Kako namestiti antivirus brez registracije?

Vsako leto se vse bolj povezuje z globalnim omrežjem naprav. To niso le računalniki, pred nekaj desetletji, so prenehali biti čudež, ampak tudi nov pogled sistemov v razredu "pametnega doma". Če bi pred mejo sanj poslušali glasbo "na spletu", pošiljali sporočila preko ICQ-a in preverjali svoj nabiralnik, potem je zdaj enostavno kupiti tudi oklepni prevoznik prek interneta, tako da za nakup plačate na daljavo.

Obstaja mnenje, da se bo trgovina z velikim industrijskim blagom v bližnji prihodnosti v celoti prenesla na spletne strani. Ni presenetljivo, da ta "zlata žila" ne more ostati brez pozornosti kriminalnega sveta, zdrava pamet in preprosto ljubitelji "lahkega denarja". Zato je zdaj uporabnik računalnika, ki ne želi izgubiti svojega pošteno zasluženega denarja, preprosto dolžan zagotoviti njegovo bivanje na internetu. Še posebej lahko temeljito razumete, kako namestiti protivirusni program.

Kratek izlet v zgodovino

Malware za računalnike, tako imenovani virusi, mnogi poznajo. Prvi je preprosto posegel v malo, da bi razumel v programih uporabnika za delo z računalnikom: preobremenili so izračune smeti v procesorju, odprli in zaprli vrata pogonov za CD-je, odstranjene iz informacij o trdem disku.


Kasneje so bili virusi, ki so prikrito združevali okužene sisteme v eno omrežje za uporabo z napadom DoS (preobremenitev ciljnega strežnika). Za to storitev je ustvarjalecZlonamerni program je od stranke prejel določeno denarno nagrado.
Tako je lastnik računalnika, ki ni hotel iti v vprašanje "kako namestiti antivirus", dejansko pomagal slednjemu. Potem so bili računalniški virusi, ki so prikazovali pasice na zaslonu. In zadnje čase - tako ali drugače kradejo bančna gesla. In končno, zadnji "škripanje" - poveže sredstva grafične kartice za ustvarjanje kriptovalyuty.

Darilo s popustom

Skupaj z novim laptop je pogosto opremljen z varnostnim programom in geslo, vam omogoča, da namestite antivirus brezplačno za eno leto. Trdi se, da je sam program predstavljen kot darilo, brez plačila.

Alfanumerične kombinacije se običajno nahajajo na etiketi ali v brošuri. Na primer, po namestitvi protivirusnega programa iz Kaspersky Lab-a se prikaže okno, ki vas prosi, da vnesete aktivacijsko kodo in kliknete zeleni gumb "Aktiviraj" in pošljete podatke obdelavi. Po uspešnem preverjanju se prikaže končni datum licence. Ta operacija zahteva dostop do interneta.

Praška rešitev

Antivirus lahko brezplačno namestite brezplačno za eno leto. Če želite to narediti, morate prenesti program Avast Antivirus in ga namestiti. Distribucijo je najbolje vzeti iz uradnega vira. Gumb »Prenesi brezplačno« neposredno na glavni strani. Pri nameščanju boste morali v sistem dodati Chrome in /ali dodati orodno vrstico Explorer v Raziskovalec. Če želite zavrniti, odstranite ustrezno kljukico. Postopeknaprave so skrite. Na koncu bo sporočilo objavljeno z gumbom "Nadaljuj". Nato boste pozvani, da preberete sporazum in se strinjate z njegovimi pogoji.
Najnovejša akcija je popolnoma brezplačna registracija, ki vam omogoča, da ste ves čas pod zaščito protivirusne programske opreme. Ustrezni gumb je v spodnjem levem kotu. Ostaja še, da kliknete nanj in na vrstici se pojavi vaš e-poštni naslov. Zanimivo je, da je kateri koli naslov, celo abstrakten, primeren.

Izdelek prostega razreda

Brezplačna rešitev Kaspersky vam omogoča namestitev protivirusnega programa brez registracije, vendar tudi za dolgoročno uporabo (brez omejitev). Najprej morate iti na ustrezno mesto razvijalca. Če želite izbrati gumb Domov za desno, podajte ciljni operacijski sistem in s preklopom na razdelek »Prenos« prenesite osnovno rešitev »Proti virusni virus« na trdi disk. Po začetku namestitve se bo pojavil gumb »Nadaljuj« in transakcija se bo prikazala. Sprejeti ga je treba. Pravzaprav vsakdo, ki ga je zanimalo, kako namestiti protivirusni program, ve, da se ob zavrnitvi dela kateri koli tak program ustavi. Še vedno pritisnite gumb "Namesti" in počakajte, da se postopek konča. Če se prikaže sporočilo operacijskega sistema, se morate strinjati s spremembami. Aktiviranje poteka v samodejnem načinu.

Zmogljiv in prost programski program

Večina uporabnikov, ki ne želijo skrbeti za razširitev programske opreme, lahko priporoči Comodo Internet Security. Samo dovoljnamestite antivirus in 1 leto brez registracije. Ta aplikacija je ugodna za druge, ne zahteva plačila. Prvič, to ni samo protivirusen, ampak popoln "združiti", ki vključuje požarni zid, inteligentni sistem za odkrivanje virusov, filtriranje strani glede na dane značilnosti, "peskovnik" za izolacijo sumljivih dejavnosti programov in še veliko več. Zelo koristen dodatek pregledanemu protivirusnemu paketu je brskalnik Dragon. Temelji na Chromiumovem motorju, nekatere varnostne funkcije pa so že integrirane.

Poglejmo, kako namestiti Comodo Antivirus. Ob zagonu vam bomo ponudili vzporedno z glavnim izdelkom, da namestite rešitve iz Yandexa in drugih. Če niso potrebne, je treba odstraniti ustrezne kljukice, šele po kliku na gumb "Namesti". Podatki o analizi in uporabi v oblaku so lahko onemogočeni. Po tem se odpre okno za izbiro komponente: brskalnik, požarni zid, zaščita pri nakupovanju, protivirusni program in tehnična podpora. Vsak modul se lahko tudi prekine ali aktivira. Ko je namestitev končana, računalnik samodejno zažene pregledovanje virusov. Sprva je program konfiguriran tako, da sumljive programe postavi v mapo v karanteni, ne da bi izdajal vsa sporočila. To funkcijo lahko konfigurirate na zavihku »Protivirusni nadzor«, ki omogoča prikaz opozoril. V razdelku "Konfiguracija" priporočamo tudi, da zaščito prevedete v proaktivni način.

O zaupanju v izdelke programske opreme

Protivirusni programi se razlikujejo ne samo po vrednosti, ampak tudi po svojih zmožnostih. Med njimi so voditelji in tujci. Nekateri delajo hitro, drugi resno prenašajo procesor in RAM. Priljubljena odločitev "ujame" veliko večino, vendar druge podobne mreže. Kljub temu je najpomembnejši antivirus zavest uporabnika, ki razume posledice svojih dejanj. Če nenehno eksperimentirate s hakiranimi programi, obiščete spletna mesta z vprašljivo vsebino in prezrete sporočila varnostnih sistemov, potem je okužba računalnika zlonamerna stvar časa.

Sorodne publikacije