IC-3: kje zadeti svet tenkov. Priporočila in funkcije predvajalnika

Igra World of Tanks je postala ena najbolj priljubljenih v sodobnem svetu. Ponuja neverjetno realne rezervoarje, od katerih lahko vsak kupite, izboljšate in pripeljete do resničnega boja z drugimi igralci po vsem svetu. Na prvi pogled se zdi, da igra zelo zasvoji in res je, vendar dokler se vložki ne povečujejo. Če igrate z resnimi nasprotniki, potem mora biti pristop resen. Kaj to pomeni?

To pomeni, da boste morali preučiti podrobnosti te igre, da jih je veliko. Seveda, vseh teh podrobnosti tukaj ne bomo obravnavali, saj se bo ta članek osredotočil na preučevanje preboj enega izmed najbolj priljubljenih rezervoarjev v igri IC-3. Kje priti skozi ta avto? To se boste naučili z branjem tega gradiva. Vendar pa nekateri ljudje morda sploh ne poznajo podrobnosti o tem, kaj je preboj, zato je vredno začeti že od začetka. Želite vedeti, kje priti skozi IC-3? Potem preberite ta članek!

IC-3 in njegove prodorne cone

Če že dolgo igraš World of Tanks, boste bolj verjetno vedeli, kaj je to preboj in njegova območja. Če ne, potem je čas, da se o tem naučite, ker je ta koncept eden ključnih. In, seveda, če želite vedeti, kje priti skozi IC-3, potem bi morali dobiti te informacije. Tako so odcepljena območja tista območja na betonskem rezervoarju, v katerih je priporočeno, ali nasprotno, ni priporočljivo streljati, da bi prebili oklep in poškodovali.tank. Dejstvo, da je v tem škodo igra ni najbolj tipičen. Vsak rezervoar ima plast oklep, katerega debelina se spreminja v različnih delih, in le, če je vaš bronebiynist lupine omogočajo prodor na ta oklep lahko ukrep povzročil škodo na sovražniku. V skladu s tem, ko greš v boj proti betonski rezervoar, boste zagotovo morali vedeti, kje naj bi se ustrelil. Igra ima veliko število modelov tankov, vendar pa so tisti, ki so veliko bolj priljubljen drugi, in Sovjetski tank osmo stopnjo IS-3 je eden izmed najbolj priljubljenih. To je o tem in se bo še razpravljalo. V tem članku boste izvedeli, kje punch IS-3 in kjer je bolje, da ne bo ustrelil, da bi se izognili negativnim posledicam.

čelo

Če želite vedeti, kje punch IS-3 World of Tanks, smo začeli, seveda, mora biti na sprednji konec. Kaj pa, če ste se srečali v boju z rezervoarju, iz oči v oči? Takoj reči, da je prednja plast oklep zelo močna, in avto na splošno je zelo dobro zaščiten, zato se morate izogibati takih sestankov, če ste v težkem ples.
Če pa še prišlo do tega srečanja, bi morali paziti na nekaj točk, da prihaja iz bitke živ. Prvič, treba je cilj luči, kot je ta, kjer najbolj občutljivo oklep, ki jih ne morejo prebiti celo najmočnejših orodij. Ampak problem je, da so te luči zelo majhna, tako da dobite na njih bo zelo težko. Drugič, ne poskušajo prebiti sprednji stolp, je praktično nemogoče, da je zelo dobro zaščiten. Bolje, da cilj "lica", ki so zelo dostojnoplast oklepa, vendar je še vedno boljši od poskusa prodreti skozi stolp. Tretjič, del je lahko ranljiv pod obrazi, vendar se odpre samo, če gre za vas iz hriba, tako da ne bo lahko ujeti trenutka. Zdaj veste, kje lahko zadete rezervoar IS-3, če ga vidite na čelu. Vendar pa so razmere lahko zelo različne, zato je vredno razmisliti o njih.

Boca

Kot ste že razumeli, nimate dovolj vedeti, kje na čelo zadeti IC-3, ker se lahko znajdete v popolnoma drugačni situaciji. Na primer, rezervoar lahko ostane drug ob drugem, kaj storiti v tem primeru?
V podobni situaciji je treba najprej premisliti o zaslonih na ploščah. Zasnovani so tako, da se lupina zelo pogosto odbija od njih, tako da se z vsemi sredstvi skušajo izogniti vstopanju vanje. Tudi stolp ne bi smel biti vaš primarni cilj, saj ga lahko samo udarite z neverjetno močnim orožjem. Zato potrebujete cilj bodisi v bojni lupini, ki je neposredno pod stolpom, nad zasloni ali v rezervoarjih za gorivo, ki se nahajajo za tankom. Druga zanesljiva možnost so gosenice, saj jih praktično ne zapirajo zasloni. Zdaj veste, kje je treba streljati na IC-3, da bi zagotovo prebili oklep.

Krmilo

Če vas zanima, kje v kliniki, tj. Ko se znajdete v sovražnikovem rezervoarju, ponavadi ne dosežejo blizu. Toda tudi v tako ranljivi za njegaVedeti morate, kje ciljate na situacijo.
Mnogi ljudje na primer menijo, da se lahko prebijejo skozi zadnji del stolpa, in povpraševanje je lahko upravičeno, saj se tako člani posadke kot strelivo nahajajo za IC-3, tako da lahko dober udarec sovražniku povzroči resno škodo. Toda oklep je še vedno zelo močan in neprijeten veselje, tako da je cilj v stolpu le z močno pištolo. V nasprotnem primeru se morate usmeriti malo nižje, v območju motorja. Sam je tesno oklepen, tako da se ne bo lahko prebiti skozi oklep. Toda če to storite, obstaja velika verjetnost, da se bo požar začel. Če vaše puške niso tako dobri, potem poljubite cisterne, ki se nahajajo na straneh motorja, jih prebodite veliko lažje, in verjetnost požara po zadetku ni manjša.

Romb spredaj

V tej igri, v smislu ločil, obstaja pojem "romb" - to je situacija, v kateri vam je tank na pol poti.
Obstaja sprednji in zadnji diamant, in za začetek, seveda, je vreden spredaj. Ko se nahaja na takšnem kotu, je najlažje ciljati na zgoraj omenjeno "lice" ali na drsališče. Bodite pozorni tudi na falshbort. Doseganje tega ni tako enostavno, kot bi bilo zaželeno, toda če vam bo uspelo to narediti, boste bolj verjetno prebili oklep in povzročili škodo.

Romb v zadnjem delu

V tem položaju je vse bolj zabavno kot pri rombu spredaj. Prvič, to je zato, ker je v tem položaju, da je stolp IP-3 najlažje prebiti. Torej naj bi jo usmerili k njej, toda ona jeni vedno vidna.
Mnogi avtomatično poskušajo ustreliti v falshbortu, vendar je vredno razumeti, da je še težje prebiti se pod takim kotom kot s sprednjim diamantom, tako da če ne vidite stolpov, je bolje iskati druge izhode. Na primer, lahko si prizadevate za gosenični valj - bodisi boste povzročili veliko škodo, ali pa ga pretegnili, projektil pa bo prišel do motorja, kar lahko privede do požara. Poleg tega je plošča oklep na motorju pod tem kot je najbolj ranljiva, tako da lahko poskusite prebiti.

Sklepne ugotovitve

Da, IS-3 je težko prebroditi, če ga ne dosežete na visoki težki cisterni. Samo izogibajte se najbolj oklepnim in nagnjenim območjem ricoketa in se povzpnite na ranljiva območja in se s tem rezervoarjem ne dotaknite čela na čelu.

Sorodne publikacije