Telefon Jeep F605: pregledi, specifikacije

Proizvajalci Celestiala so se vedno razlikovali po sposobnosti oblikovanja zelo zanimivih naprav po zelo demokratičnih cenah. Tipičen predstavnik tovrstnih pripomočkov, ki se razlikuje od podobnih predhodnikov, naj za nekoga in majhnega, a zelo pomembnega izboljšanja, je pametni telefon Jeep F605.

Pregledi lastnikov soglasno menijo, da je glavna prednost naprave tridimenzionalna akumulatorska baterija, ki zlahka zagotavlja visoko življenjsko dobo baterije. Drugo mesto, saj je v lasti kitajskih pripomočkov, je dano po ceni - nakup pametnega telefona je lahko potrošnik absolutno katere koli kategorije številčnosti. V naši resničnosti je cena daleč od zadnje in stroški so imeli pomembno vlogo pri potiskanju modela na domači mobilni trg.


Torej je predmet današnjega pregleda Jeep F605 Mega Power (12000 mAh). Mnenja, značilnosti, kot tudi prednosti pripomočka skupaj z njegovimi slabostmi - vse o tem.

Videz

Model F605 se malo razlikuje od ostalih predstavnikov te linije - "opečne" oblike in popolnoma gumirano telo. Pripomoček je popolnoma v vsaki dlani in se ne poskuša izogniti. V veliki meri lahko velikost in težo naprave, in diagonalo 45 palcev imenujemo univerzalni model, to je, telefon je zelo primeren tako za žensko z majhno dlan in človek.
Kar se tiče barvne lestvice, je vse ostalo nespremenjeno: vrsta naprav z največjoZaščita je dobila rumeno in zeleno barvo - brez izjeme Jeep F605 Power Mega. Mnenja lastnikov o tem vprašanju praktično ne reagirajo, očitno, da so uporabniki že navajeni na oblikovanje in na "bogate" barvne izbire.


Zaslon

Specifikacije zaslona se ne morejo pohvaliti z nečim izjemnim. Prekrivanje zaslona - 854 x 480 slikovnih pik, in to očitno ni dovolj za gledanje filmov in filmov v visokokakovostnih formatih. Kljub temu je za navadne in vsakodnevne naloge zaslona dovolj. Resni dodatki in "težke" igre seveda niso za naš Jeep F605.
Pregledi lastnikov ugotavljajo razpoložljivost visoko kakovostne matrike IPS, ki vam omogoča, da podate precej bogato in jasno sliko. Majhna ločljivost zaslona, ​​vendar pametna matrika lahko bistveno izboljša porabo energije naprave.

Kamera

Glavna kamera ima standardne funkcije za svoj segment: 5 milijonov slikovnih pik in srednje visokokakovostna bliskavica. Toda kljub precej preprosti opremi lahko naredi zelo dobre fotografije in posname osupljiv video. Sprednja salf-kamera se od zadaj razlikuje od bolj skromnih lastnosti: ločljivost 13 Mp in brez pretiravanja. Načeloma je to povsem dovolj za klice v "Skype" ali komunikacijo s kurirji tretjih oseb, to je v programih za izmenjavo video posnetkov. Za nekaj resnično resnega v smislu snemanja, naš model na žalost ni primeren, čeprav po amaterski firmware nekateri ljudje uspejo iztisniti nekaj iz vrednosti z Jeep F605. Povratne informacije lastnikov so nedvoumne: mikupil telefon, tako da bi z lahkoto preživel kakšno kataklizmo, in ne za slikovito sefi.

Uspešnost

Učinkovitost ustreza čipu, ki temelji na dvojedrnem procesorju podjetja Mediatek iz serije MTK-6572, ki deluje pri 12 GHz. Če ste ljubitelj "težkih" aplikacij in zahtevnih iger, potem zmogljivosti vašega telefona očitno ne bodo dovolj. Kljub temu vam grafični pospeševalnik "Mali" 400MP lahko zadovolji s preprostimi igrami in brezhibnim delom nezapletene programske opreme.
Niz čipov, seveda, zastarelih, vendar to zagotavlja dokaj privlačno ceno za "dolgo igranje" Jeep F605 (12000 mAh). Povratne informacije lastnikov z razumevanjem šibkega procesorja, ker je namen nakupa pametnega telefona nekoliko drugačen, v nasprotju z močnim paradnim konjom iste blagovne znamke. Če bo 8 GB notranjega pomnilnika katastrofalen, ga lahko vedno razširite na 32 GB s karticami SD drugih ponudnikov. Pomnilniške kartice lahko zlahka odpravijo pomanjkanje prostora za igre, aplikacije in druge podatke, ki jih ni mogoče predvajati, kot so fotografski in video materiali.

Zaščita

Seveda je treba varovati napravo posebej. Model popolnoma in povsem ustreza mednarodnemu standardu IP68, kar pripomočku zagotavlja zelo dobro zaščito pred prahom, vlago in drugo umazanijo. Poleg tega model sploh ni strah padca z majhne višine in na katero koli površino, kot tudi vpliv kemijskih reagentov. Če se združite za dolg in ekstremen počitek, potem je odlična izbira za vas Jeep F605. Povratne informacije uporabnikov so polne dilemglede moči, trajnosti in časa trajanja baterije naprave. Model vas ne bo samo rešil pred zaščito pripomočka, ampak vam bo tudi omogočil, da pozabite na zaračunavanje za nekaj dni, celo tednov.

Avtonomno delo

Biser med ostalimi lastnostmi naprave je življenjska doba baterije Jeep F605. Lastnikova povratna informacija je polna presenečenja in presenečenja zaradi dolge življenjske dobe naprave. V stanju pripravljenosti lahko model deluje okoli 2000 (!) Ur. Neprekinjeni pogovori trajajo več kot 50 ur v 2G omrežjih. Za pokritost 3G je ta številka nekoliko skromnejša in je približno 36 ur.
Kot žlico katrana lahko opazite dolgotrajno polnjenje baterije. Toda tako velika zmogljivost ne more biti, ampak je zahtevna: baterija bo v celoti napolnjena iz omrežja pri 220 V ne prej kot v treh urah.

Povzetek

Model je imel dostojno in dokaj visoko mesto v segmentu "dolgoživih" mobilnih pripomočkov z zaslonom na dotik in zaščito razreda IP68. Najbolj zmagovalne značilnosti v kompleksu in ne šala resnega boja tega segmenta so dali naši respondentki ceno, kot tudi njene udobne in ergonomske kazalnike. Ta telefon ni namenjen nalaganju v zapuščeno pisarno ali toplo stanovanje. Njegova naloga je dolga in skrajna pot nekje "do hudiča do pajkov" ali do najslabšega konca do ostalega morja, brez strahu, da "pametni" hrani pesek in umazanijo. Na splošno lahko pripomoček priporočamo ljudem, ki se ukvarjajo z aktivnimi vrstamišport ali preživite veliko časa zunaj mesta. Približna cena - približno 9000 rubljev.

Sorodne publikacije