LG GA-E409SMRA hladilnik: specifikacije

Da bi bila kuhinja čim bolj udobna, poskuša vsaka oseba kupiti vso potrebno opremo. Vključuje štedilnik, mešalnik, mlinček za meso, mikrovalovno pečico in seveda hladilnik. Brez slednjega si je težko predstavljati življenje. Kje shraniti izdelke, če ne v posebej izdelani opremi za te namene? Trenutno je obseg takšne tehnologije resnično odličen. Trg predstavlja izdelke različnih blagovnih znamk, vključno z LG. Podjetje ima dober ugled in je priljubljen pri domačem kupcu. V modelni liniji korejskega proizvajalca obstajajo drage modele in ne zelo. Enote se razlikujejo po velikosti, obliki, značilnostih, obliki. Vsak lahko kupi bel, srebrni ali bež hladilnik LG. Zaradi te raznolikosti ustvarjanje ekološkega vzdušja v kuhinji sploh ne bo težko. Ko govorimo o tej opremi, je treba paziti na kakovost. Korejski razvijalci so v tej zadevi uspeli. Njihove enote so opremljene s sodobnimi tehnologijami, zaradi česar so izdelki dolgo časa sveži. Čeprav v izboru tega proizvajalca veliko zanimivih modelov, ampak v tem članku bi rad ostal na hladilniku LG GA-E409SMRA. Po mnenju večine uporabnikov je ta primer idealen za vse parametre. On je precej prostran. Opremljena s sodobno tehnologijo za odtajanje, saj jo razvijalci uporabljajo za obe kameri. Poleg tega v tej enotiŠe vedno obstajajo številne funkcije, ki bodo obravnavane v članku.
O proizvajalcu

Gospodinjski aparati LG so zdaj v povpraševanju, vendar vsi poznavalci blagovnih znamk ne poznajo zgodovine razvoja podjetja. Ustanovil ga je Ku In Choi v Južni Koreji med drugo svetovno vojno. Njena dejavnost se je začela s proizvodnjo higienskih detergentov, natančneje iz prahu zob. Do leta 1947 je družba lahko znatno povečala svoj promet. Najpomembnejše za podjetje so bile 60-ih let. V tem obdobju so se pojavile prve lasnice (1963), hladilniki (1965) in televizorji (1966). Zagotovo je bila takšna politika uspešna. LG predstavlja svoje izdelke na svetovnem trgu. Njen izbor je res odličen. Pod to blagovno znamko se proizvajajo monitorji, telefoni, televizorji, sesalniki, hladilniki in številni mali gospodinjski aparati. Upoštevajte, da se trenutno prodaja v večini držav in ima vodilni položaj.Opis hladilnika

Hladilnik LG GA-E409SMRA, za razliko od klasičnih belih modelov, ima srebrno ohišje. Po vrsti gradnje se nanaša na posameznika. Različna praktičnost in enostavnost uporabe. Kot večina sodobnih hladilnikov ima tudi dve kameri. Zamrzovalnik je na dnu, in kot kažejo zahteve potrošnikov, je ta lokacija priljubljena pri domačem kupcu. Vrata hladilnika so obokana. To napravi daje ne le glasnost, temveč tudi predstavitev. Razvijalci so imeli priložnost prečkati vrata,zato bo zelo enostavno najti optimalno mesto za enoto.
Glede na videz je nujno poudariti prisotnost zaslona. Nahaja se na vrhu vrat vrat hladilnika. Malo nad njim v desnem kotu proizvajalec najde logotip podjetja. Razvijalci so premišljeno razmišljali o notranji vsebini. Steklene police odlično dopolnjujejo eleganten dizajn. Lastnik lahko po svoji presoji spremeni svojo višino. Območje svežine je opremljeno s prozorno plastično škatlo, ki je razdeljena na dva predela. Vrata hladilnika so opremljena tudi s policami. Nahajajo se v štirih vrstah. Tukaj lahko shranite steklenice, pločevinke, jajca in druge izdelke. Zamrzovalni predel je opremljen s tremi škatlicami iz prozorne plastike. Na vrhu je majhna polica, v kateri lahko zamrznete izdelke majhnih velikosti.

Značilnosti

Hladilnik LG GA-E409SMRA je večji (312 litrov). Ker je ta model dvo-komorni, za hladilnik dobimo 225 l, za zamrzovalnik pa 87 k. Njegove dimenzije: višina - 191 cm, globina - 65 cm, širina - 60 cm. Učinkovitost enote zagotavlja en kompresor. Zalivamo ga z izobutanom (R600a). Upravljanje se izvaja preko elektronskega panela. Leto porabi 376 kilotov, kar ustreza razredu A. Proizvajalec izjavlja, da lahko ta hladilnik deluje pri temperaturi okolice od + 16 ° do + 32 ° C (N). Na funkcionalnost enote je potrebno ustaviti podrobneje. Razvijalci so uporabljali sodobno tehnologijoOdtaljevanje ni potrebno, zato naprave ni treba izključiti iz električnega omrežja. Obstaja tudi način "počitnice". Lahko se aktivira, na primer, med dolgim ​​potovanjem. V tem načinu je hladilnik zelo ekonomičen. Komora bo vzdrževala temperaturo okoli +15 ° C in zagotavljala konstantno prezračevanje, kar vam bo omogočilo, da se znebite slabih vonjav.
Z vidika tehnične opreme se lahko razlikujejo tudi druge možnosti, kot je prikaz temperature, "super zamrzovanje".
Značilnosti
Izpostavimo glavne značilnosti hladilnika LG GA-E409SMRA:
 • TOTAL No Frost - sistem za odmrzovanje, ki se izvaja v obeh kamerah.
 • MULTI AIR FLOW je tehnologija za hlajenje z več pretokom, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev zraka.
 • LED osvetlitev ozadja je svetla, a ekonomična svetloba.
 • Zaslon LED je informativen, kar znatno olajša nadzor.
 • MOST BALANCE CRISPER - predal za shranjevanje sadja, zelenjave in zelenjave.
 • Hladilniki LG: cene

  Ko govorimo o dvokomornih hladilnikih korejske proizvodnje, ki uporabljajo sodobno tehnologijo, ne moremo le paziti na njihove stroške. Model GA-E409 SMRA ima povprečno ceno 35 tisoč rubljev, na nekaterih prodajnih mestih pa lahko preseže 36 tisoč rubljev. Seveda te opreme seveda ne moremo imenovati poceni, če pa upoštevamo vse razpoložljive lastnosti, lahko domnevamo, da je proizvajalec ohranil optimalno ravnovesje. Za primerjavo upoštevajte več drugih modelov s podobnimi značilnostmi. Na primer cena bež hladilnika LGGA-B409SEQL v nekaterih trgovinah dosega 40 tisoč rubljev. V tej kategoriji je GA-E409SERA.

  Zaključek

  Ta model, tako kot vsi izdelki korejskega podjetja, si zasluži le pozitivne ocene. Treba je poudariti čudovit dizajn, odlično premišljeno ergonomijo, sodobno tehnologijo, brez katere si je težko predstavljati življenje. GA-E409 SMRA je mogoče varno pripisati gospodarskim možnostim, trenutno pa je to merilo eden glavnih. Ni potrebno, da se odmrzuje, zato ne bo preveč dela. Na podlagi vseh teh prednosti lahko priporočamo nakup hladilnika LG GA-E409 SMRA.

  Sorodne publikacije