Pametni telefon Samsung Galaxy Note Edge: funkcije, pregledi

Svet se spreminja in njegove zahteve se povečujejo. Če je še pred 10 leti bilo neverjetno o možnosti naprav brez gumbov, zdaj nihče ne more narediti vtisa na dotik pametni telefon. In če so splošni vidiki teh pripomočkov prenehali spreminjati, so proizvajalci aktivno igranje z igrami. Nekateri poskusi so bili odkriti neuspeh, drugi so bili okronani z uspehom. Zdaj bomo govorili o enem izmed najbolj kontroverznih modelov zadnjih let - Samsung Galaxy Note Edge. O čem je tako izjemna?

Design
Če vzamete splošne razmere, Samsung Galaxy Note Edge skoraj popolnoma ponovi zasnovo enega od svojih predhodnikov - Opomba 4. Ta podobnost je v nedrseči mat premazi kovinskega okvirja in zrcalnega roba. To je isti domači gumb na dnu naprave, elegantno vpisan v enako mehko obliko lupine, kot v štirih. Toda slastna "češnja" na tej "torti" v svetu tehnologije je postala ukrivljen zaslon, ki lahko postane prednost in pripomoček in njegov problem. Ampak o tem kasneje.

Ko govorimo o podrobnostih videza, ima pametni telefon seveda zelo privlačen videz. On je nenavaden s svojo ukrivljeno stranjo, vendar je navadno v smislu položaja na levi strani tipke za glasnost in tipk "Home" od spodaj. Zaradi značilnosti strukture na desni je bilo stikalo premaknjeno na vrh pripomočka. Zaradi tega je delovanje pametnega telefona manj priročno, vendar drugače. Na vrhu je tudi priključek pod standardnimi slušalkami.Toda tukaj, kot v večini sodobnih naprav, je vse stabilno in nespremenjeno. V nadaljevanju poleg priključkov za mikrofon in polnilnik lahko enostavno dobite pisalo. Tanka, natančna in zelo elegantna. Zadovoljen je, da sedi v roki in na kakovosten način komunicira z zaslonom.
Mimogrede, ko govorimo o sprednji strani naprave, Samsung Galaxy Note Edge black ne prihaja iz klasike: vrh je zvočnik, senzor bližine in osvetlitve, sprednja kamera in dioda. Sestava dopolnjuje logotip blagovne znamke. Spodaj je, kot že omenjeno, ključ in nekaj tipk na dotik.

Z obračanjem pametnega telefona lahko ugotovite, da je njegova zadnja plošča narejena iz takega materiala, da je pripomoček v vaši roki prijetno ležal, brez zdrsa in ne povzroča neugodja. Kot pri vseh modelih te linije lahko poleg logotipa najdete tudi glavno kamero in LED bliskavico. Rešetka zvočnikov je jasno vidna spodaj.

O pametnem telefonu v številkah

Prvi parametri, ki jih je treba upoštevati, so dimenzije. Pametni telefon je zelo tanek in eleganten. Ko govorimo v jeziku števk, je debelina pametnega telefona le 83 milimetrov. In to temelji na masi manj kot 175 gramov. Drugi parameter je prikaz. Zaslon Samsung Galaxy Note Edge z ločljivostjo 2560 x 1440 slikovnih pik ima velikost 56 palcev. Ukrivljeni del širine je kar 160 slikovnih pik, vendar se šteje kot ločen zaslon. Kljub temu, pametni telefon ne more biti imenovan majhen in udoben. V ženski roki ni posebej dobra. Kar zadeva upravljanje, je najbolje, da vse naredimo v dveh rokah.

Image

Prijetna lastnost prijetnega pripomočka je bila odličen prenos barv.Proizvajalci uporabljajo posebno tehnologijo, ki proizvaja bolj naravne barve. V tem primeru ostane nastavitev svetlosti na isti visoki ravni.
Ukrivljeni del slike ni slabši od glavne slike. Gorilla Glass 3, ki je na tem zaslonu, kljub temu malo osvetli sliko, tako da je za branje sporočila treba pametni telefon rahlo obrniti.

Senzor

Oba zaslona sta precej občutljiva in odzivna. Glavni je zmožen podpirati do 10 dotikov hkrati. Če želite delati s Samsung Galaxy Note Edge v rokavicah, je dovolj le malo, da se igra z nastavitvami. Kot smo že povedali, so pisalo in pametni telefon preprosto popolnoma integrirani v delo.

Edge zaslon

Glavni čip Samsung Galaxy Note Edge, katerega cena je nekaj več kot 30.000 ruskih rubljev, se lahko upravičeno obravnava kot stranski zaslon. Ta revolucionarni dizajn je bil zasnovan tako, da uporabniku omogoča hiter dostop do vseh potrebnih funkcij in aplikacij. Vsi primeri za ta model so oblikovani tako, da lahko lastnik pripomočka uporablja stranski zaslon. Stranska plošča ima posebno trgovino s temami. Proizvajalec ga dopolnjuje z različnimi možnostmi, tako v smislu barv in vzorcev kot tudi pripomočkov za različne aplikacije. Ustvarite lahko tudi svojo lastno unikatno temo.


Načelo drugega zaslona je preprosto - neodvisno od glavnega zaslona. Ne glede na to, kaj se zgodi s pametnim telefonom, se obvestila vedno pojavijo na stranski vrstici. To se zgodi, ni nenasiten in zelo eleganten. Še posebej stranski prikazovalnikpostal ljubitelj ljubiteljev glasbe, saj lahko na njej postavite igralca, ki ne bo samo preklopil skladb, temveč bo sledil tudi njihovim imenom.

Delo s stransko vrstico

Nekateri uporabniki radi primerjajo Samsung Galaxy Note Edge s svetilko Aladin. Zakaj? Da bi aktivirali drugi zaslon, ga je treba nositi. Če večkrat držite hitro iz glavnega zaslona navzgor in navzdol, bo rezultat enak, kot če bi preživeli nekaj časa na stranski vrstici - aktiviran je. Da bi odprli parametre tega dela pametnega telefona, je potrebno držati ploščo navzgor. Nasprotno gibanje odpre orodno vrstico. Mimogrede, ob prvem prenosu, bo dal vse potrebne informacije za vreme, sporočila ali neodgovorjene klice, datum in druga vnaprej nameščena sporočila. Prav tako je smešno, da bi se v določenem trenutku Samsung Galaxy Note Edge lahko spremenil v ravnilo, spet zahvaljujoč nastavitvi zaslona Edge. Lahko se spremeni v nočne ure, ko je ponoči programirala majhen žarek.

Geste

Kljub temu, da je pametni telefon Samsung Galaxy Note Edge osupljiv, potrebujejo dve roki za nadzor nad njim. Ker to ni vedno mogoče, pametni sistem ponuja nekatere poteze, ki bodo olajšale delo s pripomočkom. Na primer, če želite narediti posnetek zaslona (screenshot), morate držati rob dlani skozi senzor. Če držite levo-desno od roba s palcem, lahko zmanjšate velikost zaslona in ga upravljate z eno roko.

Stylus S Pen

To jeMajhno pero je elegantno skrito na zadnji strani pametnega telefona. Lepo je, da so razvijalci poskrbeli, da je sedel tesno v pristanišču, in da ni padel, in zlahka izvlečen. Vizualno pisalo je simetrično in natančno. Njen vrh je zelo natančen, kar omogoča delo tudi z majhnimi predmeti.

Senzorji

Samsung Galaxy Note Edge lahko veliko stane, ker ima precej veliko število senzorjev. In to ni standardni merilnik pospeška, Hall senzor in drugi, ki so na voljo v mnogih napravah. Gumb »Domov« je na primer tudi bralnik prstnih odtisov. Ločena omemba je vredna lastniških senzorjev. Lahko:
 • Izmerite srčni utrip.
 • Določite intenziteto ultravijoličnega sevanja.
 • Za signalizacijo stopnje stresa.
 • Izmerite raven SpO 2 v krvi.
 • Seveda, če želite, da je rezultat testa čim bolj natančen, se morate naučiti, kako pravilno uporabljati aplikacijo S Health, in položite prst natančno na določeno mesto in v pravilnem položaju.

  Zvok

  Zvočnik na pametnem telefonu je eden. Toda to ne pomeni, da je tih. To je vir precej glasnega in jasnega zvoka. Frekvence so uravnotežene, čeprav se v nekaterih pregledih lahko srečamo z idejo, da bas še vedno manjka.

  Produktivnost in spomin

  Pregled pametnega telefona Samsung Galaxy Note Edge mora nujno vključevati informacije o delovanju naprave. V bistvu je železo odločilni del pripomočka, ki je pomembnejši od zvoka, zaslona ali drugih funkcij. Samsung Galaxy Note Edge je vreden procesorjaSoC Qualcomm Snapdragon 805. To je quad-core čudež s 27 ghz urno uro s Adreno 420 grafiko.Vsak test bo pokazal le super rezultate. Tukaj je vredno omeniti približno tri gigabajte RAM-a. To je več kot dovolj za nemoteno delovanje več programov ob istem času. Vgrajeni pomnilnik je 32 gigabajtov, ki jih je zelo enostavno razširiti.

  Kamere

  Podobno kot vsi moderni pametni telefoni, Note Edge ima dve kameri. Glavne dimenzije kamere so 16 megapikslov in zaslonka v f /2.2. Optična stabilizacija in vgrajena diodna bliskavica omogočata izdelavo visokokakovostnih slik s svetlimi in nežnimi barvami. Sprednja kamera je 37 Mp modul z zaslonko f /1.9. Glavna značilnost tega fotoaparata se lahko upravičeno obravnava možnost sephi velikega formata. To je odlična priložnost za zajemanje komunikacije celo največjega podjetja. In tukaj ni bilo brez zanimivega preusmerjanja stranske plošče. Intuitivni vmesnik brez dodatnih elementov vam bo omogočil hitro in enostavno učenje kamer tega pripomočka. Enako velja za filtre. Pametni telefon snema videoposnetke v polni visoki ločljivosti s frekvenco 30 in 60 slik na sekundo. Plus stabilizacija in WQHD s frekvenco 30 sličic na sekundo in 4K. to je resnično nova generacija kamere. Kakovost slike in podrobnosti, ne glede na dovoljenje, si zaslužijo spoštovanje.

  Avtonomija

  Zmogljivost baterije je tista, ki jo proizvajalec shrani. Da bi bila naprava s temi parametri čim manj tanka, ima pripomoček baterijo, ki je vredna le 3000 mAh. To je verjetno ena od očitnih pomanjkljivostipametni telefon, čeprav ga uporabljate zmerno, bo morda dovolj za nekaj dni. Kar je ostalo od tistih, ki so aktivno uporabljali Samsung Galaxy Note Edge, so mnenja, da so le en dan. Kljub temu isti uporabniki pohvalijo dva varčna načina. Prvi lahko deluje neprekinjeno, prilagaja raven svetlosti in zapira nepotrebne aplikacije v ozadju. Druga bo pomagala, da se baterija čim dlje shrani na nizki ravni napolnjenosti.

  Ovitki

  Primer za Samsung Galaxy Note Edge je dodatna oprema, ki ne deluje le kot način za zaščito pametnega telefona pred padcem in sekanjem. Obstajajo takšni modeli, ki lahko polnijo baterijo in delujejo kot pripomoček. Odprta je stranska vrstica v vseh različicah.

  Sklepi

  Samsung Galaxy Note Edge je sodoben in eleganten pripomoček, ki bo zadovoljil tudi najbolj izpopolnjenega uporabnika. To je revolucionarna tandemska zasnova z vrhunskim zaslonom in odlična kamera, ki omogoča fotografiranje tudi v slabo osvetljenem prostoru. Njegova večopravilnost vam bo omogočila fleksibilno in istočasno upravljanje ne le nekaj oken v brskalniku, ampak tudi različne programe hkrati, ne da bi izgubili produktivnost. Skrbno oblikovan gestni sistem vam omogoča, da z eno roko z velikim udobjem upravljate pametni telefon. Ali naj govorim o velikem številu različnih senzorjev? Slabosti tega pripomočka se lahko šteje za njegovo neprimernost za levo stran in rahlo šibko baterijo. Posamezni uporabniki so opazili tudi pomanjkanje stranske vrstice, vendar lahko proizvajalecrazumeti - to je resnično novost v svetu tehnologije. In upam, da bo sprostitev naslednjega modela upoštevala vse slabosti Samsung Galaxy Note Edge.

  Sorodne publikacije