Brezžična baterija za vaš telefon - pregled, funkcije in pregledi

V tem članku bomo preučili možnosti za zunanje povpraševanje po električni energiji. Kakšne so njihove značilnosti in na kaj je treba opozoriti?

Izbira zunanje baterije

Brezžične baterije za telefon (cene so prikazane spodaj) so razdeljene v tri kriterije: zmogljivost, vrsta baterije in izhodni tok. Večina pripomočkov je izdelanih iz plastike. Če so možnosti drage, potem so narejene iz kovine in z nepremočljivo površino. Toda takšna naprava je bolj primerna za tiste, ki pogosto hodijo v pohod, in tako naprej. Za vsakodnevno uporabo obstajajo popolnoma različne možnosti. Normalna oseba, ki mora napolniti svojo napravo, je Power Bank iz plastike.


Zunanje brezžične baterije za telefon so narejene tako za vse modele kot tudi za posamezne naprave. Imajo obliko, ki jo je mogoče pritrditi na ohišje naprave. Vendar pa morate razumeti, da so takšne naprave veliko dražje od običajnih univerzalnih baterij. Slednje je opazno boljše: lahko jih uporabljate s skoraj vsemi napravami, ki imajo standardna vrata za priključitev kabla USB. Dobra zunanja baterija mora biti vsaj 2500 mAh. Ta indikator je primeren za telefone. Toda kaj storiti s tablicami? Za njih je bolje kupiti model z zmogljivostjo 5 tisoč čarovnika. Te minimalne zahteve vam bodo omogočile, da boste večina pametnih telefonov napolnili do 100% vsaj enkrat. Na izbiro baterije vpliva tudi trenutna moč,ki ga zagotavlja telefon. Značilno je, da se ta spremenljivka giblje od 1 do 2 ampere. Vsak polnilnik ima posebno nalepko, na kateri so pobarvane vse lastnosti naprave. Prikazana je tudi potrebna napetost.


Kako se izvaja postopek polnjenja? Dovolj, da povežete telefon z vrvico in takoj začnete postopek polnjenja. Nekateri modeli baterij morajo biti predhodno omogočeni s posebnim gumbom. Samodejno polnjenje baterije. Isto vrvico mora napajati iz vtičnice. Najbolj priljubljeni in najboljši modeli so obravnavani v nadaljevanju članka.

Xiaomi Mi Power Bank 16000

Xiaomi velja za eno najbolj priljubljenih na trgu. Proizvaja veliko število tehnik, vključno z brezžičnim polnjenjem (baterije) za telefone. Celoten sklop takšnih prilagoditev vključuje dva adapterja, ki imata tip USB. Druge vrvice je treba kupiti neodvisno. Zmogljivost opisanega modela je 16 tisoč m. S to baterijo lahko polnite pametne telefone s povprečnimi specifikacijami in tablicami. Ima dva priključka - eden napaja 1A tok, drugi - 2A. Najdete lahko tudi druge modele tega proizvajalca, ki so zasnovani za drugo moč. Povprečna cena za to možnost je 2500 rubljev.

ASUS ZenPower ABTU005

Zmogljivost te brezžične baterije je 10 tisoč mA. Napravo je ustvarila znana ameriška družba Asus, ki je vzpostavila status dokazanega razvijalca. Uporabite to baterijo z napravami iz telefonske linije Zen, kotizveden je bil z izračunom na njem, vendar je model univerzalen. Primerno za druge pametne telefone, tablice in predvajalnike.
Na organu, ki je odgovoren za polnjenje opreme, je samo eno pristanišče. Obstaja dodaten priključek, ki zagotavlja "polnjenje" same baterije. Vrste vrat so tako jasne: USB in mini USB. Velikosti so majhne, ​​zato se ta naprava popolnoma postavi v žep in majhne vrečke. Njegova velikost je le bančna kartica. Standardna debelina je približno 2 cm. Pošlje tok - 1A. Povprečni stroški - 2 tisoč rubljev.

Canyon CNE-CPB100

Ta akumulatorska baterija za telefon je takoj na voljo v več barvnih rešitvah - belo in črno. Zmogljivost naprave - 10 tisoč čarovnik. Na primeru si lahko ogledate svetilke, ki vam omogočajo, da ugotovite, koliko akumulatorja ostane. V primeru, da sta dva priključka, ki napajata tok 1A in 2A. Zahvaljujoč tej odločitvi proizvajalca, lahko oseba dobi učinkovito polnjenje svojega telefona ali tabličnega računalnika. Povprečni stroški - 1250 rubljev.

TP-LINK TL-PB10400

Glavne značilnosti te naprave so, da ima naprava zanimivo zasnovo, kot tudi moč 10400 mAh. Zunanjost je v beli barvi z modrim odtenkom. Naenkrat se vgradijo dve polnilni vrsti z različnimi trenutnimi lastnostmi. Teža naprave - 240 gramov. Druga značilnost naprave je, da ima tip LED bliskavico. Če popolnoma napolnite napravo, lahko osvetlitev uporabite za približno 6-7 ur. Povprečni stroški - 3 tisoč rubljev.

SamsungEB-PN915B

Korejsko podjetje je izdalo univerzalni polnilnik v obliki zunanje naprave. Na voljo so vrata za povezovanje telefona. Dobavlja 1A tok. Zasnova je zanimiva - gama je sestavljena iz belih, srebrnih in modrih odtenkov. Na voljo je ena vrsta kabla USB. Naprava tehta 265 gramov. Ima zmogljivost 11300 čarovnikov.
Povprečni stroški - 2500 rubljev.

Canyon CNE-CSPB26

Ta baterija je preprosta in skromna. Njena moč je samo 2600 mAh. Barva privlači mnoge: združuje črno, belo in rdečo. Naprava tehta le 75 gramov. Ima eno vrata za polnjenje - 1A. Zaradi skromnih značilnosti naprave lahko kupite za 650 rubljev v kateri koli trgovini.

Rezultati

Kot je že jasno, je na trgu veliko zunanjih baterij. V veliko povpraševanje so. Na žalost pregled ne vključuje baterij Panasonicovih brezžičnih telefonov. To je posledica dejstva, da ta proizvajalec dostavlja na trg samo baterije in neposredno baterije za pametne telefone. Izbira ustrezne baterije v trgovini je enostavna, vendar morate upoštevati vse funkcije telefona in jo primerjati s priporočenimi baterijami. Najbolje je izbrati prvi opisani model, ki ga odlikuje nizka cena, odlična oblika, majhnost in vrhunska moč. To različico na internetu predstavljajo odlični odzivi potrošnikov, ki jo uporabljajo za polnjenje številnih naprav: pametnih telefonov, tablic, igralcev itd. Ni slabomožnost "Samsung". To južnokorejsko podjetje se že dolgo dokazuje kot dober proizvajalec kakovostnih naprav. Oglejte si tudi ta model. Dobra uporaba in dolga življenjska doba.

Sorodne publikacije