Half Life 2 Aftermath: Vse informacije o spremembah

Spremembo Half Life 2 Aftermath so naredili neodvisni razvijalci za vse navijače, ki ne morejo pozabiti tretjega dela ali vsaj nove epizode za to igro. Lahko najde nove vsebine, gre skozi neznane lokacije in še veliko več. Vse uporabne informacije o modu so prisotne v članku.

Priljubljenost spremembe

Da bi razumeli, zakaj je Half Life 2 Aftermath priporočljiv vsem oboževalcem vesolja, je vreden globlje v zgodovino. V tem projektu sta bili dve epizodi, Valve pa je načrtoval tretjo. Začeli so ustvarjati ravni, orožje, znake brez iger in še več.


Ni znano, zakaj, toda svet, da bi videl tretjo epizodo, ni podan, da so močno razburjeni ljubitelji serije. In šele leta 2017 so se fantje iz studia Lever Softworks odločili ugoditi igralcem, čeprav so jih ustvarili razvijalci nadaljevanja. Naredili so poseben arhiv, ki ga je postavil, vendar ni videl vsebine sveta. Sprememba je v prostem dostopu, se ne šteje za popolno podaljšanje, vendar je del novih doživetij v ljubljeni ljubitelji vesolja zagotovljen.

Izpolnitev spremembe

Glavno dopolnilo Half Life 2 Aftermath je bilo enajst novih lokacij, ki naj bi vstopile v tretjo epizodo ali prihodnjo aplikacijo. Obstajajo novi sovražniki, neznano območje, ki je strogo v skladu s kanoni vesolja, zato je za nekaj ur zagotovljeno potopitev. Če se boji hitro dolgčas, potem se lahko sprehodite skozi štiri demonstracijske ravni, kjer jih ninasprotnike in druge znake.


Te lokacije si lahko ogledate v razmislekih o nadaljevanju serije ali preprosto za potopitev v ozračje v mirnem večeru. Za bitko novih lokacij v Half Life 2 Aftermath bo igralec dobil lasersko pištolo v arzenalu z drugim orožjem in ekipo, ki bo za boj na svoji strani poklicala bojnega robota. Tudi v boju z vami boste lahko vzeli oklepnega vojaka. Z laserskim topom, vključenim v mestni skener. Predmete lahko pridobite z vnosom posebnih ukazov skozi konzolo. To je dovolj, da zategnete ventilator izvirne serije že dolgo poznajoč svet. Nekaj ​​ur zabave v tujih okoljih je zagotovljenih.

Namestitev in morebitne težave

Da bi bila sprememba nameščena, je treba uporabnika kupiti v Steamu in namestiti prvo iz druge epizode uradne igre. Če ste uporabili piratsko različico, lahko pride do nepredvidenih težav. Datoteke s spremembami naj bodo v imeniku z istim imenom kot trgovina, ki je prisotno na disku C.
V notranjosti mape pape se nahaja katalog saramodov - in tam bi moral celoten arhiv namestiti s spremembami. Če po tem Half Life 2 Aftermath ne začne, potem morate uporabiti pripomoček razvijalcev uradne igre Source SDK Base 2013 Singleplayer. Lahko ga dobite v zgoraj omenjeni trgovini, vendar se morate prepričati, da je vključena prihajajoča beta.
Če se težave nadaljujejo, poskusite ponovno namestitiZero dve epizodi igre in spremembo nastavite na enak način. Za zanesljivost lahko poskusite dodati datoteke drugih avtorjev vsebine, da vidite, ali delajo na vašem računalniku.

Kaj pomeni sprememba izhoda

Za ljubitelje mimoidoča Half Life 2 Aftermath lahko nekaj ur vrne najljubši svet otroštva, ki je bil večkrat sprejet. Samo ta signal je večja žalost kot veselje. Sprostitev te spremembe pomeni, da tretja epizoda igre ne bo nikoli videla sveta, kot naslednji del.
To je bilo povedano že več kot deset let, vendar Valve z veseljem ignorira vse zahteve in jezo pritožb navijačev. V tem času je bila oblikovana verjetna teorija, zakaj razvijalci ne želijo ustvariti namerno uspešnega nadaljevanja. Prodaja v desetih milijonih z visokimi dohodki je zagotovljena, vendar je to razlog. Drugi del je postal kultna igra za celotno generacijo, zato mora biti tretji na isti ravni. Oblikovanje takšnega projekta zahteva močan navdih, delo velike ekipe in dolgoletno delo. Hkrati igralci morda ne bodo cenili niti najmanjšega odstopanja od kanonov, kar se pogosto dogaja v ustvarjalnem procesu. Z drugimi besedami, razvijalci se ne bojijo doseči ravni, ki je bila določena leta 2004. Zato je Half Life 2 Aftermath mod edini pogled na nadaljevanje, ki ga svet nikoli ni videl.

Sorodne publikacije