Play Planet Explorers: Pregled

Kaj storiti, če je naš planet postal neznan kraj? Prepričani smo, da je to vprašanje kljub vsem nenavadnostim večkrat zaskrbljeno zaradi najzanimivejših bralcev. Planet Explorers, mimogrede, lahko uporabimo za takšen pogum, v katerem lahko prevzamemo vlogo pravega raziskovalca vesolja. Uporabniki iz vsega sveta so se že vrgli v fascinantno virtualno zgodbo, polno zanimivih elementov igranja v žanru RPG-ov. Naš pregled na Planet Explorers vam bo pomagal, da si boste ogledali te in številne druge funkcije.


Kaj je in kako se igra?

Začnimo s pregledom Planet Explorers z malo razlago, da se ta igra predstavlja. Najbolj zaupanja vredno ime za opis je peskovnik z odprtim svetom. Vse lahko storite glede tega: posvetite ves svoj čas gradnji, raziskovanju novih ozemelj, opravljanju nalog, agresivnemu boju proti mobom, padcu in še veliko več. Treba je omeniti, da ruska različica Planet Explorers ni uradno na voljo zaradi dejstva, da igra ne podpira večine jezikov. Ampak ne skrbite, ker obstaja izhod iz te situacije. Če možnosti ne pritegnejo angleščine, potem lahko vedno namestite poseben rusifier, ki bo samodejno spremenil jezik.

O načinih

Nadaljujemo s pregledovanjem Planet Explorers in nam povejo o posebnostih prehoda. Igra ima več načinov, od katerih bo vsak uporabnik popolnoma drugačen.
Najprej lahko izbirate med enim igralcem inveč igralcev Vse je preprosto: prvi režim gremo sam, uživamo v parceli, drugi pa za dve osebi ali majhno podjetje. Drugič, en igralec je razdeljen na dve vrsti prehoda. V prvem, v "pustolovskem" načinu igranja se vrti okoli gostov in zgodbe, v drugem pa igralec dobi popolno svobodo delovanja in ni obremenjen z obveznimi nalogami.


Kot smo že povedali, je vsak prehod posamezen za različne uporabnike. Lahko, na primer, sledite parceli ali pokažete svojo ustvarjalnost in greste na potovanje po neskončnem in neraziskanem svetu. V vsakem primeru je izbira vedno igralec!

Pregled raziskovalcev planeta: Zgodba

Zgodba o igri se odvija v oddaljenem letu 2287. Takoj smo vrženi v vrtinec dogodkov, v katerih nastopamo kot anonimni junak. Naša ladja je strmoglavila in padla na oddaljeni planet. Najprej smo morali opraviti kolonizacijsko misijo, toda zdaj je edina naloga, da lahko preživimo v nevarnem tujskem svetu. Da bi naš junak uspel v tem težkem poslu, bomo morali opraviti raziskave na planetu, zbrati čim več virov za gradnjo orodij in zgradb in celo vzpostaviti stik z avtohtonimi prebivalci.
Kljub dejstvu, da je Planet Explorers peskovnik, so mnogi elementi igranja zelo različni od tistega, kar smo videli v drugih podobnih igrah. Naš junak se bo srečal z velikim številom različnih nasprotnikov, ki se bodo lahko ukvarjali s kmetijstvom in celopostati pravi diplomat, ki gradi odnose z avtohtonimi ljudmi planeta.

Sorodne publikacije