"Opera Systems": pregledi lahko zaslužijo

Vsakdo sanja, da zasluži čim več denarja. Vendar pa, kot ponavadi, za to, malo se strinjajo, da delajo popolne spremembe v obratu ali delo v zapuščen urad. To pojasnjuje priljubljenost storitev, ki ponujajo veliko denarja z minimalnimi naložbami in dostopom do interneta. Zaslužki v operacijskih sistemih so postali eden od naslednjih. Ampak resnica je, da lahko v nekaj minutah internetni uporabnik zasluži več deset tisoč rubljev? Ali je to druga vrsta tako imenovanega lohotrona? Kaj pravijo o Opera Systems, so povratne informacije strank in ali ji lahko zaupate? Od začetka bomo poskušali razumeti.


Opis projekta

Če greste na spletno stran opera system.ru, lahko najdete precej skromne informacije. Na glavni strani je videoposnetek, v katerem dve osebi, še posebej brez predstavitve (domnevno ustvarjalca projekta), uporabnikom povedo svojo zgodbo o uspehu. Na splošno se praktično ne razlikuje od številnih reklam, ki hodijo po omrežju. Glavni junaki videa govorijo o tem, kako je zaslužek v "opernih sistemih" dobesedno spremenil njihovo življenje. Glavna predpostavka zdravljenja je, da bodo samo pametni in uspešni ljudje lahko dobili dostojen dohodek, ne da bi zapustili dom. V tem primeru lahko zaslužek doseže do enega milijona rubljev na mesec. Seveda imajo takšne pritožbe zelo dober učinek na psiho ljudi, ki so lačni za lahke dobičke. Vendar pa bolj dovršeni uporabniki opozarjajo na svoje povratne informacije o operacijskih sistemih Operavelika in naivna oblika zagotavljanja informacij. Če zavržete vse lepe besede in spremstvo, potem sta v suhem ostanku dve neznani osebi, ki dobita norega denarja, ne da bi ničesar storili. Hkrati ne plačujejo davkov, s čimer kršijo zakon in spodbujajo vsakogar, da ravna na enak način.


Seveda je vse to videti kot sir v komarju, uporabniki, ki pustijo svoje pripombe o opernih sistemih, so celo izvedli popolno preiskavo. Najbolj radovednim je uspelo spoznati bistvo storitve in deliti svoje misli na spletu.

Dejansko bistvo projekta

Najprej je treba povedati, da ta organizacija ni edinstvena. Sistem Opera Systems je na splošno nova različica starejšega vira opernih aplikacij. Da bi razumeli načelo tega vira, je koristno poznati mnenje uporabnikov o tako imenovanem prvem podjetju.

Opera-app

Resurna opera appr.ru spodbuja uporabnike, da začnejo zaslužiti denar na internetu z uporabo priljubljene platforme za trgovanje Amazon. Več podrobnosti lahko najdete v videu, v katerem je ustvarjalec podjetja "Poslovna formula" po imenu Eugene Gurin prepričan, da lahko ta način resnično prinaša dostojne dohodke. Vse kar morate storiti je, da se prijavite na spletno mesto in prejmete e-poštno navodilo za nadaljnje ukrepanje.

Operni sistem

Drugi vir, ki je verjetno povezan z "operno aplikacijo", ponuja uporabnikom možnost, da raziskujejo edinstven plačilni sistem za binarne možnosti. V tem primeru v videu prihodnjih milijonarjevPrepričani o iskrenosti projekta, dva glavna junaka - Volodimir Prygozhin, ki trguje, in Arkadij Grossman (matematik). Mladi so aktivno prepričani, da delo v opernih sistemih prinaša veliko denarja. Vendar se lahko brezplačno prijavi samo prvih 500 uporabnikov. To je posledica velike priljubljenosti projekta in drugih nepotrjenih dejstev. Seveda res ni omejitev, toda psihološko, močno spodbuja potencialne stranke.
Vendar pa je glede na preglede "Opera Systems", po registraciji in namestitvi programa za njegovo sprožitev je treba 14.000 rubljev. (250 dolarjev) na račun, vendar ne samo samo podjetje, ampak drugo borzno posredniško podjetje CT-Trade.

Kaj je bistvo domnevne goljufije?

Po pregledih in poizvedbah, ki so jih opravili uporabniki omrežja, prvo podjetje ni povezano z Amazon. Dejansko se trgovina na tej strani ne izvaja. Namesto tega so uporabniki preusmerjeni na binarne možnosti. Po registraciji na spletnem mestu dobi novinec pismo o neverjetnem programu Opera Systems.
Vendar to ni konec zgodovine. Po registraciji na ta vir uporabnik nehote začne uporabljati storitve CT-Trade. In tu leži najbolj zanimivo dejstvo, iz katerega mnogi pravijo, da je "Opera Systems" - lohotron. Dejstvo je, da je CT-Trade nova različica zloglasnega Vosparija. Vendar, tudi če teh podjetij ne povežete skupaj, je bistvo prevara v tem, da se uporabniški depozit samodejno združiposredniška pisarna. Tisti, ki se srečujejo z "Vosparijem", vedo, da je ta goljufiva organizacija postala slavna, ker strankam preprosto ni vrnila denarja. Enako se dogaja pri delu s CT-Trade. Simbolni prispevek, ki ga uporabnik vnese v svoj račun, se samodejno pošlje na dražbo, po kateri stranka ne more več dvigniti gotovine.
Med drugim vse te oglaševalske manipulacije niso nič drugega kot affiliate program. Torej, glede na povratne informacije iz "Opera Systems", podjetni podjetniki prejmejo dodaten dohodek, ki zasluži naivne uporabnike.

Posrednik in goljufija

Treba je povedati nekaj besed o posredniški pisarni CT-Trade. Prvič, ta organizacija se je pojavila šele leta 2017, kar bi moralo takoj povzročiti sum. Drugič, ta posrednik nima licence in celo prenosnega spletnega mesta. Tudi ta urad nima nobenega ugleda. Edini podatki, ki so jih uporabniki našli na spletu, so, da je CT-Trade zaslužil in uspešno zbral 8 milijonov rubljev. Ta informacija povzroči samo nasmeh. Še posebej ob upoštevanju, da je videoposnetek zadovoljen z moškim, pove, kako se denar prenese na kartico v nekaj minutah.
To je še en dokaz, da je "Opera Systems" ločitev. Tudi pri ustvarjanju videa in pisanju informacij na spletnem mestu se posrednik ne more strinjati. Dejstvo je, da je na spletnem mestu CT-Trade navedeno, da prenos denarja traja do 10 dni. Torej, v video znesek zaslužil kapljice na kartico takoj, in z drugimi informacijami toproces traja nekaj več kot teden dni. Kdo verjameš

Mnenja strank

Glede na podatke trgovcev, ki so registrirali in deponirali denar, postane jasno, da je to delo na "Opera Systems" končano. Torej, tudi če upoštevamo virtualne dohodke, se denar ne izplača. Poleg tega spletna stran ne preveri denarja, kar ponovno povzroči sum. Druge ocene prav tako pravijo, da je "Opera Systems" ločitev. Mnogi uporabniki povedo, kako so se registrirali na spletnem mestu in prejeli posrednika 24option. Potem so se stranke vrnile za 250 dolarjev in začele čakati na dobiček. Nekaj ​​dni kasneje je program samodejno izpraznil denar. Po tem, kot so mnogi verjetno že uganili, uprava spletnega mesta ni odgovorila na vprašanja uporabnikov, ki želijo izvedeti, kje manjka njihov denar.
Če govorimo o pozitivnih povratnih informacijah trgovcev, jih je zelo težko najti (razen pohvalnih člankov, ki so bolj usmerjeni k dobičku iz affiliate programa). Zato je bolje, da še enkrat ne udarite v vedro in pazite. Na primer, kaj bi lahko storili izrinjeni kupci opernih sistemov Opera Systems?

Preverjanje podatkov

Najlažji način izračuna lobotrona je glede na informacije, ki so predstavljene na spletnem mestu. Vsaka samospoštujoča organizacija, ki svoje dejavnosti opravlja uradno, podrobno opredeli njene podatke (podatki pravne osebe, IDN in OGRN). Te informacije so praviloma navedene na dnu strani. Poleg tega se je julija 2017 pojavil nov zakonobvezuje vse organizacije, da svojim strankam zagotovijo "Politiko zasebnosti", v kateri so vložene zahteve. Če takih podatkov ni in jih ni mogoče preveriti, kot v primeru opernih sistemov Opera in na stotine drugih podobnih spletnih mest, je bolje, da s takimi uradi ne komunicira.

Ali je lahko valuta ali kripto trgovanje dobičkonosna?

Na splošno je to mit. Seveda, če bi lahko zaslužili denar, ne bi naredili ničesar, bi se vse od tega časa že rešilo.
Če upoštevamo takšne zaslužke na primeru "opernih sistemov", potem seveda ne more biti govora o dohodku. Tudi dejstvo, da podatki o stopnji inflacije niso nikjer v programu, niso prikazani. Zato v spletnih konjskih dirkah ne bo uspelo. Mnogi, ki so prebrali več člankov in gledali televizijske oddaje o kriptografiji, menijo, da je to neizčrpen vir dohodka. Vendar pa morate razumeti, da za to potrebujete vsaj znanje. Ni zdrava pamet v zvezi s tem, oseba ne bo mogla zaslužiti in bo vedno v slabšem položaju.

Če zaključimo

Če govorimo o "opernih sistemih", potem se po številnih pregledih ta organizacija ne razlikuje po zanesljivosti. Mnogi se pritožujejo, da po polnjenju depozita izgine vsaka dejavnost uprave strani in posrednik. Tako lahko ugotovimo, da je ta urad lohotron in dobiček od zaupanja uporabnikov. Prav tako je verjel, da ni "Opera Systems" v resnici. Vse, kar vidi stranka, so le materiali, ki jih zagotavlja CT-Trade. Na ta načinposredniška družba se poskuša okrasiti v očeh strank in ustvariti podobna mesta.
Na podlagi zgoraj navedenega lahko sklepamo, da se z največjo verjetnostjo po deponiranju sredstev preprosto prenesejo na račun CT-Trade in na ta dohodek se bo končalo več milijonov. Zato je vsakdo tisti, ki se odloči, ali bo ostal z denarjem. Vendar je najbolje, da večkrat razmišljate, preden začnete s kakršno koli finančno manipulacijo, ki lahko močno prizadene denarnico.

Sorodne publikacije