Perfect World, "Buddha Tower": Hyde

Za vse znake, ki so dosegli 89 stopnjo in so izpolnili nalogo "prvega spoštovanja" svoje frakcije (nebesa /pekel), postane "Buddha Tower" dostopen. Hyde je namenjen usposobljenim igralcem, ki jim ni treba pojasnjevati osnov. Zato pojdimo naravnost do točke.

Pogoji

Kljub dejstvu, da se dostop do te ječe odpre precej zgodaj, je izredno težko prehoditi iz več razlogov.
 • "Buddha Tower" (PS) je zasnovan za enega igralca in noben visoko-značaj ne bo pomagal pri premagovanju.
 • Na vhodu primerka so vsi varovanci odstranjeni od vas. Zato je ohranjanje kup dvojčkov pred vhodom neuporabno.
 • Brez dobrega shmota ne boste mogli premagati enega nadstropja. To pomeni, da morate s tem, da vzamete 90 lvl, kupiti ustrezno zeleno opremo in ga postaviti na +5.
 • Z vsemi zapletenostmi obstaja ogromen plus - posebne pregrade. Ko preidete tla, boste prejeli ne samo fizične nagrade, ampak tudi točke, za katere lahko sprožite napad, obrambo ali zdravje. V enem tednu lahko le enkrat prejmete nagrado za premagovanje vsakih 9 nadstropij, vendar se ravnotežje kopiči. Torej, če lahko dobite vsaj prvi test, lahko naparite dovolj točk, da povečate manjkajoče lastnosti in greste še dlje. Da, težko bo, toda nagrada je vredna. Z dodatkom "Elysium" lahko za nezaželeno plačilo kupite na vhodu 4000 blažilnih točk.


  Takoj moram prekiniti. Kljub temu, da je "Tower of Buddha", vodnik, ki ga berete, je dostopen zelo zgodaj, zelo težko je prečkati zgornja nadstropja.celo dobro oblečen lik. Da, nagrada pa je primerna predvsem za igralce, ki so dosegli raven 100, ki je opravila vsaj eno "ponovno rojstvo".

  Priprava

  Hyde sprehod skozi "stolpe Bude" se mora začeti s pravilno pripravo. Razmislite o koristih teh predmetov ali predmetov je lahko neskončno, zato bomo s seznama mastifov upravljali enostavne nasvete.
 • Zastrupitev sedmih umorov in psihiatričnih pobojev. Lahko zamenjate cmoke, potem pa se prehod stolpa lahko nalije v peni.
 • "Lekarna", ki daje popolno imuniteto.
 • Jinn z znanjem "Beseda resnice", "Defender", "Clean Sphere".
 • Popolnoma primerna za opremo Morai z zaščito pred mobsom. V skrajnem primeru za udobno prehajanje dovolj mešanic ploščadi in 8 uvrstitev. Če nimate dovolj moči, dvignite število buffov in poskusite znova.
 • Zdaj o testu. "Buddha Tower" (PU) je precej monoton. 108 nadstropij in, razen šefov, obstaja le 8 vrst testov.


  1. Krog Buda

  Prvi predstavljeni test se lahko zdi težaven na zgornjih nadstropjih. V 3 minutah morate spakirati 12 vragolov. V težjih variantah se bo pojavil drug mobilni telefon. Če ubijete obrambnega demona, boste zmanjšali število napolnjenih pošasti na 1 in čarovnice bodo naredile tono škode. Torej boste potrebovali močne posamezne veščine.

  2. Odrešenje učencev

  Na treh mestih v krogu bodo menihi s privrženci, očarljivi "učenci". Vaša naloga je, da jih pobijete vse, vendar pustite "srčkane pse" nepoškodovane. Po smrtivsak menih je ostal močnejši. Idealna možnost bi bila takojšnji umor vseh. Na žalost, eden od njih visi na vas "bori", drugi pred "krvavitev" in "strele". Torej, v umoru drugega sovražnika, bo bolje, da odvrnemo te učinke.

  3. Pet elementov

  V krogu se pojavi pet stebrov, ki se aktivirajo po vrsti in vsiljujejo različne elemente. Če ga želite odstraniti, morate zadeti nasprotni element. Vendar ne pozabite, da dokler imate debuff, podvojite škodo tretjemu stebru. To je najbolje, da zmanjšajo zdravje predmetov v zameno in jih ubiti naenkrat. V nasprotnem primeru lahko pride do uničenja stebra in ne morete odstraniti pik. Na spodnjih nadstropjih ni smrtonosna, vendar je lahko po 50. letih nevarna tudi za dobro oblečenega karakterja.

  4. Duh elementov

  Kaj nam še prinaša "stolp Bude"? Hyde bo nadaljeval zelo specifičen test. Na začetku preskusa se živali pojavijo v štirih vogalih in se začnejo premikati v središče. Vaša naloga je, da čim bolj ubijete, da oslabite bodočega šefa.
 • Dragon poveča napad.
 • Zdravje želve.
 • Phoenix je čarobna obramba.
 • Tiger je fizičen.
 • Glede na vaš razred bo bolje, da se osredotočite na njihove slabosti. Na primer, igranje rit, je bolje, da bi ubil želvo, in bowman - zmaj. Glavna značilnost - šef ne raste sam, in živali niso zaščitene. Torej imate priložnost, da eksperimentirate z navdušenci. Na primer, dvignite maksimalni napad, medtem ko premagate živali, in potemSpustite in zaščitite šefa pred napadom na šefa.

  5. Ogledalo Bude

  Mini igra v žanru stolp-obrambe. Lahko varno odvijte buff na napad na največjo. Ko začnete s testom, postavite varovala na svoje mesto in začnite premagati biser v sredini sobe. Tako boste zaslužili točke za izboljšanje in namestitev novih "stolpov". Najboljša taktika je, da preprosto izmenjujete različne vrste "zaščite". S končnim šefom, so stolpi bolje pomagati.

  6. Sicer invazija

  Vse je preprosto. Tekate skozi določene točke in v sobo pripravite paket mobov z mini-šefom. Skupaj takih točk bo 10. V celoti - 100 pošasti. Vaša naloga je, da se znebite okrepljene mafije, nato pa bo preostali menih uničen, vendar samo tisti, ki so pripadali istemu paketu. To pomeni, da lahko zberete v sobi celo sto, toda ob smrti ene "minike" bo menih ubil le 9 svojih prijateljev. Preizkusi se zlahka prenesejo preko nalepke in čarovnika. Samo zaženite na pospešek, aktivirate vse portale, napade s spam maso.

  7. Demon Hunter

  V sobi bosta dva borca ​​NPS. Vaša naloga, ki teče na zelenih kroglicah, odstrani neranljivost ene od njih in premaga posamezne udare. Ko vaš zaveznik konča vaše zdravje, lahko postanete čarobni krog in mu obnovite zdravje na račun njegovega HP-ja.

  8. Energetski stolp

  Preprost preskus. Če želite prenesti, previdno preberite popup sporočil in ubiti mob želite. Po tem, s pomočjo posebne postavke, morate potisniti padle "duše" v stolp. Glede tegapreprosti testi so končani in lahko greste k šefom, ki se nahajajo na vsakem nadstropju 9.

  9-18 Tla

  "Štiri nebesni kralj" je šef, s katerim boste morali srečati prvo "latico". Morate ubiti 4 debele mobs v zameno. Ne uporabljajo avtoataksov, vendar imajo zelo neprijetne sposobnosti, saj za strel poskrbijo za 50% življenja.
 • Eno imenuje "luže".
 • Drugi omogoča ognjeni zid skozi celotno sobo. Lahko skočite ali se skrijete za kristalom.
 • Tretja črpa in zadene območje okoli sebe.
 • Zadnji je premagal polovico prostora.
 • Glavna značilnost - po smrti, šefi ne izginejo, temveč še naprej širijo svoje spretnosti in so neranjljivi. Vaša naloga je, da jih pripeljete v to državo. Izberite naročilo, ki ga želite preprečiti.

  27-36 nadstropij

  Kdo še ima "Budin stolp" občudovanje? Hyde odide na naslednjo "cvetno listo" in njegovo stražo - zlati bojevnik. To poteka v 5 stopnjah.
 • Ubijte stražarje in dvignite orožje tako, da potisnete prsni koš h šefu.
 • Beat Escher s svojimi novimi zavezniki.
 • ​​
 • Ko jih spremeni v kip, se borite z njim sam.
 • Ubijte kipi žive.
 • Počakajte na razžalostitev in dobite šefa.
 • 45-54 nadstropij

  Kako prenesti "stolp Buda" PV na naslednjem "latu"? Jezen Sage vas bo čakal tukaj. Šef ni preveč zapleten, vendar bo potreboval nekaj spretnosti v tankingu. Ko ga boste sesali, bo postal neranljiv in semena bodo na tleh drugačnarože Vaša naloga je, da jo vozite v črni, vijolični barvi in ​​se izogibate modrim. Občasno se območja pojavljajo v smeri znaka. Od njih je treba zmanjkati in se usmeriti v potrebne sfere. Nato bo šef odstranil neranljivost in lahko ga ubiješ.

  63-72 nadstropij

  Tukaj najdete zlobnega Maitrejo. Šef ni nič posebnega, kar ni opazno. Po njegovi smrti bo petnajst cvetov, med katerimi najti enega in ubiti. Vse, kar boste imeli 4 poskusi. Poskrbite, da bo preprosta - vedno premagajte osrednje in pozorno preberite namige.

  81-90 Tla

  Kačja čarovnica bo uporabila množico uslužbencev za zmago nad teboj. Njene čarovnice povzročajo oprijemljivo škodo in nalagajo obrambo. Pojavi se tudi jajce, iz katerega se pojavijo kače. Hitreje boste ubili imenovana bitja, bolje za vas.

  99-108 nadstropij

  Končno smo dosegli vrh. 99. nadstropje "Budinih stolpov" varuje kralj demonov Mara. Test je sestavljen iz dveh delov in ne zahteva posebnih veščin.
 • Morate rešiti pustolovce. Pojdite v zeleno območje in vzemite 20%, ko oživite vinsko trto. Po tem boste imeli buf, na katerega boste morali biti avtomatično napadeni (tudi čarovnik ali pomočnik) ujetnikov. To jih bo obnovilo HP in "shranilo".
 • Ko bodo vsi pustolovci rešeni ali ubiti, se bo začela bitka. Šef bo uporabil le en določen napad, ki ga v 10 in 5 sekundah opozori pred uporabo. Takoj, ko vidite opozorilno pismo, ponovite postopek z vinsko trto. To vas bo zaščitilo pred uničenjem.
 • DaPrečkali vas bodo "Buddha Tower". Nagrade so zelo raznolike in edina nagrada je le izkušnja. Dobite lahko tudi iTemes za nadgradnjo 8. ranga, izboljšanje zvezdnega diska, zmajevih kroglic (do +5), stelov, rezil za 9. mesto.

  Sorodne publikacije