Najboljša taktika na Clash Royale

Taktike v Clash Royale - odločilni dejavnik v boju z drugimi uporabniki. Pravilna uporaba vaših kartic in razumevanje sovražnikove strategije vam bo omogočilo, da zmagate celo sovražnikove prevladujoče sile. Samo zmožne taktike lahko prihranijo pred porazom, če so druge igralne karte na višjem redu od kakovosti. Vedeti morate nekaj preprostih skrivnosti, ki vam bodo pomagale pri premikanju med arene in zmago.

Kako poteka bitka

Vredno je razumeti, da taktika spuščanja prsi v Clash Royale ni odvisna od strategije boja. Primeri izpadajo v določenem vrstnem redu (ciklu) in dejanja na bojišču nimajo nič skupnega s tem kazalnikom.


Vsak uporabnik na polju ima tri stolpe - dve stranski in osrednji. Zmagovalec je tisti, ki je uničil srednjo in hkrati ohranil svojo integriteto. Če je v prvih treh minutah bitke stavbe ostala celota, bo zmagal igralec, ki bo lahko uničil kateri koli stolp. Ko se čas izteče in nihče ne doseže cilja, se tekmi podeli žreb in nihče ne prejme nagrade za nagrado.

Pomen eliksirja

Vsaka taktika v Clash Royale je odvisna od pravilne uporabe eliksirja. Ta snov se imenuje energetske enote, ki se uporabljajo za pripravo kartice na bojišču. To velja tako za bitja kot za uroke različnih vrst. V dnevniku lahko shranite osem kartic različnih stroškov. Na vrhu morate zapisati vrednost skupnega stroška kompleta. V idealnem primeru, manj cene vseh bitij, bolje je za igralca. Tudi to je zelo težkoPrekiniti taktiko za to ni vredno.


Na bojišču se igrajo v povprečju tri sekunde malo več kot enota eliksirja. Če je do konca boja prišlo do minute, se hitrost pridobivanja energije podvoji. Igralci imajo priložnost pospešiti proizvodnjo snovi s pomočjo zgradbe "Zbiralec". Stane pet enot in vsakih sedemdeset sekund doda še sedem sekund. Izkazalo se je, da bo igralec v plusu na dva eliksirja. Od pametne rabe energije pri izvajanju taktike je zmaga v tekmi povsem odvisna.

Spell "Discharge"

Taktike v Clashu Royale profesionalni igralci iger vključujejo aktivno igro z uporabo kartice "Discharge". To je urok z učinkom na določenem območju. Na eno sekundo poškoduje in paralizira vsa bitja in stolpe. Zaradi imobilizacije je tako priljubljen. Na primer, "Walker Rider" uspelo priti blizu sovražnika stavbe, vendar sovražnik se pripravlja, da ga ubije. Hitra uporaba tega uroka bo prihranila čas in poškodovala stolp. Hkrati je zemljevid veščin primeren za samopomoč s taktiko spama in zaščito majhnih bitij. V prvem primeru lahko ustavi valove na želeni razdalji, v drugem primeru pa preprosto uniči sovražnikovo obrambo. Druga dva uporabna parametra "Dimenzije" sta njegov učinek na zgradbo in ničlenje števca posebnih funkcij. Uporaba zemljevida vas uči, da pravilno izračunate čas bitke in celo popravite napake, če vam je sovražnik igral nekaj časa ali enote energije.

Živi ščit

Če taktika v Clash Royaleu ne ustreza vašim urokom, potem pomislite na nekaj bolj zanimivega. Pozornost takoj pritegne zemljevid "Golem led". Stane samo dva eliksirja in enota na bojišču ima več kot tisoč enot zdravja. Samo te pozitivne trenutke se izravnavajo s hitrostjo potovanja in neverjetno nizkimi izgubami. Postavlja se vprašanje o potrebi po nagradi, ker tudi če doseže stolpe, jim ne bo uspelo dovolj poškodovati. Pravzaprav je treba ti dve enoti energije porabiti samo v prisotnosti drugih storming bitja. Postavite jih na golem in lahko z lahkoto pridejo na ozemlje sovražnika. Boljši in cenejši živi ščit v obliki bitja trenutno ni v igri. Še en pomemben plus je eksplozija ledenega Golema po umoru. Ustvari majhno območje s 35-odstotnim upočasnjevanjem sovražnikovih borcev. Poziv k tej poceni kartici je treba vedno izvesti v situacijah, kjer je nujno, da se poškoduje in zaščiti šibke borce ali stavbo.

Spam in soočenje

Najboljše taktike spopadov za številne uporabnike - spam bitja ali linije. Na ta način se doseže hiter preboj in uničenje obrambne strukture, nato pa se center odpre. Na primer, postavita se dva bataljona s štirinajstimi enotami energije. Igralec mora nekako uničiti štiri barbar naenkrat, takih valov bo pet. Obstajata dva načina, kako sovražnika razbiti v tako neugoden položaj. Podobne taktike in dnevniki Clash Royale imajo dve pomanjkljivosti. Prvi je, da je en tank in dva borcaTe izgube bodo lahko nekaj časa uničile te valove. Druga skrivnost pa je v tem, da se druga vrstica navadno zelo slabo brani s spam bitji. Če jo pokličete s podporo, potem sovražnik nima vedno časa, da bi se združil. Izkazalo se je, da njegova vojska gleda na napad na drugi bok. Ustvarjanje dokaj močnega pritiska obeh linij je redko posledica omejitev energije in redkosti kartic. Če je sovražnik to dosegel, ostane upanje za tanke in veliko škodo na uroke in borce.

Hitri center

Inventivni uporabniki so prišli do zanimivega načina za ustvarjanje neposrednega preboja na osrednjem stolpu. Ta taktika igre na Clash Royale je mogoča le, če obstaja "Rider's Run" in "Goblin Spear Bears" (lahko ju zamenjata "Fire of Fire"). Postavite kolesarja na levo pred mostom in vzporedno z njegovimi drugimi bitji. Borci so ravno ti bojevniki, ker so poceni v smislu stroškov eliksirja in povzročajo zadostno število poškodb. S sočasnim gibanjem bodo goblini ali žganja potisnili Chodo in se preprosto premaknili na več celic v smeri. To bo zahtevalo smer do glavnega stolpa in več takih dogodkov bo prineslo hitro zmago majhnim žrtvam. Ta taktika lahko prepreči samo zgradba Tesle. Zaseda dve celici, in če je razporejena med stolpi, bo blokirala pot in prisilila "kolesarski korak", da se vrne k napadu na zaščitnem stolpu. Sovražnik lahko razume vaš načrt in nato stalno prikazuje to stavbo. Moram spremeniti taktikov nasprotnem primeru uporabnik čaka na poraz.

Sorodne publikacije