Najboljši oklep za čarovnika v Skyrimu

Uničenje, čarovništvo, sprememba, okrevanje in iluzija - pet Skyrim šol magije, ki vključujejo skupine podobnih lastnosti črkovanja. Da bi jih čarovnik lahko učinkovito uporabil, je imel samo eno visoko stopnjo znanja, še vedno potrebuje ustrezno obleko. Armor mage in Skyrim vam omogoča izboljšanje naslednjih kazalnikov: zmanjšanje stroškov mane za določeno šolo (oblačilni mojster šole) ali za vse uroke takoj (arhivsko delo), povečanje zaloge mane ali hitrost regeneracije.

oblačila ali oklep?

V klasični različici čarovnik uporablja oblačila, da bonuse, navedene prej. Praviloma ima Skyrim oblačila za čarovnika zelo nizko stopnjo zaščite, vendar se to izravnava z uroki, kot so "Oak Flesh" in "Rock Flesh", ki povečujejo varnostni parameter, vendar le, če znak ni nošenje oklepov. Posebna oblačila je mogoče dobiti na več načinov: najti v deblih, pobrati kot trofejo od poraženega sovražnika, dobiti nagrado za opravljanje iskanja, kupiti od trgovca ali, končno, narediti sami.


Obleka nasprotnika v svojem učinku se ujema z razredom urokov, ki jih uporabljajo v boju z igralcem. Povsem drugačna situacija z oklepom za čarovnika v Skyrimu. Za izboljšanje razreda zaščite ni več treba uporabljati urokov, saj je raven zaščite opreme že precej visoka, zlasti po izboljšanju kovačnice.

Oklep Mage v Skyrim

Lahko dobite questsposebni kompleti z edinstvenimi lastnostmi. Na primer, oklep "starih bogov" (svetloba) krepi:
 • veščine tajnosti (+ 20%),
 • uničenje (-15% manija stroškov),
 • odpuščanje (+ 20%) izguba čebule),
 • in poveča tudi čarobnost (+30 enot).
 • Vse to omogoča škodo režimu tajnosti, ker je še vedno lahek oklep, poleg tega pa povečuje tajnost. Če je dovolj dobro usposobljenih kovačnih veščin, lahko močno izboljšate obrambni rezultat za komplet, ki ga postavi na raven težkega oklepa. Podeljuje se za izvedbo iskanja "Zaveza Izhoy". Navzven identičen s klasičnim rogue oklepom.


  "Hazel Armor of Azidala" (težka) dovoljuje:
 • paralizirati nasprotnika, ko udari z določeno verjetnostjo;
 • Hodi po vodi;
 • absorbira 50% čarobnosti iz sovražnikovih urokov;
 • Spell urok na oddaljenih razdaljah, vendar hkrati porabijo več mana.
 • Nesporna prednost v boju z nasprotniki, ki se bojujejo le v bližnjem boju, bo zmožnost napada iz vode, kjer nihče ne more priti do značaja. Tudi priložnost, da se oddolžimo, bo čarovnikom omogočila plačo, katere napadi ne dosežejo znaka, ki stoji na primer sredi jezera. Lahko dobite iskalnik Exclamation.
  Pred oklepom čarovnik v Skyrimu vključuje tudi maske drakonskih duhovnikov. Kljub dejstvu, da so težki oklep, njihove lastnosti nikoli ne bodo primerne za čarovnika:
 • "Cover" - maska ​​poveča rezervo mane na50 enot zmanjša povračila stroškov mana za šole in uničenje 20%. Quest: "Svet House Eaters."
 • "Morokey" hitrejše okrevanje magija dvakrat (100%). Quest: "Osebje Magnusa." Maska ni dano kot nagrado za delo, ki pa je na mestu, kjer je nemogoče, da bi dobili, razen v času izvedbe iskanju.
 • "Vokun": magija, iluzija o spremembah in dela učinkovito (poraba mana zmanjša za 20%). Podobno prejšnje - je lokacija za iskanje "Premaknite se Ansky".
 • Alternativna

  Obstaja še en način, da se oklep, ki je kot nalašč za čarodeja - nastaviti mode.
  Obstaja za "napoved" modni Vrač oklep, ki ne krši ravnotežje v igri in ob istem času, zagotavljajo opazne koristi. Na primer, dogodki "boj proti Mage oklep 1.1". Učinki tega kompleta so: zmanjšati mana stane čarovništva na 15%, dodatnih 50 Mana poveča hitrost obnovitvenih magije + 100%. Še en modni "odpade Mage Armor." Nastavite prilagojena za moške in ženske znake. Vsak delni komplet daje bonus na določeno šolo magije, lahko onemogočite to zacharovanyya obvezna. Armor po namestitvi mod je mogoče najti na college Vinterholda v ječo.

  Mnenje

  Mage oklep v "Skayryme" - vreden alternativa običajnih povečuje obrabo. Lastnosti lahko bistveno vpliva na potek igre.

  Sorodne publikacije