, preden je bil prejšnji teden objavljen vsaj en teden. To pomeni, da tudi če vsak dan za nakup novega blaga, potem pisanje o njih tudi pogosto ne dela. Prekomerna aktivnost takoj sproži sum in lahko povzroči odstranitev vseh predhodno objavljenih pregledov iz tega računa, tudi če so bili objavljeni že pred časom. To so pravice moderatorjev in to lahko storijo brez pojasnitve razlogov. Podobna situacija se zgodi z naslovom IP, zato je nesmiselno iti iz ene naprave, tudi pod različnimi računi. Zaposleni jo bodo še vedno spremljali in blokirali vse predhodno objavljene misli. Izhod je za tiste uporabnike, ki imajo dinamični naslov IP. Vsakič, ko ponovno zaženete usmerjevalnik, se spremeni in vam omogoča, da pogosteje delite svoje misli brez strahu, da boste izgubili to priložnost v prihodnosti. Seveda, če izbrišete piškotke pravočasno. To so tisti, ki nosijo vse informacije o predhodno obiskanih spletnih mestih, njihovih računih in drugih osebnih podatkih, ki jih zaposleni zlahka prejmejo ob povezovanju uporabnika s storitvijo. Če želite shraniti svojo identiteto, je treba te datoteke pred vsakim obiskom platforme izbrisati, zlasti pred objavo pregledov. Zaželeno je, da pranje ob istem času in zgodovino obiskov.

Sklepna ugotovitev

Zato se izkaže, da delijo svoje mnenje o nakupu blaga prek Yandex.Market inres ni tako preprosto, toda če obstaja kakšna takšna želja, je to povsem realno. Mimogrede, rigidnost zmernosti je v veliki meri odvisna od uvrstitve trgovine in primerjave zaposlenih z dejanskim številom naročil z objavljenimi recenzijami. Določa jo kakovostna storitev in spet glede na osebne potrebe. V vsakem primeru imajo nekatere trgovine možnost dobiti mnenje skoraj vsakega kupca, druge pa nimajo ničesar, ker so blokirane.
Da bi povečali svoje možnosti za objavo, je včasih zelo enostavno uporabiti pravi zapis, ki je bil ustvarjen ne le za dajanje povratnih informacij in se redno uporablja za druge namene. Včasih je preprosto občasno preverjati pošto ali uporabljati iskalnik z aktivirano prijavo. To bo zapis "živo", osebje platforme pa bo imelo manj sumov, kar je povzročilo večino skoka v publikaciji. Seveda ne smemo zanemariti zgornjih priporočil, saj je realna slika, na kateri temeljijo moderatorji, nejasna, prav tako pa tudi najbolj preizkušeni in stari pregledi lahko iz neznanih razlogov na nek način izginejo.

Sorodne publikacije