Kaj je najboljši del za Need for Speed?

Racing Series Need For Speed ​​je prava legenda za vaš žanr. Prvi del dirke je izšel leta 1994, ko nihče drug ne bi mogel domnevati, da je to ideja o Electronic Arts, ki bo dolgo časa postavljala trend v svetu računalniških dirk. Na račun serije 23 delov na različnih platformah, s povsem različnimi koncepti in temami. Med njimi so tako zelo uspešni in najboljši deli Need for Speed ​​in odkrito neuspešne igre. Vse dirke lahko razdelimo na več časovnih intervalov in med njimi izpostavimo najbolj uspešne in pomembne za igralce in industrijo. Razmislite o vsaki dobi NFS podrobneje.


Issue 1994 to 2002

Mnogi igralci računalniških iger še vedno verjamejo, da so bili vsi najboljši deli Need for Speed ​​izdani že v prvi generaciji iger. Leta 1994 je svet videl prvi del na 3DO, leto kasneje pa je prišel do osebnih računalnikov. Igralcu je bil na začetku igre omogočen dostop do vseh poti in poti. Opis vsakega avtomobila ima ločen video in besedilo z značilnostmi. NFS je postal ena prvih iger, v kateri so razvijalci poskušali kopirati pravi fizični model avtomobilov. Ta del lahko imenujemo najboljši, vendar ga je mogoče pripisati najbolj pomembnim, saj je z NFS 1 začela doba "Spragove hitrosti".

Drugi del

Leta 1997 je bil izdan Needfor Speed ​​2, ki je vseboval vse vidike od grafične komponente do voznega parka. Ustvarjalci so dodali nove načine, oblikovne poti, različice in še več. Eden od glavnih čipov je samo tov drugem delu je bilo mogoče voziti na ekskluzivnih super avtomobilih tega časa.


Hot Pursuit

1998 in izdaja, po najbolj, najboljši del - Need for Speed ​​3 Hot Pursuit. Na podlagi imena se je v tej dirki dodal način lova s ​​policijo, zato se je dinamika in raznolikost projekta včasih povečala. Zaradi velikega napredka v grafiki in 3D tehnologiji v tretjem delu serije so razvijalci uspeli doseči odlične slike, vremenske spremembe, čas dneva in tako naprej. Igra je preprosto impresivna, zato še vedno ostaja najboljši del Need For Speed ​​ne samo med izdajo, ampak tudi danes. Ljubezen milijonov navdušencev lahko nakazuje, da je Hot Pursuit prava legenda in lahko povzroči nostalgijo za številne igralce tudi v letu 2017.

High Stakes

Leta 1999 je izdal High Stakes, ki je izboljšal in izpopolnil vse ideje, predstavljene v prejšnji dirki. Glavna novost je bil način High Stakes, kjer so se tekmovalci borili za lastne avtomobile. Ta trenutek je dodal fascinacijo in zanimanje za dogodke. Zdaj za zmago na prvenstvih dobite denarno nagrado in namestite nadgradnjo na avto. Na veselje igralcev iz osebnih računalnikov so ustvarjalci dodali absolutno vse skladbe iz svoje najljubše Hot Pursuit. Igra High Stakes ni postala legendarna, vendar je prejela občinstvo oboževalcev, tako da se lahko šteje za lep in uspešen del.

Porsche Unleashed

Naslednja tekma leta 2000 je nekoliko izločena iz splošne serije. Porsche Unleashed je bil v celoti namenjen Porschejevim izdelkom. Celotna igra je bila zgrajena na ljubezniavtomobilov te blagovne znamke. To je bilo zaslediti v vsem - opis športnih avtomobilov, preskusi, zasnove in naloge. Igra je cenjena ne le s Porschejevimi navijači, ampak tudi z drugimi igralci. Porsche Unleashed se lahko šteje za najboljši zadnji del Need for Speed ​​te generacije. Igra je fascinantna s svojo pokrajino in zahteva, da je kolesar ljubil in spoštoval svoj avto. Pred začetkom kariere ste morali opraviti teste, sprostitev prevoza pa se je odvijala v obdobjih, kar je prineslo zanimanje za proces.

Hot Pursuit 2

Po uspešnem poskusu se Electronic Arts vrne k svojemu začetku in prejšnjim idejam. Hot Pursuit 2 je bila prva igra za novi studio EA Black Box, ki bo kasneje izdal najboljše dele igre Need for Speed. Igra še naprej razvija koncept številke tretjega dela. Dirke so zdaj razdeljene na dva prvenstva - navadne dirke in lov na policijo. Če je bil prvi način precej dolgočasen, bi lahko dirka policaja zabavala in izzvala vsakega igralca. Zato so ljubitelji ljubili to igro. Hot Pursuit 2 je tudi prva igra v seriji, kjer celotno zvočno podlago predstavljajo licencirane skladbe različnih izvajalcev, zaradi katerih so pesmi iz NFS postale obraz igre.

Era uličnih dirk in uglaševanja

V začetku 2000-ih je bil film "Forsage", kjer so glavne teme nočne dirke, neonske luči, lovljenje s policisti in dekleti. Po uspehu filma se podjetje zavzema za razvoj tematskega dela NFS in v letu 2003 izdaja Underground. Ta igra je postala resnično kultna in pomembna v usodi celotne serije. Glavna sprememba smeri je šla v projektkorist Namesto dragih super avtomobilov, boste čakali na poceni "japonske" in mestne avtomobile, ki jih je treba izboljšati z lastnimi močmi in sredstvi. Policija je izginila z ulic, vendar je bilo dodano polnopravno nočno mesto z neonskimi svetili, glasbo in drugimi atributi. Underground še ni bil dodan v odprti svet, vendar ni prizadel igralcev. Podkupnina in kompleksnost dirk - ob koncu kariere je bilo potrebnih več poskusov, da bi na cilj dosegli prvi (drugi kraji, kot veste, niso bili nagrajeni).
EA je ujel val in spoznal, kaj igralci potrebujejo. Točno leto kasneje gre Underground 2. Ustvarjalci so koncept pustili nedotaknjene, vendar so se odločili dodati še več funkcij in izboljšati grafiko. Kljub temu pa mnogi igralci trdijo, kateri del je boljši: Need for Speed ​​Underground ali Underground 2. Na drugi strani odprtega sveta so izboljšane grafike, več zmožnosti za uglaševanje, načini in dopustno parcelo. Prva podkupila kompleksnost, zvočni zapis in dinamiko. Underground 2 je igralcu omogočil popolno svobodo. Na primer, za izboljšanje videza najprej morate najti ustrezno trgovino s podrobnostmi. Za popularnost, morate zaslužiti slog zvezde in tiskanje na avtomobilski reviji zajema, in sponzorskih pogodb zagotavljajo popuste na komponente. Resnične sanje uličnega dirkača se začnejo na nič.

Most Wanted

Tukaj smo prišli do igre, ki velja za zadnji najboljši del igre Need for Speed. Po uspehu nočnih dirk v odprtem mestu razvijalci začenjajo razvijati svojeidejo Noč se spreminja podnevi, dodajajo se varovanci, cene se dvigujejo. Most Wanted spremenil floto - zdaj igralec je na voljo ne le poceni mestnih avtomobilov, ampak tudi supercars. Sistem uglaševanja je bil poenostavljen, vendar to ni vplivalo na igranje. Glavni ponos "Bridge Vondead" je zasledovanje. Res je zanimivo in težko tekmovati s policijo. Zaplet je predstavljen s "črnim seznamom" 15 tekmovalcev, ki jih je treba pripraviti v fazah: pridobiti ugledne točke, zmage v dirkah in opravljati naloge pri zasledovanju policistov. Zadnji del je najbolj zanimiv v igri. Need for Speed ​​Most Wanted je zasluženo prejel visoke ocene, tople ocene skupnosti in dolgo življenje. Do danes, lahko varno začetek "Vonde Bridge" in ne bo strah zastarele grafike, in v dinamiki, ta del "narediti" veliko sodobnih dirke.

Sporni deli

Po zelo uspešnih projektih Most Wanted, ki padejo v okvare. Leta 2006 se nadaljuje most Vondest v obliki NFS Carbon. Skoraj vsi najljubši predmeti so ostali na mestu - šefi, policija, tuning in dirke. Vendar pa je igra izgubila svoj obraz in je bila zelo kratka, poleg tega pa je grafika daleč od želenega. Prehod, ki ga je trenutno priporočljivo pregledati. Leta 2007 je EA Black Box spremenil smer in izdelal Pro Street s polprofesionalnimi dirkami. Koncept tuninga, velike flote in šefi v vseh vrstah konkurence je bil zanimiv, vendar so bile druge rešitve sporne. Prvič, fizika vedenja avtomobilov je prišla na misel mnogim. Drugič,Karierno napredovanje je premočno in utrujeno do sredine. Priporočamo, da se seznanite, če ste utrujeni od tematike uličnih dirk. Need for Speed ​​Undercover 2008 velja za eno najhujših iger v seriji. Ustvarjalci so se vrnili na ulične dirke in policijo ter dodali zaplet s kinematografskimi vložki. V okviru načrta Undercover je moral obrniti Mostwanted navijačev, vendar v resnici se je izkazalo drugače. Prizadeti so bili slabi rezultati, nizka raven umetne inteligence, dolgočasne naloge in številne druge majhne stvari. Od prednosti, ki jih lahko ugotovite, je velika flota vozil in tuning. NFS Shift je težko sestaviti s preteklimi dirkami. Razvijali so ga EA Black Box in delali skupaj z drugim studijem. Del je namenjen resnim profesionalnim dirkam z realističnim modelom obnašanja. Vendar pa normalna fizika ni uspela prvič, zato so igralci morali občudovati lepe grafike in veliko floto vozil.

Vrnitev NFS

Leta 2010 so bili razvijalci igre Kriterijske igre, znane po Burnout Paradise. Hot Pursuit 2010 je remake izvirnega dela z veliko izboljšavami. Ta igra je pogumno v skladu z legendarnim Most Wanted in mnogi se imenujejo najboljši del Need For Speed. Mnenja o njej so zelo pozitivna. Hot Pursuit 2010 je dober za vse: luksuzne avtomobile in lepe grafike, slikovit pogled na steze, različne dirkalne režime in chase. Omeniti velja tudi odličen multiplayer, ki ga še vedno lahko najdemo v nostalgičnih igralcih. Hot Pursuit 2010 je drugi del serije po Most Wanted, s katerim se priporoča, da se seznanite.

tek

tekje tudi poskus, kot je Shift. Igra je povsem opustila odprti svet in uglasila parcelo in spektakel. Izkazalo se je, ni tako dobro, kot bi bilo zaželeno - parcela ni bila dovolj, in dirka, pa je bila preveč dolgočasna. S programom The Run pa je vredno odkriti zaradi svoje edinstvenosti in grafične komponente - opazovanje vedno spreminjajočih se lokacij Severne Amerike je resnično zanimivo.

Most Wanted 2012

Ponovitev lastnih projektov v Electronic Arts ni bila vzpostavljena takoj po ponovnem izdaji Hot Pursuit. Kriterij igre že zavzame roke in sprosti vrsto neuspešnih iger. Most Wanted 2012 uživa le grafike - lepo mesto in izdelani modeli avtomobilov. V drugem se je izkazal za neuspeh - popolna odsotnost zapleta, uglaševanje in celo najmanjši občutek, kaj se dogaja.

Nasprotniki

Delo na napakah je bilo zelo uspešno. Parcela je še vedno ostala zaželena, vendar je proces igre vse nadomestil. Sovražniki so vabljeni, da vodijo kampanjo za tekmovalce in za policijo posebej. Dinamični lov, posebne spretnosti in odprti svet so ta del naredili za dobro spletno zabavo.

Ponovni zagon

Leta 2015 je bila serija ponovno zagnana. Novi del se imenuje Need for Speed ​​2015 in vrne igralca v nočne dirke. Dragi avtomobili, tuning, policija - kot da bi bilo vse, kar bi moralo biti, samo vsak element je razočaral. Policija velja za najšibkejšo med vsemi deli serije. Fizični model obnašanja povzroča bolečino v pravih ljubiteljih računalniških dirk, zgodba o zgodbi pa je naivna in ne ustreza njenemu času. Zato je v letu 2017Izplacilo se je povracilo. Spet odprt svet, zgodba z resničnimi igralci, veliko avtomobilov in tuning. Prezgodaj je govoriti o tem, ali je ta igra boljša. Toda vmesni pregledi pravijo nasprotno.
Glede na ocene skupnosti je priporočljivo igrati NFS 3: Hot Pursuit, Most Wanted in Hot Pursuit 2010 (kot v najboljšem delu serije), Porsche Unleashed, Pro Street, Shift, The Run (kot v zanimivih poskusih). Prav tako bo zabavno igralcu prineslo oba dela Undergrounda, razmeroma sveže rivale in ekstremno Payback. Zdaj veste, kateri deli Need For Speed ​​so najboljši, vendar vam ni treba preživeti prostega časa.

Sorodne publikacije