Kako preveriti izvirnost iphone 6: opis po korakih in povratne informacije

Že navajeni smo, da se trg mobilne telefonije redno dopolnjuje z novimi modeli. Vsak od vzorcev se ponaša z izvirnim dizajnom, odličnimi funkcijami in inovativnimi modeli. Appleov pametni telefon je vedno najbolj pričakovana novost. Ti pripomočki so znani po vsem svetu. Priljubljene so tudi v Rusiji. To se je že zgodilo, da je iPhone, ki določa nove smeri v modi.

Seveda najnovejši dogodki stanejo veliko denarja, zato jih ne more vsak kupiti. Včasih kupci raje uporabljajo prejšnje modele, katerih cene so se rahlo znižale. Na primer, iPhone 6. Zaradi dobre tehnične opreme še vedno odlično deluje z vsemi nalogami. Vendar pa obstajajo tudi pasti. Priljubljenost teh naprav je privedla do dejstva, da se je na trgu pojavilo veliko ponaredkov. Pogosto se kopije proizvajajo na Kitajskem. Treba je omeniti, da so opremljeni z različnimi tehnologijami. Za neznanca je zelo težko razlikovati trden izdelek od ponarejanja, saj ta podjetja poskušajo doseči enako vrednost.


Vsi, tudi tisti, ki nenehno uporabljajo telefone te blagovne znamke, lahko kupijo ponarejeno napravo. Kako preveriti originalnost iphone 6? Naj bo učinkovit za vsakega kupca. V tem članku boste našli več načinov, kako se boste izognili prevaram. Oglejmo si torej glavne značilnosti Appleovih pametnih telefonov.

Preverite embalažoin nabor sestavnih delov

Prva stvar, ki jo je treba začeti, je preučevanje nabora dodatkov in videza embalaže. Različna oblika blagovne znamke je drugačna. Najprej so vsi napisi natisnjeni z jasno pisavo. Na originalni embalaži niso dovoljene nejasne podrobnosti. Na prodajnem mestu mora mobilni operater zagotoviti garancijsko kartico. V pametni telefon se dodajo datumski kabel, napajalnik, slušalke z mikrofonom in kontrolni gumb. Vsi ti dodatki morajo imeti logotip podjetja Apple. To pomeni, da je iPhone 6 original. Preverite niz dokumentov. Poleg priročnika mora biti tudi potrdilo.


Prav tako je pomembno paziti na razpoložljivost informacij, natisnjenih v ukrajinščini. Vse originalne naprave, namenjene za prodajo v Rusiji, so Russified. Nič manj pomembna je aplikacija iTunes in Apple Store. Če so nameščeni na pametnem telefonu, ste lahko prepričani o njegovi pristnosti.

Specifikacije

Pred nakupom telefona morate preveriti njegove lastnosti. Za začetek priporočamo, da bodite pozorni na operacijski sistem. Vse naprave Apple temeljijo samo na iOS-u. Ni drugih jezikov. Če ima iPhone nameščen Android, je 100% dokaz o ponarejanju. Prav tako se uporabniki soočajo z dejstvom, da imajo nekatere naprave pisalo. V originalnih modelih ni vključena v komplet, saj so vsi telefoni nadzorovani s prstom. Kako preveriti originalnost iphone 6? Dovoljposkusite postaviti jezik n. Samodejno se integrira v izvirne naprave. Če ga želite izbrati, morate iti v nastavitve. Toda v "sivih" pogonih bo to zelo problematično.
Za tiste, ki želijo preveriti pristnost iPhone-a, morate biti pozorni na zadnjo ploščo. V originalnih napravah je oddana. Če ima kupljena naprava odstranljivo prevleko, potem gre za ponarejanje. Modifikacije iPhone 6 in S Plus so opremljene le z enim 7-režnim priključkom. Nahaja se na bočni strani. Opremljen s posebno ključavnico, ki se odpre s sponko za papir, ki je v kompletu. Vas zanima, kako preveriti originalnost iphone 6 plus in druge spremembe? Bodite pozorni na diagonalo zaslona. V šesti različici je 47 ?. Modul Plus Plus je opremljen s 55-palčnim zaslonom. IPhone 6S Recovery ima diagonalo 47 ?. Na podlagi teh podatkov morate vstopiti v meni telefona, odpreti možnosti in si ogledati podrobnosti. Če bo prišlo do neskladnosti celo z 01 ?, piše o ponaredku. Prav tako lahko preverite vrsto matrike in dovoljenje. Včasih so v teh značilnostih opazne razlike.

Garancija

Če vas zanima, kako preveriti originalnost telefona 6, bodite pozorni na garancijo. Vse Apple iPhone certificirano. Prihajajo z garancijsko kartico, ki bo omogočila brezplačno storitev. Popravilo ali zamenjavo naprave opravijo uradni predstavniki podjetja Apple.

IMEI. Kako preveriti iPhone 6 onizvirnost?

Za overjanje pametnega telefona iPhone 6 lahko uporabite kodo IMEI. Ta koda predstavlja edinstveno kombinacijo številk. Nahaja se na zadnjem pokrovu in na pladnju za sedem. Najdete ga lahko tudi z ukazom # 06 #. V tem primeru se bo na zaslonu pametnega telefona prikazal IMEI. Če se sklicujete na imei.info in vnesete to kombinacijo www, lahko dobite podrobne informacije o vsakem telefonu. Na spletnem mestu bo lastnik lahko preveril zavihke Wi-Fi, modem, Bluetooth. Vsi podatki morajo biti enaki tako na viru kot na pripomočku.

Kako preveriti iPhone na serijski številki?

Vsaka naprava, namenjena za prodajo, ima serijsko številko. Na embalažni škatli, na kovčku in v meniju telefona je dvojnik. Seveda mora biti število povsod enako. Pri odkrivanju nedoslednosti lahko domnevamo, da je pripomoček neoriginalen. S serijsko številko lahko enostavno ugotovite, ali je pametni telefon ponaredek. Kodo morate uporabiti na uradni spletni strani podjetja Apple. Z vnosom kombinacije številk in črk lahko dobite informacije o statusu garancije, datumu aktiviranja naprave in tehnični podpori telefona. Pomembno je omeniti, da je pred postavko "Datumi nakupa" označena zelena oznaka. To zagotavlja izvirnost pridobljene naprave. Če ta zavihek vsebuje informacije o potrebi po aktiviranju naprave, je telefon še vedno nov.

Navodila po korakih

Kako preveriti izvirnost serijske številke iphone 6? Za udobje nudimonavodila po korakih. Začnimo neposredno z definicijo številke.
 • Pojdite v pametni telefon v meniju.
 • V nastavitvah pojdite na zavihek "Splošno".
 • Poiščite element "O napravi".
 • Pojdite na to stran, glejte vrstico "Serijska številka". Vsebuje kombinacijo številk in črk. So serijska številka pametnega telefona.
 • Preverjanje:
 • Pojdite na uradno spletno stran družbe Apple.
 • Pojdite na stran, da preverite telefon s serijsko številko.
 • Vnesite kodo v vrstico in kliknite "Nadaljuj".
 • Informacije o pametnem telefonu bodo na voljo po ponovnem nalaganju strani.

  Apple ID. Blokiranje pripomočkov

  Da bi se zaščitili pred vsemi vrstami težav pri nakupu pametnega telefona Apple, morate preveriti, ali je naprava zaklenjena. Če želite to narediti, pojdite na Apple ID, ki izbere iCloud v nastavitvah. Če že ima sidro, ga lahko kadarkoli zaklene. Omejitve lahko odstrani samo lastnik. Idealno bi bilo, da se ob prvi prijavi predloži račun za registracijo.

  Kako se zaščititi pred srečanjem z goljufi?

  Če telefon iz kakšnega razloga ni kupljen na uradnih prodajnih mestih, morate preveriti pristnost telefona iPhone 6. Da bi se zaščitili pred nedovoljenimi posegi, morate biti pozorni na nekatere nianse.
 • Ugled prodajalca. To merilo je pomembno pri nakupu spletnih virov.
 • Cena pametnega telefona. Če je telefon na voljo po nizki ceni, več kot 20%, morate razmisliti o izvirnikuon je Značilno je, da Appleovi izdelki redko padajo v ceni. Izjema so obnovljeni modeli v tovarni, na primer iPhone 6S.
 • Preverjanje naprave. Priporočljivo je, da pred nakupom preizkusite pametni telefon. Za to se morate povezati z internetom. Za ugotavljanje pristnosti uporabite zgoraj opisane metode.
 • Zaključek

  Na iPhoneu je veliko različnih tem, ki so namenjene iPhoneu. "Kako hitro razlikovati ponaredek?" - eden od najbolj obravnavanih. Kot že omenjeno, morate biti pozorni na vmesnik ruskega jezika. Pomagal vam bo tudi hitro izračunavanje ponarejenega programa iTunes. Če je naprava samodejno sinhronizirana, je 100% originalna.

  Sorodne publikacije