Kako vklopiti vladar Warda in kako ga uporabiti

Vsakdo pozna takšno orodje "Ward" kot vladar. Z njegovo pomočjo lahko naredite preprosto postavitev strani v samo nekaj sekundah. Članek bo razpravljal o tem, kako uporabljati vladar Warda. Povedali vam bomo, kako ga vključiti v različne različice programa, o značilnostih tega orodja in tudi podrobno, analizirali bomo njegov namen.

Vključitev vladarja v Vardo leta 2003

Še vedno ni prepozno, da preučimo, kako vključiti Wardovo linijo leta 2003. Čeprav se ta različica šteje za najstarejšo, to nikakor ne vpliva na njeno priljubljenost. Ta različica še vedno uživa veliko ljudi. Nekatere so navade. Drugi - zaradi pomanjkanja moči računalnika.


Ne glede na to pa je v tem programu nujno potrebno orodje. In o tem, kako narediti ravnilo vidno v Wardu, bomo zdaj govorili.
Vse je narejeno preprosto. Najprej kliknite na element "Pogled", ki se nahaja na vrhu, pojavil se bo meni. V njem morate označiti polje poleg elementa "Ravnilo". Po tem se bo isto orodje pojavilo v programskem vmesniku.

V spodnje različice programa vključite vrstico

Skoraj na podoben način lahko vključite vrstico "Ward" pozne različice. Samo ne bo v pojavnem meniju. Najprej morate odpreti zavihek »Pogled« in že v njem poiskati območje »Pokaži«. Tukaj morate označiti polje poleg ikone »Vrstica«. Po tem se bo pojavila v programu.

Drugi način za vključitev vladarja

RazenPredstavljena metoda, linija Ward se lahko vklopi drugače. Mimogrede, metoda, ki je zdaj predstavljena, je najbolj primerna. Z njim lahko v nekaj sekundah pokličete ravnilo.


Zato morate klikniti na želeno ikono, ki je odgovorna za prikaz ravnila. Nahaja se navpično nad drsnim trakom. Za boljše razumevanje si oglejte spodnjo sliko.
Vendar je treba opozoriti, da na ta način pravilo ni mogoče vključiti v vse različice programa. Na primer, v "Vordi" 2007 je to mogoče storiti, zdaj pa v letu 2016 ni.

Funkcije linij

Tukaj lahko najdete, kje v "Vardo" ravnilu in kako ga vključiti. To orodje je seveda uporaben atribut programa. Služi za hitro označevanje strani. Imenovan je za postavitev vdolbin in govorov. Prav tako lahko z desnim drsnikom določite zamik na desnem robu, vendar je vse v redu.

Zgornji drsnik

Razdelili bomo linijo "Ward", ki je na vrhu, in sicer horizontalno. Na levi ima tri drsnike. Spregovorimo o vsem, kar je ločeno od vrha. Zgornji drsnik je potreben, da naredite zamik prve vrstice odstavka od levega roba lista. Naredite to precej enostavno. Najprej morate označiti odstavke, v katerih bodo izdelane alineje. Nato premaknite drsnik na želeno razdaljo.

Srednji drsnik

Pojdi na naslednji drsnik - povprečje. Njegova naloga je, da naredi odstavke odstavkov.Če premaknete srednji drsnik, se vse vrstice odstavka, razen prvega, premaknejo na določeno razdaljo.
Priporočljivo je, da drsnik premaknete samostojno, da se seznanite z njegovo funkcijo.

Spodnji drsnik

In končno, moramo reči o tretjem elementu v tej vrstici - spodnji vrstici. Sam po sebi ne vpliva na oblikovanje besedila. Ne more ga premakniti niti v levo niti v desno. Vendar vpliva na zgornji in srednji drsnik. Kako? Zdaj bomo vse povedali. Dejstvo je, da skupaj z zgornjim drsnikom in sredino z zgornjim delom. To se zgodi na določeni razdalji. To je zelo priročno, če želite povečati odmik besedila od levega roba, medtem ko ne kršite lokacije drugih drsnikov /

Sorodne publikacije