Kako igrati Stalker na omrežju: Podroben vodnik

Vsak del serije iger o preživetju in raziskovanju z zalezovalcem obrobja Pripyata je svojevrstno umetniško delo v svetu igralniške industrije. Očitno nihče drug ni mogel prenesti ozračja jedrske nesreče v jedrski elektrarni Černobil tako svetlo kot razvijalci Game Game GSC. Raziskovati svet, uničen zaradi jedrske katastrofe, je lahko s prijateljem. Tukaj je nekaj možnosti za igranje Stalkerja v omrežju.

Opis serije iger

Prva dva dela sta med seboj povezana s ploskvijo, saj je v obeh znakih poimenovan Strelok. V tretjem delu zgodbe ni tako zavit in poln skrivnostnih dogodkov. Ampak predstavil zelo na kratko. V prvem delu se določen Mitch odloči, da bo iskal skrivnostno Arrow, naročilo, ki ga je prejel na svojem PDA. V iskanju je pomagal lokalni trgovec in le pisani lik Sidorovich. Drugi del je že poln takšnih dogodkov kot soočanje skupin. Glavni junak prihaja k sebi na podlagi "Čistega neba", kjer mu povejo, da je njegova strpnost do anomalij skrivnost, ki bi jo lokalne luči znanosti želele rešiti. Kljub temu lahko redno bivanje pod neposrednim vplivom anomalije vodi protagonista do neželenih posledic, povezanih z možgani.


Tretji neštevilčni del je, da mora vojska po načrtu prispeti na kraj evakuacije in se preprosto oddaljiti od prizorišča dogodkov. V teku tečaja mora major Dyatarpev, ki je protagonistbo dobil podatke iz petih manjkajočih helikopterjev. Raziskovanje takšnega atmosferskega prostora bo zanimivo ne samo, ampak tudi v družbi enega. Zato je čas, da se naučite igrati "Stalker: Call of Pripyat" v omrežju. Kot nasprotniki v igri so predstavljali sovražne skupine in mutante, ki so povzročili jedrsko katastrofo.

Programi za omrežno povezavo

Prvi program, ki bo pomagal igrati Stalker na omrežju, je Tunngle. Ta omrežni odjemalec zagotavlja strežnike za lokalno povezavo številnih iger, tako da ga večina uporabnikov raje.


S tem programom lahko igrate "Stalker v omrežju s prijatelji. Poleg tega je ta stranka, da lahko povežete vsakogar, tako da prenesete in namestite program v računalnik. Zalepite igre in vstopite v sobo, nato pa lahko začnete igro in vzpostavite omrežno povezavo, zdaj pa je jasno, kako igrati Stalker na omrežju s Tunnglom.
Drug program, ki lahko zagotovi dostop do omrežja, je Hamachi. Pri tem je način povezave nekoliko drugačen. V igro lahko vstopijo samo igralci, ki imajo dostop do IP strežniškega računalnika. Ti dve možnosti vam omogočajo, da rešite vprašanje, kako igrati Stalker na omrežju.

Mod za lokalno igro

Modifikacija za Stalker: Klic Pripyata, imenovana S. T. A. L. K. E.R. Ray of Hope, zasnovana posebej za izvajanje poteka parcele in stranskih nalog skupaj s prijatelji. Da bi izkoristili ta modPotrebno je prenesti igro prve verzije, saj je mod zbirka alfa variant igre. Nato morate preseliti vse mod datoteke v mapo igre iz arhiva. Po tem morate zagnati katerokoli od predlaganih omrežnih odjemalcev in konfigurirati omrežno povezavo.

Opombe

Za pravilno delovanje tega modifikatorja je treba poznati nekaj odtenkov:
  • Za začetek je treba namestiti vso dodatno programsko opremo, ki je na voljo v igri, saj bodo te datoteke zagotovile stabilno delo igre.
  • Če želite ustvariti svoj strežnik, samo za vašo ekipo, morate zagnati namensko (yantar) .bat paketno datoteko.
  • Mod bo deloval pravilno, če ne pritisnete tipke CapsLook, saj lahko to povzroči odhod. Da bi se izognili dotiku te tipke, jo je najbolje onemogočiti v nastavitvah upravljanja.
  • Igranje Stalkerja v omrežju s prijatelji je zabavno, zabavno in enostavno.

    Sorodne publikacije