Iščete alternativo YouTubu

Danes tisoče nekdanjih oboževalcev video podcastov išče zamenjavo za njih. Po mnenju strokovnjakov lahko YouTubova alternativa statusu spletnih mest zahteva spletna mesta, ki lahko uporabniku ponudijo vsaj polovico zmožnosti, podobnih Yutubovskemu. Druga možnost, kot se je izkazalo, je. Na internetu, na veselje izkušenih in začetnikov razvijalcev video vsebin, obstaja veliko brezplačnih storitev, ki niso slabše od YouTube. Z njihovo pomočjo lahko ustvarjalec videoposnetkov prilagodi posamezni okvir, prilagodi barvni razpon, prilagodi svetlost in nasičenost barv ter spremeni ločljivost slik. Lastniki osebnih strani na spletnem mestu YouTube so lahko med drugim onemogočili neželene elemente in zmanjšali oglaševalske scene. Te možnosti bodo lahko našli proste analogi priljubljene video platforme.


Alternativa YouTubu za Android. Prednosti in slabosti

Če se želite prijaviti za SkyTube, se uporabniku ni treba prijaviti v Google Račun. SkyTube deluje kot neodvisna platforma, ponuja videoposnetke in možnost komentiranja. Uporabniške preglede lahko preberete v celozaslonskem in običajnem načinu. Obstaja možnost, da si ogledate seznam videoposnetkov, ki so bili zadnji dnevi najboljši. Izključna lastnost storitve SkyTube je sposobnost sledenja pozitivnim in negativnim ocenam vsebine in kakovosti.

Že poznani videoposnetki kot alternativa YouTubu

Brezplačna razširitev Magic Actions danes zaposluje več kot dva milijona uporabnikov. Če ga primerjate z drugimi video aplikacijami, potem po možnostih YouTuba, funkcije, ki jih ponuja Magic Actions, naredite razširitev eno izmed najbolj priljubljenih in funkcionalnih dodatkov na znani video strani.


Optična naprava AutoHD omogoča uporabniku, da prilagodi kakovost video vsebine in prilagodi glasnost v enem gibanju kolesa miške. Po želji lahko aplikacijo preklopite v kino način in po potrebi posnamete posnetke posameznih sličic v formatu PNG, JPEG in WEBP. Poleg tega AutoHD omogoča brisanje zgodovine ogledanih videoposnetkov. Ni najslabša alternativa YouTube - Enhancer. Danes jo uporablja več kot sto tisoč uporabnikov. Ta aplikacija je že dolgo cenjena z lastniki strojev z nizko porabo - storitev je nezahtevna glede na sistemske zahteve in ne vpliva na delovanje CPE-ja. Predvajanje video vsebin poteka v poljubni obliki. Aplikacija ImprovedTube je združila okoli dvesto tisoč ljudi. ImprovedTube omogoča uporabo vseh znanih "hobijev" YouTuba, pa tudi nekaj novosti. S to alternativo ima YouTube veliko prednost. Eden od njih je ohranjanje zasebnosti vaših mnenj. Mimogrede, če želite uporabnika, lahko ImprovedTube zavrne nekatere funkcije storitve YouTube. Kot na primer ustvarjanje blokov za naslov in komentarje ter dodajanje kratke vsebine videa.

Storitev ne zahteva namestitve

Clipchamp - prva in edina storitev na svetu, kiomogoča preprosto pretvorbo videoposnetkov neposredno v brskalnik. V računalnik ni treba prenesti aplikacije.
Ta alternativa je YouTube sprva oblikoval kot orodje za stiskanje videoposnetkov. Med razvojem ustvarjalcev Clipchampa so »združili« s svojimi orodji za urejanje videa, preden so jih prenesli na grafično kartico, kot so YouTube, Google Drive, Vimeo ali Facebook. Če želite uporabiti to storitev za urejanje videoposnetka, ki že obstaja v YouTubu, se morate v Clipchampu pooblastiti tako, da tukaj povlečete videoposnetek Youtub. Urejanje se nanaša na obrezovanje in nastavljanje (vključno s funkcijami vrtenja in zrcaljenja) vsakega posameznega okvirja, prilagajanje barvnega razpona, prilagajanje svetlosti in nasičenosti barv ter spreminjanje ločljivosti slik. Izkušeni uporabniki menijo, da je ta funkcija velik plus za Clipchamp. Če želite, lahko videodatoteko ponovno formatirate in pred prenosom na YouTube zmanjšate njeno velikost brez izgube kakovosti.

Za lastnike iOS

Ustvarjena posebej za lastnike iOS, se alternativa YouTube imenuje ProTube. Ena od neprijetnosti te aplikacije so uporabniki, ki kličejo "načrt". Ko obrnete napravo za 90 stopinj, se usmerjenost slike samodejno ponovno zgradi in v tem času internet "zavira". ProTube ima možnost pospeševanja /upočasnitve predvajanja in omogoča tudi urejanje dovoljenj za video datoteke. Če je potrebno, lahko uporabnik minimizira videoposnetek (naredi sličico slike) in ga premakne na kateri koli del monitorja.

Sorodne publikacije