Kako prenesti filme na vaš računalnik: pregled načinov, programov in priporočil

Skoraj vsi ljudje trenutno razmišljajo o tem, kako prenesti film v računalnik. Načini na internetu so obarvani v velikem številu, vendar niso vsi učinkoviti. V tem pregledu bomo preučili največje število programov, ki vam bodo omogočili hitro pridobitev potrebnega filma v računalniku.

Online kino

Trenutno je internet porazdeljen po vsem planetu, ki je postal dar za številne filmske igralce. Zdaj, da bi gledali film, ni treba iti v kino ali plačati za nakup diskov. V slike vnesite ime iskalnika in besedo »prenesi«. Ampak kako to storiti in ne priti na vašo napravo virusi, kot tudi ne naletijo na scammers. Ta članek bo v celoti razkril to vprašanje.

Kako prenesti film na računalnik? Programi in pripomočki

Seveda so vsi uporabniki zainteresirani za prenos filmov brez težav. Mnogi ljudje, ki niso seznanjeni z organizacijo in napravo računalnika in interneta, menijo, da je to težko narediti, prenos datotek iz omrežja pa je delovno intenziven proces. Pravzaprav v tem ni nič kompleksnega, nasprotno, človeška udeležba pri tem je čim manjša. Na podlagi vseh informacij, ki bodo zapisane v tem članku, bo tudi "čajnik" lahko razumel, kako prenesti filme. Za tiste ljudi, ki ne želijo uporabljati preveč zapletenih programov, bo v članku predstavljen Top 3 najboljših pripomočkov zaprenesete filme v računalnik.


UTorrent

Priporočljiva so vprašanja o tem, kako prenesti filme, programe številnih proizvajalcev. Vendar bo program Torrent najboljši. To je vsestranski program. Ta programska oprema se ne uporablja samo za prenos filmov, temveč tudi za druge datoteke. Gre za glasbo, igre, knjige in tako naprej. V času naprednih uporabnikov mnogi vedo, da je ta program izjemno priljubljen in legendaren. Zato se nihče ne sme vprašati, kako prenesti filme, ljudje bodo odgovorili, da je bolje uporabiti Torrent. Njen prednik BitTorrent je zdaj manj priljubljen in ni čudno, da ga je aplikacija prehitela.

Ta program bi morali izbrati tisti, ki so že navajeni nalagati datoteke prek torrenta. Skozi to, lahko prenesete filme na dokaj visoki hitrosti, s sposobnostjo za upravljanje vseh prenosov, tudi nedokončane. Oblikujte lepo oko, podprte magnetne povezave, prilagodite hitrost prenosa. Zaradi teh prednosti je program postal vodilni na trgu. Na žalost ima svoje pomanjkljivosti. Vendar niso kritični. V brezplačni različici pripomočka lahko na primer kliknete oglas. Poleg tega ne omogoča ogleda datotek med prenosom. Najpomembnejša pomanjkljivost za kupce je ta, da se ta program ukvarja le s prenosom datotek. Zato bo treba najti film sam po internetu. Vendar, če razmišljate o načinih prenosa filmov, bo še vedno najboljši. To so slabostilahko prestraši uporabnika novice, vendar je vredno reči, da pri tem ni težav. Čeprav je oglas, vendar ni obsesiven in ne ujame nikogaršnjega očesa. Glede na to, da ima internet veliko spletnih strani z dobrimi hudourniki, bodo ljudje lahko našli ustrezen prenos.

Zona

Pri presoji, kako prenesti film iz interneta v računalnik, se v ocenah reče, da je tudi cona dobra pomoč. To je precej priročna možnost kot zgoraj opisani odjemalec toka. Dejstvo, da je prenos programske opreme katerega koli, načeloma podoben zgoraj opisanemu, vendar obstajajo majhne razlike. Če želite prenesti film s pomočjo tega pripomočka, ni treba iskati samega filma v omrežju. Samo pojdite v svoj imenik programa in poiščite želeni trak. Ne skrbite, saj so tukaj predstavljeni skoraj vsi priljubljeni in nepriljubljeni filmi. Vsak film ima opis, oceno in celo druge informacije. Če ne želite prenesti filma v računalnik, si lahko film ogledate na spletu. Poleg tega se lahko program uporablja tudi kot običajen odjemalec torrent, če prenos filmov uporabnika ne zanima. Med pomanjkljivostmi programa je treba opozoriti, da ima omejeno funkcionalnost, če se obravnava kot torrent strežnik. Če se oseba, ki odgovarja na vprašanje o tem, kako prenesti filme, uporablja za nekatere druge funkcije, potem te programske opreme ne priporoča. Vendar pa je v ozadju drugih aplikacij - to je res eden najboljših.

MediaGet

Top-3 se približuje koncu in je najnovejši program, ki ga je treba opisati. Njegova funkcija je podobna zgoraj opisanemu "območju". V bistvu obstaja ista funkcija, ki je bila opisana zgoraj. Lahko gledate filme, prenesete preko torrenta in si ogledate drugo zabavo. Kljub temu pa je ta aplikacija primernejša z vidika udobja kot zgoraj opisani pripomočki. Dejstvo je, da so vse slike, ki so tam, razdeljene na 36 zvrsti. Zaradi tega časa je iskanje želenega filma zmanjšano na minimum. Poleg tega vam ta aplikacija omogoča poslušanje glasbe in igranje iger. Edini minus, kot je opisan v "Zone", je omejena funkcionalnost, ko gre za torrent strežnika.

Drugi programi, ki bi morali omeniti

Druge aplikacije, ki bodo odgovorile na vprašanje "Kako prenesti filme?" Če oseba ne ustreza zgoraj navedenemu, potem bodite pozorni na naslednje. Shareman Ta aplikacija lahko prikliče zgornji "Zone" in "MediaGet". Vendar jih funkcionalno pridobiva. Obstaja priročen katalog filmov, ki se distribuira po žanrih, vendar je gledanje na spletu prepovedano. Kot torrent strežnik se ta naprava ne uporablja. Freemake Video Downloader. Dober program, ki omogoča nalaganje videoposnetkov. Vendar pa se to ne zgodi preko hudournika, ampak prek povezave. To pomeni, da mora uporabnik vstaviti vrstico s povezavo do videoposnetka iz drugega gostovanja videoposnetkov in začeti prenos. Vendar je treba opozoriti, da ima brezplačna različica omejitev hitrosti.

Sorodne publikacije