GoodYear UltraGrip Ice 2 pnevmatike: pregledi, opis, test, proizvajalec

Pozimi mora vsak voznik razmišljati o tem, katero gumo bo vozil. Dejstvo je, da je trg pred kratkim dobesedno osvojil nezaščitene pnevmatike, ki ponujajo izjemno učinkovitost in s tem veliko višjo raven udobja. Vendar pa se v zadevah izbire vse bolj poglablja - dejstvo je, da je bila kavčukova guma desetine različnih tipov modelov. Zdaj bodo morali vozniki izbrati več možnosti. Ta članek je zasnovan tako, da vam ne bo zapravljal časa pri izbiri najboljših zimskih pnevmatik, saj bo tukaj predstavljen najboljši današnji model - pnevmatike Goodyear Ultragrip Ice 2. To so nevezane pnevmatike, ki imajo neverjetno funkcionalnost in omogočajo, da ste popolnoma varni Primerno je premikati se tudi v najbolj ekstremnih zimskih razmerah. Seveda je pred nakupom bolje preučiti, kakšne so značilnosti tega modela in zakaj ga morate natančno izbrati. Zdaj lahko podrobno vidite pnevmatike, ki so Goodyear Ultragrip Ice 2. Pregled, predstavljen v tem članku, vam bo pomagal.

Zakaj Goodyear?

Zimske pnevmatike Goodyear Ultragrip Ice 2 so glavna tema tega članka, toda preden se lotimo določenega modela, morate biti pozorni na to, kaj je Goodyearjeva pnevmatika. Preprosto povedano, zdaj boste točno vedeli o proizvajalcu tega izdelka, njegovih prednostih, značilnostih, delu z inovacijami in tako naprej.nadaljevati. To podjetje ima dolgo in bogato zgodovino - ustanovljeno je bilo v daljni 1989 in od takrat je postalo svetovno znana moč na svojem trgu. Prav to podjetje je leta 1994 uvedlo prvo pnevmatiko za rušenje na svetu, pet let kasneje pa je izumilo prvo pnevmatiko. Danes podjetje združuje zanesljivo kakovost, že desetletja testirano in sodeluje z naprednimi inovacijami v regiji. Na primer, vsak komplet pnevmatik, ki teče tukaj, je predmet številnih testov in testov - lahko doseže celo nekaj deset testov. Če vas zanima pnevmatika Goodyear, lahko dobite preverjene izdelke po vseh ugodnih cenah po dostopni ceni.

Kaj pa inovacije? V tej smeri podjetje deluje čim bolj aktivno. Tu je bila razvita tehnologija, ki omogoča avtomobilu, da potuje celo za prebodeno pnevmatiko, da bi prišel do najbližje bencinske postaje. Prav tu so bile razvite posebne tehnologije za bistveno izboljšanje zmogljivosti na ostrih vogalih. Do danes ima podjetje več kot ducat različnih inovacij v premoženju, ki so še vedno aktualne. In za sabo je bilo na stotine različnih inovacij, ki so bile v svojem času pomembne in so tako ali drugače pomagale spremeniti avtomobilsko industrijo. No, dovolj je govoriti o podjetjih - zdaj ste najverjetneje prepričani, da si zasluži več zaupanja, da ga lahko varno kupite.izdelkov. Zdaj je čas za pogovor o tem, kaj je glavna tema tega članka.

Kaj so pnevmatike?

Zato je treba začeti z najpreprostejšim, in sicer splošnim opisom pnevmatik Goodyear Ultragrip Ice 2. Proizvajalec postavi ta model kot neustavljive pnevmatike, ki se lahko spopadajo z vsemi, celo najtežjimi, zimskimi razmerami. Namen tega članka je analizirati razpoložljive podatke in razumeti, ali je ta model resnično tako privlačen za voznika, ki išče svoje pnevmatike za zimsko sezono. Kaj so zimske pnevmatike Goodyear Ultragrip Ice 2? To je model, ki nima tradicionalnih zimskih pnevmatik. Zdi se, da bi morala takšna tehnologija zmanjšati učinkovitost pnevmatik. Pogosto pa je tako - v primeru, da ni najbolj kakovostne gume, se učinkovitost gume, ki ni obogatena z žeblji, zmanjša v primerjavi z žeblji. Če pa gre za visokokakovosten model, kot je Goodyear Ultragrip Ice 2 XL, potem rezultat zagotovo ni slabši. Poleg tega ima ta vrsta pnevmatike tudi pomembne prednosti, kot so veliko bolj impresivna vzdržljivost, večje udobje med vožnjo in tako naprej. Katere so glavne značilnosti Goodyear Ultragrip Ice 2 R16 (najpogosteje uporabljenega modela)? Prvič, pri zaviranju na ledu imajo odlično zavorno pot. Veliko avtomobilov, ki nimajo najkakovostnejših zimskih pnevmatik, lahko zelo zdrsne po ledu, kar močno poveča pot ustavljanja, kar vodi do večje nevarnosti na cesti. Drugič, treba je omeniti samozavestno delo tega modela v snegu, ne glede na njegovo globino. Za razliko od drugih modelov,Goodyear Ultragrip Ice 2 MS pnevmatike se niti ne utapljajo niti v najbolj znanih trikih. Tretjič, ena glavnih prednosti tega modela so posebni krio-adaptivni materiali, ki jih podjetje uporablja za izdelavo takšnih pnevmatik. Skupaj s tehnologijo ActiveGrip ti materiali zagotavljajo neverjetno funkcionalnost s podatki o pnevmatikah, tako da praktično nikakor niso slabši od naprednih modelov. Če govorite o modelih Goodyear Ultragrip Ice 2, že imate opis teh pnevmatik. Vendar pa je to le površinska informacija, obstaja veliko več velikih in zanimivih podatkov, ki bi jih morali poznati.

Kazalniki uspešnosti

Vsak model pnevmatik mora biti označen s kazalniki učinkovitosti. Kaj je to? To so relativni podatki, ki vam omogočajo, da ocenite učinkovitost določenega modela pnevmatik na določenih površinah v določenih vremenskih razmerah. V primeru Goodyear Ultragrip Ice 2 je zmogljivost zelo dostojna, čeprav je vredno omeniti, da tudi pri takšnih pnevmatikah niso popolni. Toda start je dober, še posebej tistih, ki so bili ocenjeni na petih od petih točk. Prvič, učinkovitost krmiljenja in zaviranja na mokri cesti. Najpogosteje se zimske pnevmatike na jesenskih cestah ne obnašajo zelo dobro, saj so namenjene le za hudo zmrzaljo. To še posebej velja za gume z žeblji, ki se zelo hitro obrabijo in povzročajo veliko neugodja, če se vozite po površinah, ki niso prekrite s snegom in ledom. V primeru modela Goodyear Ultragrip Ice 2 sta vožnja in zaviranje na mokri cesti na najvišji ravni,da se ujameš tukaj, ni ničesar. Seveda je pet od petih točk dobilo zmogljivost teh pnevmatik na zimskih cestah - v snegu, na ledu, na vseh sovraženih "snežnih kašah" in tako naprej. Seveda bi bilo treba takšen rezultat pričakovati od vsake zimske pnevmatike - vendar na žalost to ne pokažejo vse pnevmatike. Zdaj pa je čas, da preidemo na tiste kazalnike uspešnosti, ki niso bili več ocenjeni z najvišjo oceno. Kaj je narobe s tem modelom?

Manjše pomanjkljivosti

Seveda lahko pišete trike pnevmatik skozi celoten članek, vendar se predstavniki marketinškega oddelka podjetja in tako popolno s to nalogo soočajo. Zato je treba opisati slabosti tega modela. V ta namen boste na koncu članka lahko zajeli ne le pozitivne, temveč tudi negativne ocene. Medtem morate pogledati kazalnike uspešnosti, ki niso bili ocenjeni za najvišjo oceno. Prvi je zmogljivost pnevmatik na suhi cesti. Vožnja avtomobila s tem modelom, kot tudi učinkovitost zaviranja na suhi cesti, niso bili tako impresivni - ocenjeni so bili na tri in pol točke od petih. Če pa pomislite na to, je slabost celo nemogoča. Proizvajalec te pnevmatike imenuje zimske, ne univerzalne vsestranske, tako da nihče ni pričakoval, da bo poletje pokazalo enako zmogljivost kot pozimi. Kar se tiče drugega kazalnika učinkovitosti, potem ne bo mogoče preprosto odpisati vse pod kakršnimi koli pogoji, saj je to okoljski kazalnik, ki vključujeporaba goriva in proizvedena raven hrupa. V prvem primeru in v drugem primeru ta model ne impresionira z idealnimi rezultati. Vendar pa to ne pomeni, da je slabo - morate samo razumeti pomanjkljivosti vedeti, če ta model vam ustreza. Konec koncev, njegova izvedba v zimskih in jesenskih sezonah popolnoma pokriva te majhne minuse. In če še niste prepričani, potem bi morali pogledati glavne prednosti danega pnevmatik za trenje.

Optimiziran stik s cesto

Prva prednost, na katero morate biti pozorni, je stik pnevmatike s cesto. Dejstvo, da je ta stik preprosto neverjetno zanesljiv in vam omogoča varno premikanje pozimi tudi na najbolj neprijetnih cestnih površinah, tudi ko so prekrite s plastjo ledu. Ta rezultat je dosežen z zgoraj omenjeno inovativno tehnologijo ActiveGrip, ki zagotavlja ta optimiziran stik. Toda, kot je navedeno zgoraj, ne deluje sam po sebi, temveč v kombinaciji s krio-prilagodljivimi materiali, uporabljenimi za izdelavo tega modela. Posledično dobite pnevmatike, ki so zelo tesne s cesto in vam zagotavljajo ne le maksimalno udobje, temveč tudi absolutno varnost vožnje. Vendar to ni edina prednost, ki jo imajo pnevmatike za trenje.

Zavora na ledu

Tako ste spoznali oprijem tega modela s pnevmatikami s cestnimi površinami različnih težavnostnih stopenj. Zdaj je čas, da ne govorimo o prometu, ampak o zaviranju, saj jeigra vlogo pri zimski vožnji. Pri tem modelu je zaviranje na spolzkem snegu ali ledeni površini ena glavnih prednosti. Ta rezultat se doseže s posebnimi aktivnimi maticami na blokih tekalne plasti. Kako delujejo? Ta grickalice povečujejo prenos bočnih zavornih sil med manevri - tako ne le izboljšajo zaviranje in znatno zmanjšajo zavorno pot na ledu, temveč tudi bistveno povečajo zmogljivost pnevmatike.

Delo na snegu

Zdaj razumete, da led ne predstavlja nikakršnih težav za ta model pnevmatik. Kaj pa sneg? Je ta model z globokimi notami? Izkazalo se je, da se te torne pnevmatike odlično ukvarjajo s snežnim peskom, saj je njihov profil izdelan na zelo poseben način. Najprej so kanali tekalne plasti odprti vstran, kar močno izboljša odvajanje vode in visok sneg iz tekalne plasti. Drugič, enote žaginega lista tekalne plasti prav tako prispevajo k bistvenemu izboljšanju učinkovitosti teh pnevmatik, tudi v najglobljem snegu. Ti dve značilnosti skupaj naredita podatke o pnevmatikah idealno izbiro za tiste, ki želijo potovati med sneženjem ali po njem, ko mora vozilo premagati točke, v katerih se lahko zatakne in se zatakne - če ni opremljeno s tem modelom zimskih pnevmatik.

Testi

Seveda morajo biti vse te informacije potrjene z dejanskim preskušanjem. Najbolj sofisticirani kupci ne verjamejo nikomur in želijo preveriti vse sami, če pa netako nezaupljivi, da se lahko zanesete na mnenje drugih. Seveda ne smete prisluhniti samo prodajnim agentom in prodajalcem, saj njihova naloga ni, da vam pove resnico o izdelku, ampak da vam ta izdelek proda na kakršen koli način. Torej bo del prispevka namenjen resničnim izkušnjam navadnih ljudi, ki so neodvisno preverili pnevmatike Goodyear Ultragrip Ice 2. Test, o katerem bomo zdaj razpravljali, je potekal na Finskem, zato so bile preizkušene pnevmatike, ki so namenjene izključno za hude zmrzline - kar potrebuje povprečni prebivalec Ruske federacije. Med petindvajsetimi modeli pnevmatik je bil prisoten tudi Goodyear Ultragrip Ice 2. In takoj je treba omeniti, da je bil ta model v kategoriji neampiranih pnevmatik zmagovalec, čeprav z manjšim ločevanjem od naslednjega sledilca Nokian Hakkapeliitta R2. Na katerih kazalnikih je potekalo testiranje? Prvič, zaviranje na ledu od 50 do nič kilometrov na uro. Zavorna razdalja tega modela je bila 39,4 metra, kar se je izkazalo za najboljši rezultat za nesestavljeno gumo - in celo boljše kot polovica modelov z žeblji. Glede na pospešek na ledu od 5 do 20 kilometrov na uro, se je Goodyear Ultragrip Ice 2 predal Michelinovemu tekmovalcu eno desetino sekunde in je bil na drugem mestu. Nato sledi nadzor na ledu - sprva je bil ocenjen čas, za katerega je bil opravljen isti krog in nato subjektivne presoje. Podatki o pnevmatikah so omogočili, da je krog prešel 60,4 sekunde, kar se je izkazalo za štiri desetine sekunde počasneje od zgoraj omenjenih pnevmatik Knicks. S subjektivnimi ocenamiTe pnevmatike niso bile najboljše, saj so dobile sedem točk, medtem ko sta Michelin in Nokian dobila osem. Potem je bilo preverjeno zaviranje (od 0 do 80 kilometrov na uro) in pospeševanje (od 5 do 35 kilometrov na uro), vendar ne na ledu, ampak na snegu. Pri zaviranju je ta model zavzel tretje mesto s 53,8 metra, v razpršitvi - drugo mesto s 5,6 sekunde. Nadalje smo ocenili enake kriterije in nadzorovali sneg - ta model se je drugič pojavil v krogu in prejel boljšo subjektivno oceno med nesestavljenimi pnevmatikami. Nato je šel blok, v katerem je bila guma bolje podkupljena - zaviranje na mokrem in suhem asfaltu. Goodyearjev model Ultragrip Ice 2 ni bil najboljši, saj so ga zaobšli pnevmatike, ki so delale na ledu in snegu. Kot rezultat, pri zaviranju na mokrem asfaltu je ta model zasedel četrto mesto, pri zaviranju na suhem asfaltu - šesti. Kar zadeva nadzor, so na mokrih asfaltnih pnevmatikah prikazali tretji rezultat na čas in prejeli oceno osem, na suhem asfaltu - oceno devet. Stabilnost tečaja modela je bila ocenjena na deset točk, kar se je izkazalo za najboljši rezultat med vsemi pnevmatikami, ki so bile tako žlebljene kot nesestavljene. No, raven hrupa, kljub zgornjim kazalnikom uspešnosti, ni bila tako strašna, ampak več kot sprejemljiva, saj je bila ocenjena tudi na desetih točkah. Kot rezultat, je model zasedel prvo mesto med nesestavljenimi pnevmatikami in na četrtem mestu med vsemi 25 modeli pnevmatik, žičnatimi in nesestavljenimi, predstavljenimi na testu.

Pozitivne povratne informacije

Takoj je treba opozoritivečina pozitivnih odzivov navadnih lastnikov avtomobilov - za pet od petih je te pnevmatike ocenila osemdeset odstotkov uporabnikov. Med glavnimi prednostmi dobro znanih Goodyearjevih Ultragrip Ice 2 ocen, je vredno omeniti neverjetno tišino, s katero delajo, in impresiven oprijem na zelo različnih zimskih pnevmatikah. Ljudje pravijo tudi, da je to eden najboljših modelov za razmerje med ceno in kakovostjo. Koliko stane Goodyear Ultragrip Ice 2? Cena na serijo se lahko razlikuje, v povprečju pa je približno pet tisoč ruskih rubljev. Prav tako praktično vsi uporabniki opazijo njegovo posebno mehkobo. Tako obljube proizvajalca o pnevmatikah Goodyear Ultragrip Ice 2 potrjujejo povratne informacije. Toda kaj je ostalo nezadovoljnih tistih nekaj odstotkov, ki so pnevmatike znižali? In kakšne so slabosti v njihovih pozitivnih ocenah so uporabniki, ki so zadovoljni?

Negativne povratne informacije

Kot morda že razumete, so negativne ocene za pnevmatike Goodyear Ultragrip Ice 2 zelo redke. Vendar se še vedno srečujejo in tudi zadovoljni ljudje včasih opozarjajo na te ali druge podrobnosti. Katere so slabosti tega modela? Ena od tistih pomanjkljivosti, ki so občasno omenjene v pregledih, je mehka stranska stena, vendar vsi uporabniki ugotavljajo, da jo pričakujejo in je ne more pripisati resnim slabostim. Toda drugi ljudje še vedno dajo to napako na seznamu resnih slabosti, kot nekaj neustreznih manevrov in morate zamenjati pnevmatiko. Na splošno velja, da so ocene za Goodyear Ultragrip Ice 2 pozitivne, negativne pa le majhneOpombe glede mehkosti bočnice.

Sorodne publikacije