Klimatske naprave Pioneer: proizvajalec, pregledi

Klimatske naprave že dolgo niso več razkošje. Danes so naravna sredstva za nadzor podnebja v podeželskih hišah in mestnih stanovanjih.

Podatki o proizvajalcu

To prepričanje močno potrjujejo proizvajalci klimatske opreme, med katerimi je treba opredeliti "Pioneer". Od leta 2000 ta blagovna znamka proizvaja visokokakovostne naprave, ki pomagajo učinkovito uravnavati mikroklimo. Podjetje temelji na zanesljivosti in trajnosti ter na široki paleti funkcij.


Na trgu lahko najdete split sisteme in klimatske naprave v veliki meri, vendar Pioneer ponuja opremo, povezano z ekonomijo in poslovnimi razredi. Rastline so lahko polindustrijske. Ko boste prebrali zgodovino podjetja, boste razumeli, da je postala ena izmed prvih, ki je podnebno tehnologijo naredila na voljo širokemu krogu uporabnikov. V času svojega obstoja je blagovna znamka doživela več stopenj razvoja. Danes ponuja široko paleto izdelkov za komercialni in stanovanjski sektor.

Mnenja modelov: KFR25BW

Ta različica opreme stane 14.800 rubljev. in je stenski split sistem, ki deluje v več načinih. Med njimi je treba razlikovati:
 • prezračevanje;
 • odvajanje zraka;
 • vzdrževanje temperature;
 • nočni način.
 • Po pregledu pregledov klimatske naprave Pioneer boste lahko razumeli, da deluje ne samo za hlajenje, ampak tudi za ogrevanje. Kapaciteta hlajenja je 2650 W, ogrevanje je 2700 W. Kdaj?Poraba hladilne in ogrevalne moči je enaka 825 W in 748 W.


  Delo lahko upravljate iz konzole. Ta funkcija je zelo privlačna za potrošnike. Zasnova predvideva prisotnost anionskega generatorja. Split sistem se nanaša na energetsko učinkovitost razreda A. Pri delu na notranji enoti se ustvarja hrup do 30 dB. Po mnenju uporabnikov je ta vrednost udobna za namestitev opreme v stanovanjsko stanovanje.

  Pregled tehničnih značilnosti modela

  Če želite kupiti stenski split sistem, se morate seznaniti z njegovimi tehničnimi značilnostmi. Med drugim je potrebno dodeliti dolžino komunikacij, ki je 20 m. Največji pretok zraka, po besedah ​​potrošnikov, je precej visok in ustreza 75 m3 na minuto. V napravi ni načina prezračevanja. Dodatni načini so:
 • prezračevanje;
 • samo-diagnosticiranje napak;
 • avtomatsko vzdrževanje temperature.
 • Če želite uporabiti način prezračevanja, morate vedeti, da je aktiviran brez ogrevanja in hlajenja. Potrošniki radi všeč, da ima ta različica naprave drenažni način. Po potrebi lahko vklopite in izklopite časovnik. Pri tem delu se uporablja hladilno sredstvo tipa R 410A. Po želji lahko nastavite hitrost ventilatorja. Potrošnikom je dana možnost, da spremenijo smer pretoka zraka, uporabijo funkcijo zapomnitve nastavitev in sistem izključitve.nastajanje ledu Proizvajalec klimatske naprave Pioneer priporoča uporabo opreme v skladu z navodili. Ko ga preberete, boste lahko razumeli, da je minimalna temperatura v načinu hlajenja -7 ° C, za ogrevanje pa -10 ° C.
  Morda vas zanimajo tudi splošne dimenzije. Pri notranji enoti so enake 69 x 283 x 199 cm, pri zunanji enoti ali klimatski napravi za okna pa so mere ohišja omejene na naslednje parametre: 663 x 421 x 254 cm. Zunanji in notranji bloki tehtata 21 oziroma 65 kg.

  Pregledi klimatskih naprav iz serije "Pacific"

  \ t
  Klimatska naprava Pioneer Pacific, po mnenju potrošnikov, deluje na nizki ravni hrupa. Ne presega 24 dB. Ta dejavnik ima včasih odločilno vlogo pri izbiri modela. Ta funkcija je posledica velikega premera ventilatorja in uporabe mirnega motorja znotraj enote. Kupci imajo nizko raven hrupa med delovanjem zunanje enote. To značilnost pojasnjuje uporaba visokokakovostnih kompresorjev. Pioneer-jeve klimatske naprave, opisane v seriji, imajo nekatere značilnosti:
 • visoko energetsko učinkovitost;
 • antibakterijski filter;
 • lakonsko oblikovanje;
 • ionizator zraka;
 • Funkcija proti glivicam;
 • antikorozijski premaz;
 • Turbo način.
 • Projektiranje in antibakterijski filtri

  V zvezi z oblikovanjem je po mnenju potrošnikov privlačna. Primer ima poenostavljeno obliko in ustreza sodobnim trendom.Podrobnosti notranje enote in plošče so izdelane iz visoko kakovostne varne plastike. Pionirske klimatske naprave, ki spadajo v "pacifiške" serije, pogosto izberejo potrošniki, ker imajo antibakterijske filtre, ki zadržujejo delce dima in prahu. To preprečuje širjenje bakterij.

  Navodila za uporabo

  Da bi podaljšali življenjsko dobo klimatske naprave, jo uporabite v skladu z navodili. Na primer, oprema ne sme biti postavljena pod neposredno sončno svetlobo. Vhodne in izhodne prezračevalne šobe ne smejo biti blokirane, saj lahko zmanjšajo zmogljivost in povzročijo ustavitev sistema.
  Priročnik za klimatske naprave Pioneer je dobavljen kot komplet. Pred namestitvijo se morate seznaniti z njo. Iz nje lahko ugotovite, da je pri delu na napravi potrebno zapreti vrata in okna v prostoru, kar bo povečalo učinkovitost naprave in zmanjšalo porabo energije. Če je zračni filter umazan, se učinkovitost zmanjša, zato je treba ta del naprave občasno oprati. Ni priporočljivo, da predmete postavite na vrh zunanje enote in da stojijo na površini, da se naprava ne poškoduje ali spusti.

  Kode napak

  Pioneer-ove klimatske naprave imajo samodiagnostični sistem, ki vam omogoča prepoznavanje težav, ki se pojavijo med delovanjem. Uporabnik bo lahko poiskal kode s kodami, prikazanimi na zaslonu. Če vidite znak E0 in z njim zasveti rumenadioda, to pomeni, da je prišlo do kršitve funkcije tlačnega senzorja. Ko zasveti zelena dioda in vidite napako E2, bo to pomenilo kršitev funkcije senzorja temperature uparjalnika. V primeru kršitve napajalne napetosti klimatske naprave se prikaže napaka E8. Če komunikacija med zunanjim in notranjim modulom ni zaznana, se na zaslonu prikaže oznaka. S preučevanjem kode napake Pioneer-jeve klimatske naprave boste lahko razumeli, katere težave se pojavljajo v napravi. Na primer, če je enota začela delovati nepravilno, boste to izvedeli s črko P0. Če je omrežje previsoko, klimatska naprava to signalizira s prikazom P3.

  Pioneer klimatske naprave so postale pionirji in so se pojavile v zasebnih domovih, ko split sistemi drugih proizvajalcev sploh niso vstopili na trg. Danes lahko takšno opremo imenujemo nepogrešljivo ne samo v zasebnih domovih, ampak tudi v pisarnah, kot tudi na javnih mestih. Te naprave imajo vse standardne funkcije in dodatne možnosti, ki omogočajo bolj udobno delovanje. Na primer, funkcija Anti-FUNGUS zagotavlja učinkovito sušenje notranje enote, preden se klimatska naprava izklopi. To preprečuje nastanek slabega vonja in plesni znotraj ohišja.

  Sorodne publikacije