Kako dobiti GTA 4 telefon in delati z njim?

"GTA 4" je revolucionarni del serije iger, ki so se pojavile leta 2008. V četrti igri se je Rockstar preselil v nov motor, uporabil nove čipe in vstopil v novo raven v razvoju. Skupaj z večino sprememb dopolnil in novosti so pričakovali tudi telefon protagonista. S sproščanjem vsakega dela se je vloga mobilnega telefona nenehno povečevala. V prvih dveh delih je bila ta naprava popolnoma avtomatska in predvajalnik ni mogel vplivati ​​na delo z njim. Glavni protagonist je dobil telefon in odgovarjal na klice le v vnaprej pripravljenih mestih razvijalcev. Vizualni vmesnik in ročni nadzor mobilnega telefona sploh nista bila. V "GTA 3" so ustvarjalci dodali model telefona, vendar so uspeli klicati druge znake in niso dovoljeni. Enako se je zgodilo v Vice Cityju in San Andreasu. Sedaj lahko predvajalnik odzove na klice samo s tipko Tab in sam postavi slušalko, kar omogoča pogovor.


Prvič je bilo mogoče dobiti telefon "GTA 4". Poleg vizualnega prikaza mobilne naprave v kotu zaslona, ​​je njegova funkcionalnost veliko igralnih zmožnosti, od katerih so nekatere ključnega pomena pri igranju (brez njih ne morete iti skozi igro). Poglejmo, kako priti do telefona "GTA 4", kakšne funkcije ima in še veliko več.

Kako ga vzeti v roke junaka?

Devays se bodo pojavili na Nicco Biliću na samem začetku odlomka, zato se naučite, kako jih uporabljati dovolj zgodaj. Ko boste mimo, bo veliko dejanjodvisno od sposobnosti vašega mobilnega telefona, zato poskusite poklicati, odgovoriti na klice in tako naprej. Po eni od nalog imate preprost pametni telefon, ki ga lahko dobite s puščico navzgor. Tipke zaslona in telefona bodo prikazane v spodnjem desnem kotu, na zaslonu pa bo viden tudi znakov model. Med nekaterimi misijami boste morali za volanom dobiti telefon "GTA 4", odgovoriti na klice, poslati SMS in poklicati taksi. Sčasoma se boste naučili, kako hitro uporabiti vse funkcije.

Če želite napravo vrniti v žep, morate pritisniti tipko Backspace. Po tem, slika mobilnega telefona v spodnjem desnem kotu izgine. Med dohodnim klicem se telefon samodejno ponovno prikaže.

Funkcionalni telefon

Poglejmo, kako uporabljati telefon "GTA 4". Če se želite premikati po meniju pametnega telefona, uporabite puščice "desno", "levo", "navzgor", "dol". Izberite želeni razdelek in pritisnite Enter - tako, da lahko greste na naslednji meni. Za vrnitev na prejšnji seznam lahko uporabite tipko Backspace. Telefon podpira številske vnose številk in sporočil s tipkovnico. Ta funkcija se v glavnem uporablja za vnos kod za »GTA 4«. Vse goljufije v igri imajo obliko 000-000-0000, kjer se namesto 0 doda edinstvena koda ekipe. Po ročnem vnosu kombinacije pritisnite Enter za aktiviranje. S pomočjo goljufije lahko dopolnite svoje zdravje, strelivo, vzletete, spremenite vreme in tako naprej.nadaljevati. Vendar pa je na pametnem telefonu veliko drugih, bolj "poštenih" in uradnih funkcij, razen kod na "GTA 4". Tako lahko s pomočjo mobilnega telefona:
 • pokličete prijatelje v igri.
 • Branje dohodnih SMS sporočil.
 • Glejte MMS.
 • Fotografirajte.
 • Glej opomnik.
 • Impresiven nabor funkcij za igro 2008, kajne? Na žalost se Niko ni naučil pošiljati sporočila SMS v odgovor, vendar ni strašljivo - tipkanje besedila na igralnem pultu pametnega telefona bi bilo zelo neprijetno.

  Klici

  Klici na mobilne telefone so vključeni v skoraj vsako poslanstvo. Pri nekaterih opravilih je klic ali SMS ključna točka. Na primer, Nick mora poklicati domačo številko žrtve, da se približa telefonu ob odprtem oknu v sobi. V tem času mora naš junak ubiti žrtev s strehe bližnje stavbe z ostrostrelno puško.
  Znak lahko osebno pokliče enega od svojih prijateljev in ga povabi na kegljanje, v kavarno ali določi dekle z dekletom. Dovolj raznovrstno preživljanje prostega časa.

  SMS in MMS

  Ko napredujete, vam bodo znanci nenehno pošiljali vabila, delili svoje misli in klicali na pomoč. Lahko jih preberete pravočasno ali pa jih ignorirate. Z vgrajeno kamero lahko ustvarite slike sebe in svoje okolice. Lahko jih tudi ponastavite v sporočilu MMS, toda virtualni prijatelji se na to ne bodo mogli odzvati.

  Opomnik

  V opombah pametnega telefona je seznam vaših zadev in ciljev, ki jih tudinajdete v meniju za začasno ustavitev. Po neuspešni nalogi lahko dobite GTA 4 telefon in samodejno greste na zadnjo kontrolno točko, da se ne poskusite ponovno. Tak čip je bil uveden šele v četrtem delu. Mnogi igralci se pritožujejo, da je ta funkcija močno poenostavila igro in odvzela igro starega vzdušja.

  Kako kupiti nov mobilni telefon?

  Odgovorili bomo takoj - ne morete kupiti telefona v "GTA 4". Prva naprava, ki jo prejmete od brata Rima na samem začetku igre. V sredini mimo enega izmed vaših delodajalcev bo Nico dal bolj sodoben pametni telefon z veliko funkcijami in drugim dizajnom.

  Sorodne publikacije