Kaj naj storim, če moj zvok ugasne na iPhoneu?

Ameriška korporacija, imenovana Apple, se ukvarja s proizvodnjo visoko kakovostnih izdelkov. Njihovi pripomočki so znani po vsem svetu. Najbolj priljubljena naprava je iphone. To je nekakšen pametni telefon, ki ima različne funkcije. Na žalost se lahko izdelki Apple, kot vsi drugi pripomočki, pokvarijo. Pogosto se naročniki pritožujejo, da je zvok izgubljen na telefonu. Kako popraviti situacijo? Zakaj se zvok na pametnem telefonu sploh lahko izgubi? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Določanje položaja je včasih lažje, kot se zdi.

Slušalke

Najpogostejši pojav je izguba zvoka na iPhone-u po uporabi slušalk. Dejstvo je, da se naprava, ko izklopi slušalke, včasih ne preklopi v način »klic«. In zvočniki telefona ne delujejo več. Zakaj je zvok na slušalki izginil? Če je uporabnik uporabil slušalko pred napako, to pomeni, da naprava še vedno "misli", da so priključene slušalke. Stanje lahko popravite tako, da ponovno vklopite in izklopite sestavino.

Namestitev programov

Vendar je to šele začetek. Zvok na iphone izgine? Verjetno se je ta pojav začel po namestitvi določene igre ali programa. Položaj ni zelo razširjen, vendar se še vedno dogaja.
Seveda, da bi se rešili problema, je dovolj, da identificiramo problemsko programsko opremo in jo izbrišemo iz mobilne naprave. Po tem gadget začne delovati v polni sili brez napak in težav. Konflikt aplikacij je mogoče zmanjšati na minimum. Za todovolj je, da prenesete podatke iz zanesljivih virov, do uradnih razvijalcev.

Čiščenje

Kaj storiti, če zvok na slušalki izgine? Možno je, da je pojav povzročil zamašitev zvočnikov. Običajno ta težava prevzame netočne uporabnike. Ni težko uganiti, da bo čiščenje pametnega telefona pomagalo popraviti situacijo. Opozoriti je treba, da je to nalogo najbolje zaupati strokovnjakom. Tipičen uporabnik ne bo mogel očistiti in varno očistiti mobilnega telefona in njegovih priključkov.

Preklopni način

Zvok na slušalki izgine? Naslednji način dogodkov lahko vključuje način »utišanja«. V tem primeru se naročniki redko srečujejo. Navsezadnje se ta možnost običajno samodejno izklopi.

Če se to ne zgodi, je dovolj, da obiščete nastavitve telefona in nastavite način »Klic« na mobilnem telefonu. Nato se mora pojaviti zvok. Se ni to zgodilo? Torej je razlog nekaj drugega!

Ponovni zagon

Zvok »iPhone 5« je bil izgubljen? Če vse zgoraj navedene metode ne vrnejo pametnega telefona na delo, je priporočen drug trik. Pogosto težave z zvoki vodijo do zrušitev sistema. Popravljajo se brez veliko dela. Kako točno Preprosto izklopite in vklopite napravo. Ponovni zagon pametnega telefona spremeni zvok v delovno stanje, če je vzrok napaka ali napaka sistema. Na žalost se naročniki zelo redko srečujejo s podobnimi okoliščinami.

Amortizacija

Kaj storiti, če zvok na e-pošti izgine? Vse je odvisno od okoliščin pred dogodki. Vsak telefon imav življenju. Na neki točki se pripomoček in njegove komponente obrabijo. To vodi do okvare telefona ali do napak na njem. Iphone uporabljamo že vrsto let? Nato ne smete izključiti obrabe zvočnikov. Lahko jih popravite sami (za to je zelo priporočljivo) ali pa dajte pametni telefon servisnemu centru za diagnozo in nadaljnje popravilo.
V praksi glasni zvočniki niso dolgi. To pomeni, da bo kmalu zvok na pametnem telefonu spet izginil. Zato je v primeru okvare komponente najbolje vzeti nov telefon. Na njem bo delovalo 100%.

Sušenje

Toda to se ne konča. Ali je zvok izgubljen na iPhone 6 ali kateri koli drugi? Vedno je bilo ugotovljeno, da je vedno pomembno paziti na dogodke, ki so pred napako ali težavo. Zakaj?
Visoka vlažnost ali vdor vode /ledu /snega v zvočnik povzroči odpoved komponente. Če je iPhone vržen v vodo, ga je treba čim prej posušiti. Začnite z zvočniki. Pogosto po kopanju ne želijo delati normalno. Hitro sušenje zvočnika, tako kot druge komponente pametnega telefona, bo pomagalo sušilcu za lase. Nadaljnje popravljanje in zamenjava zvočnikov ni potrebna. Konec koncev, če tudi po sušenju naprava ne bo delovala normalno, bo moral problem rešiti na radikalen način - zamenjavo komponent.

Firmware

Vdelana programska oprema mobilne naprave povzroča tudi težave z zvokom. Na srečo v praksi to ni tako pogosto. Vv bistvu gre za tiste, ki sami osvežujejo pripomoček.


Zvok na iphone izgine? Ponovno utripanje naprave bo pomagalo odpraviti težavo, če sta bila izključena zamašitev zvočnikov in vlaga v pametni telefon. Priporočljivo je, da to zadevo zaupate strokovnjakom. Self-prisluškovanje iPhone lahko samo izkušeni uporabniki. V nasprotnem primeru oseba tvega, da ne dobi večfunkcijskega pametnega telefona, temveč igrače, ki ne podpira komunikacije.

Popolna ponastavitev

Zvok izgubljen za "iPhone 4" ali kateri koli drug? Pohitite s klicem v servisni center ni vredno. Če ima naročnik kopijo podatkov, lahko uporabite majhen trik. Namreč - ponastavitev nastavitev pripomočkov. Presenetljivo je, da je sprejem pomagal mnogim nadaljevati delo govornikov. Ponastavitev nastavitve iphone je naslednja:
  • Odpri nastavitve - Splošno - Ponastavi.
  • Izberite Ponastavi. ) Potrdite svoje namere s klikom na "Ponastavi iPhone". Nato vnesite svoje geslo iz pametnega telefona. Varnostno kopiranje podatkov bo pomagalo shraniti podatke na pametnem telefonu.Če ni prisoten, bodo sprejeti ukrepi popolnoma ponastavili telefon na tovarniške nastavitve, vendar se bodo zvočniki verjetno vrnili v delovno stanje.

    Povzetek in sklepi

    Zdaj je jasno, kako se obnašati, če zvok na iphone izgine. Pravzaprav je lahko veliko razlogov. Način reševanja situacije je neposredno odvisen od njih. Konstruirati in eksperiment v tem primeru ne bi smelo biti. Če sami ne morete popraviti situacije, morate pametni telefon prenesti v servisni center. Tam bodo hitro pomagali razumeti, zakaj je zvok izgubljen na iphone. Poleg tega za zmerno pristojbino v takih organizacijah problem rešimo.
    Razlogi za manjkajoči zvok na iPhoneu so lahko številni - začenši z napako sistema, ki se konča s fizično poškodbo pripomočka. Glavna stvar je, da lahko samo v servisnem centru 100% določi vir problema.
  • Sorodne publikacije