Pregled klimatske naprave LG S09SWC

Nova klimatska naprava LG S09SWC, katere pregled je predstavljen v članku, uporablja posebno tehnologijo, imenovano JetCool. Zahvaljujoč temu se zrak v prostoru dobesedno ohladi v petih minutah in "mrtvih območjih", v katerih ne pride do svežega splakovanja, ki se izloči. Naprava ima način Power Heating. Prostor je potrebno ogrevati v času, ko ogrevanje še ni vklopljeno ali že izklopljeno, in ulica je hladna. Klimatska naprava deluje s sistemom za čiščenje zraka na več ravneh. Zaradi tega se lahko večkrat uniči več bakterij in alergenov. Vgrajena možnost, ki omogoča samodejno sušenje ohišja klimatske naprave v načinu hlajenja. To vam omogoča, da pobijete vse bakterije in preprečite nastanek slabega zadaha. Namestitev sistema naprave je izvedena zelo hitro, ne povzroča nevšečnosti in čim enostavnejše.

Razpakiranje

Enako varno zaprite napravo na vseh proizvodnih obratih. Toda kaj kupec pričakuje po razpakiranju? Zasnova klimatske naprave LG S09SWC je klasična in se ne razlikuje od mnogih drugih naprav LG. Linija ima gladke oblike in rahlo ukrivljene obrise, zato naprava kot celota izgleda precej harmonično. Sprednji del ima valovni izvedbeni stil. Plastika je v beli barvi, vonj iz njega ne deluje. Zasnova je zelo preprosta in majhna. Pri tem bi lahko dokončali opis videza naprave, vendar je potrebno povedati nekaj besed o ionizatorju. Izvaja se vsvetla barva solate. Glede na to, da je v standardni konfiguraciji, je ta odtenek velik plus. Izdelek se nahaja pod žaluzijami. To lahko vidite od daleč, saj je narejena v svetli barvi. Nameščen je malce pokvarjen. Dostop do elementa je lahek. Čiščenje ionizatorja bo čim bolj enostavno in ga bo mogoče zamenjati.


Koristi

Naprava deluje z novimi tehnologijami. Ima zelo nizko raven hrupa, kot tudi kvalitativno očisti zrak.
Upravni odbor je dobil nekaj novih elementov, zato mnogi kupci opozarjajo, da je to prednost. Zdaj je široka in pravokotna, zato je lahko ležati v roki. Uporabite ga preprosto. Tipke so velike in okrogle. Tri nove funkcije LG S09SWC (pozitivne ocene):
 • Sterilizacija zraka. Kontrolna tipka za ionizator je čim bolj priročna. Po uporabi se prostor očisti od bakterij in drugih onesnaževal.
 • Drugi novi ključ vam omogoča, da omogočite način varčevanja z energijo. Kako deluje ta funkcija? Z njegovo pomočjo lahko zmanjšate hitrost rezil kompresorjev z enako močjo, kot je bila.
 • Brisanje enote je prikazano tudi na nadzorni plošči. S ključem lahko hitro odstranite nepotrebno vlago iz klimatske naprave.
 • Druga prednost te naprave je, da je v notranji enoti vgrajen ventilator. Raven hrupa se je zmanjšala zaradi zmanjšanega zračnega upora. Ti razvijalci so dosegli uporabo lopatic naprave pod povsem drugačnim kotom.


  Slabosti

  Na trgu je cena naprave LG S09SWC nekoliko precenjena. Obstaja tudi nekaj slabosti: ionizator je v bloku slabo pritrjen. Ampak, na splošno, to je praktično ni opazno, če ne bi bilo treba gledati. Plastika ni zelo dobra, vendar na višini 2,5 m od tal ne bo pretresena.

  Izhodi

  LG je po pričakovanjih zagotovil visoko kakovostno napravo. Klimatska naprava, ki je bila izdelana na Kitajskem, ni slabša od svojih konkurentov iz Turčije. Seveda obstajajo pomanjkljivosti, vendar nihče od njih ni zavarovan. Vsi funkcionalni bloki delujejo tiho. Obstajajo takšne lastnosti, kot je ionizator Plasmaster. Notranja enota se samodejno izbriše. Električna energija se porabi v enakih količinah ne glede na zmogljivost. Obstaja poseben način varčevanja z električno energijo.

  Sorodne publikacije