Zakaj ne deluje "Mil.Ru": možni razlogi in metode za obnovitev dostopa do storitve

Težava z "Mile.Ru" za mnoge uporabnike ni znana iz govoric. Razlogi za invalidnost storitve, kot tudi sam vir, je lahko precej veliko (od banalnega "padca" strežnika do blokiranja strani ali uporabnika računa). Pravijo tudi, da se območje samo po sebi ne razlikuje posebej visoko stabilno. Da bi odpravili te napake, se bomo zadržali malo kasneje, vendar je predlagano, da ugotovimo, kaj lahko povzroči nesreče pri delu, kar vodi do številnih pritožb s strani uporabnika.

Zakaj "Mile.Ru" ne deluje: glavne vrste problemov

Torej, za začetek, razdelimo vse možne napake v glavnih kategorijah. Prvič, zmogljivost samega vira se lahko razbije zaradi številnih dejavnikov, od končnega uporabnika pa ni odvisno ničesar. Drugič, začetna stran se lahko odpre, vendar ni dostopa do registracije nabiralnika. Najverjetneje je razlog, da uporabnik sam ni šel na delovno mesto dolgo časa (šest mesecev ali dlje), njegov račun pa je bil blokiran.


Tretjič, tako območje kot vse storitve, ki so na njem prisotne, je mogoče blokirati na državni ravni, kot se dogaja zlasti v Ukrajini. Četrtič, parametri, prikazani v brskalnikih, so morda napačni ali pa so preveč tesno shranjeni.
Drug razlog se pogosto imenuje napačne nastavitve DNS, vendar so takšni primeri redki, položaj pa popraviuporaba drugih vrednosti IP v parametrih protokolov IP (pogosto se priporoča, da javno namestite javno dostopne kombinacije iz Googla).

"Mile.Ru" ne deluje: vprašanja, povezana z računi

Zdaj nadaljujmo, da odpravimo morebitne napake. Najprej predpostavimo, da se odpre začetna stran, vendar poštne storitve ni mogoče zabeležiti. Zakaj ne deluje Mil.Ru? Kot je že jasno, ker je bil sam blokiran, ali pa uporabnik vnese napačne kombinacije za prijavo in geslo. V tem primeru gre za preprosto obnovitev registracije, povezava do katere bo prikazana po enem ali več neuspešnih poskusih prijave.


Za to morate omeniti preveritvena vprašanja, vnesite številko mobilnega telefona, ki ste jo določili pri ustvarjanju nabiralnika. Po vnosu kode iz SMS sporočila se dostop ponavadi takoj ponovno vzpostavi.

Kaj storiti, če se storitev sploh ne odzove?

Pa poglejmo, zakaj "Mil.Ru" sploh ne deluje (to pomeni, da ni mogoče prenesti niti prvotne strani spletnega mesta). Obstajajo samo tri variante: storitev »padla«, kateri vir so blokirale storitve tretjih oseb v državi, v kateri ste prijavljeni, ali pa so težave napačne nastavitve brskalnika. IT-strokovnjaki storitve Mail.Ru priporočajo, da namesto običajnega internetnega naslova neposredno vnesete IP-mesto (94100180.201). Če to ne deluje, je problem očiten na terminalski strani uporabnika. V tem primeru boste morali spremeniti naslove strežnikov DNS (ali neposredno v nastavitvah protokolaIPv4 ali na usmerjevalniku, če uporabljate način brezžične povezave).
Kar se tiče brskalnikov, ki jih uporabljate, je najbolje, da začnete brisati različne začasne datoteke, predpomnilnik in brisanje predmetov piškotkov. Prav tako pomaga pri popolni ponastavitvi nastavitev brskalnika. Če v brskalniku še vedno ne deluje pravilno, se preprosto prijavite v drug podoben program.

Ukrepi za blokiranje virov

Končno, največji problem in glavni vzrok je blokiranje storitev s strani javnih služb in ponudnikov (na primer v Ukrajini).
V tem primeru je najpreprostejši način aktivirati odjemalca VPN v internetnem brskalniku (v operi je taka, kot je predstavljena in za druge brskalnike lahko namestite dodatne razširitve). Včasih lahko uporabljate programe splošnega načrta, kot je SafeIP. Če to ne deluje, uporabite brskalnik Tor, ki je prvotno nenavadno orodje VPN - uporablja svoje lastno omrežje z istim imenom, da prepreči blokiranje. Toda zakaj Mil.Ru ne dela potem? Morda je v računalniškem sistemu prišlo do virusa. Kot je že jasno, ga je treba najti in nevtralizirati, pri čemer je kot najboljšo možnost uporabiti prenosne skenerje namesto standardnih antivirusov ali ročno odstranjevanje (če je mogoče). Vendar lahko protivirusni in požarni zidovi blokirajo ta vir. Kot rešitev lahko predlagate, da začasno onemogočite vso zaščitno opremo in ko je uveden običajen dostopSpletno mesto za iskanje je navedeno na seznamu izjem (ter protivirusnega in požarnega zidu). Opomba: Včasih lahko zaklep zapišete v datoteko hosts, zato je zelo priporočljivo preveriti njegovo vsebino za vrstico: # 12700.1 www.mail.ru.

Sorodne publikacije