Ballu (klimatske naprave): navodila, pregledi

Življenje sodobne osebe je skoraj nemogoče zamisliti brez klimatskih sistemov. Balzami so zelo razširjeni na številnih področjih človekove dejavnosti. Če želite tudi, da bi bilo vaše življenje udobnejše, potem bodite pozorni na podobno tehniko, ki je na voljo za prodajo v širokem asortimanu. Med drugim na trgu takšne opreme je mogoče najti naprave proizvajalca Ballu. V članku bodo opisani split sistemi tega podjetja. Da bi naredili pravo izbiro, bi morali prebrati preglede, zato da bi napravo ne uporabljali brez hitrega popravila, preberite priročnik.

Kupite klimatske naprave Ballu lahko na

Pregled operativnih značilnosti split sistema blagovne znamke BSA-07HN1_15Y

Ta stenski split sistem je namenjen klimatizaciji prostorov, katerih površina doseže 20 m 2. Potrošniki uživajo v dejstvu, da ima model filtracijski sistem, saj vključuje štiri filtre. Na zunanji enoti v napravi je tudi palca, ki po mnenju kupcev olajša uporabo naprave. Klimatska naprava lahko deluje na časovniku. Sistem ima način, ki ustvarja udobne pogoje za nočno delo.

Pregled značilnosti modela

Če vas zanima tehnologija proizvajalca Ballu, lahko kupite split sisteme tega podjetja po dostopni ceni. Na primer, zgoraj opisani model se izvaja po ceni 16.000 rubljev. Po mnenju kupcev ima velikoplus, med njimi mora biti prisotnost:


 • skritega zaslona;
 • zračni filter visoke gostote;
 • prikaz realnega časa na daljinskem upravljalniku;
 • Onemogoči funkcije prikaza pri delovanju opreme.
 • Poleg tega imajo potrošniki možnost spreminjanja odvodne strani.

  Model navodil za uporabo

  Razdeli sistem Ballu, katere preglede bi bilo koristno prebrati pred nakupom opreme, ki je priložena navodilom. To vam bo omogočilo, da razumete, kako se izogniti predčasnemu popravilu opreme. Na primer, proizvajalec ne priporoča uporabe klimatske naprave pri nizkih temperaturah, saj lahko to povzroči okvaro. Pred namestitvijo naprave je priporočljivo, da parametri lokalnega električnega omrežja ustrezajo parametrom iz tehničnega lista razcepnega sistema. Klimatska naprava ne sme biti v bližini virov toplote. Vse vtičnice in kabli morajo ustrezati specifikacijam modela in električnega omrežja. Če se odločite za nakup blagovne znamke Ballu, mora split sistem od proizvajalca delovati v skladu s priporočili dobavitelja. Na primer, če se temperatura zraka pod oknom spusti pod ničlo, se lahko zunaj okna oblikuje zunanji blok, pri čemer mora potrošnik uporabiti način odmrzovanja. V nekaj minutah lahko klimatska naprava nadaljuje z delom v načinu ogrevanja. Občasno mora potrošnik čistiti filtreodstraniti iz površine kopičeno onesnaževanje. Za to uporabite sesalnik. Če je bil filter zelo umazan, ga je treba najprej oprati v milnici in nato dobro sprati.

  Pregled funkcij delovanja split sistema blagovne znamke BSE-09HN1

  Spletni sistem Ballu, katerega pregledi so predstavljeni v članku, so na voljo v številnih možnostih. Kot alternativno rešitev boste morda želeli razmisliti o drugem modelu opreme, ki je bil omenjen zgoraj. Plačati za to bo imel malo več - 20500 rubljev. Potrošniki uživajo v dejstvu, da ta naprava lahko deluje ne samo za hlajenje, ampak tudi za ogrevanje. Klimatska naprava lahko dela z zračnim prostorom v prostoru, katerega površina doseže 26 m 2. Kupci še posebej poudarjajo razpoložljivost avtomatskega in nočnega dela. Zasnova ima dvokomponentni filtracijski sistem, ki zagotavlja učinkovito čiščenje zraka.

  Pregled pozitivnih značilnosti

  \ t
  Če vas zanima tehnologija proizvajalca Ballu, je treba podrobneje preučiti split sisteme tega podjetja. Vredno je prebrati preglede, v katerih potrošniki posebej poudarjajo nekatere pozitivne lastnosti opisanega modela, med njimi je treba razlikovati:
 • donosnost;
 • visoka zmogljivost;
 • učinkovit udarec.
 • Kar zadeva učinkovitost, to dejstvo potrjuje dejstvo, da klimatska naprava izpolnjuje razred energijske učinkovitosti A. Med delovanjem porabi električno energijo v minimalnih količinah. Kdaj?za to zagotavlja visoko zmogljivost. Zasnova ima japonski kompresor, ki izpolnjuje vse standarde kakovosti. Ne moremo si zapomniti, glede na potrošnike, in celo učinkovito hlajenje, je zagotovljena zaradi prisotnosti posebnih funkcij, s katerimi lahko regulirate žaluzije v več smereh.

  Dešifriranje najpogostejših napak klimatskih naprav tipa Ballo

  Ne glede na to, kako je bila opisana oprema visoke kakovosti, se še vedno pojavljajo napake sistema Ballu. V teh primerih se potrošniki pogosto srečujejo s težavami. Če na zaslonu vidite znak E6, to pomeni, da je zaščita zunanje enote delovala. Toda dejstvo, da je potrebno očistiti elektrostatični filter, označuje alfanumerično oznako E8.
  Če je temperatura previsoka ali prenizka, bo napaka P5 zagotovo delovala, postala bo posledica delovanja kondenzatorskega senzorja in kompresor se bo samodejno izklopil. Sistem Ballu Split, katerega navodila za uporabo so opisana zgoraj, ni treba popraviti, če na zaslonu opazite napako E1. To samo kaže na nepravilno delovanje senzorja temperature notranjega zraka. Toda dejstvo, da je vdelana programska oprema letela, bo pokazala črke EA. Lahko jih dvignete z zamenjavo čipa.

  Zaključek

  Če potrebujete klimatsko napravo, je lahko split sistem Ballu odlična rešitev. Podane različice opreme so na voljo za prodajo v širokem asortimanu, modeli imajo različne stroške in določen nabor lastnosti. Na primer, model BSWI-18HN1 se splačaprecej drag - 44400 rubljev, vendar je oprema z japonskim kompresorjem, ki zagotavlja visoko zmogljivost.

  Sorodne publikacije