Kako spremeniti zvok budilke na iPhoneu: kakšne vrste manipulacij morate narediti

V tem članku bomo preučili, kako spremeniti zvok budilke na iPhoneu, kako jo nastaviti, kako jo spremeniti in še veliko več. Razumimo, pripravimo zaključke in razumemo, kaj je budilka v tem pripomočku in kako jo nastavimo za pravi čas. Začnimo!

Kako nastaviti budilko na Apple iPhone

Za začetek morate dostopati do budilke pametnega telefona. To lahko storite na tri načine, in sicer:
 • Kliknite ikono Ura.
 • Na vrhu zaslona iPhone-a naredite bris in v iskanju aplikacij ubijte besedo "Ura".
 • Pokličite nadzorno ploščo brisov od spodaj navzgor in kliknite ustrezno ikono časovnika (budilka).
 • Ko v aplikacijo Ura zaženete alarm, morate storiti naslednje:


 • Prijavite se v zavihek Alarm Clock.
 • Kliknite na "+", ki ga najdete na naslednjem zavihku. Omogoča dostop do zavihka za spremembe časovnika alarma.
 • Ko pritisnete ta zavihek, nastavite čas, ki ga potrebujete, po katerem pričakujete, da bo alarm deloval, ko bo to potrebno.
 • Vendar pa obstaja tudi nastavitev budilke. Razumimo, kaj to pomeni. Prvi parameter je "ponoviti". Apple iPhone lahko izbere, katere dni bo zvok. Izbira se lahko samo ob delavnikih, samo ob vikendih, le ob ponedeljkih in tako naprej. Drugi parameter je "ime". Tu označba ustreza sami funkciji. Pomembno vam bo pomagati preprosto določiti določeno besedoNe pozabite, kaj ste ga dali. Tretji parameter je "ponovitev signala". Uporabnik lahko izbere funkcijo, zagotovi signal z določeno periodičnostjo. Ko izberete čas poskusa, se alarm za nekaj časa ustavi, potem pa ponovno zazvoni po določenem številu minut.


  Splošni seznam budilk bo dopolnjen z novo budilko, in sicer vašo. Če jo želite onemogočiti, premaknite drsnik na želeno stran.

  Prilagodite glasnost budilke na Apple iPhoneu

  Kako spremeniti zvok alarma na iPhone 5S? Žal to ni mogoče. Različica 2018 ne omogoča spreminjanja zvoka budilke na iPhoneu. Takšne funkcije preprosto ni. Pravzaprav lahko zvok postane tišji ali glasnejši, toda skupaj z njim bo šel zvok sporočil in klicev. Zato mora uporabnik, ki ne želi slišati glasnih obvestil ponoči, izklopiti zvok, nato pa ga zjutraj ponovno vklopiti. Vendar pa ne bo avtomatiziral, kar je velika pomanjkljivost za iPhone alarm. Morda bo v novih različicah, ki bodo izšle leta 2019, prikazana ta možnost.
  Spremenite glasnost alarma in skupaj s tem lahko vsa sporočila prek ustreznih tipk na telesu. Vendar pa je še vedno mogoče spremeniti nastavitve v razdelku »Zvok«. Toda to ni zdaj. Ali lahko popolnoma izklopite zvočne alarme? Seveda lahko. Uporabnik lahko pri spreminjanju nastavitev določi, da se iPhone pri klicu samo vibrira, vendar ni dal signala.

  Kako spremeniti ton zvonjenja budilke na Apple iPhone?

  Poleg vgrajenih melodij je lahko tudi vaš pametni telefonin dal mu pesmi /zvonjenje. Da bi to naredili med namestitvijo, izberite "zbirko skladb«, potem boste dobili v Apple Store. Morate najti pesem, ki vam je všeč, kliknite na gumb "+" na njej. Tako je vprašanje, kako spremeniti zvoka alarma na iPhone-6 izgine.
  Če želite ton zvonjenja, tam, v trgovini Apple, sklicevati na ukaz "Kupuj zvokov" in izberite melodijo zvonjenja. Nakup in namestite na vaš Apple iPhone.

  Zakaj se ni sprožil alarm na pametnem telefonu?

  Če se sproži alarm, ki ga prinesel, ne deluje, preverite, da ste naredili vse pravilno? Vi preprosto ni vključil ali kliknili nekaj narobe. Ampak, če si storil vse, kar je prav in pops up alarm okno, vendar ni zvoka - kaj storiti? Najverjetneje okvare strojne opreme. Si vaš lomljenega iPhone zvočnik ali zvok. V tem primeru moramo poiskati pomoč dobrega mojstra Apple. Ne bodite presenečeni, če je cena visoka, je draga oprema. Tu so razlogi, zakaj se alarm morda ne bodo delovale:
 • Neveljavna časovni pas iPhone.
 • tihi alarm in vibracij.
 • , je telefon v tihem načinu, in alarm ne vklopi vibriranje.
 • pametni napačno nastavili prvo vključitev po nakupu.
 • pametni originalnosti, s slabo šivanjem ali spremenil.
 • Metode za rešitev problema:
 • popoln ponovni zagon. Brisanje vseh aplikacij, alarmi, skoraj vse aplikacije. Nato Hard Reset, hkrati držite gumb Home in Power. To pomaga restartse znebite mnogih težav.
 • Namestitev alternativnih aplikacij alarma. Če ne delujejo, je problem ravno v vaših zvočnikih.
 • Zaključek

  Razumeti, kako spremeniti zvok budilke na "iPhone 7 S", sploh ni težko. Za ljudi, ki ne razumejo te tehnike, je ta članek ustvarjen. Tukaj smo izvedeli, kaj storiti, če pripomoček ne deluje, in opisuje glavne funkcije budilke in dela aplikacij telefona, povezanega z glasnostjo.

  Sorodne publikacije