Kako metati igro iz računalnika na telefon: 3 preproste načine

V večini primerov igranje iger po telefonu ne povzroča težav. Vendar obstajajo različni primeri. Če želite izvedeti, kako prenesti igro iz računalnika v telefon, najprej izberite način, na katerega želite. Obstajajo 3 relativno preproste in priročne možnosti. Oglejmo vse.

Kako prenesti igro iz računalnika na telefon prek USB

Potreben bo kabel USB, ki ustreza vaši mobilni napravi. Priključimo ga na telefon in USB vrata računalnika. Pametni telefon bo sistem zaznal kot izmenljivi disk ali medijsko napravo (odvisno od vašega operacijskega sistema). V starih modelih morate klikniti gumb "Uporabi kot pogon" (ime se lahko razlikuje).


Ko je povezava vzpostavljena, odprite mapo telefona v računalniku. Z njim lahko delate z običajno "bliskavico". Pred vami se bo pojavilo veliko število datotek in map z nejasnimi imeni. Ne priporočamo, da jih izbrišete ali preimenujete - lahko prekinete datotečni sistem. Običajno je igra ena razširitvena datoteka. apk (na primer game.apk). Kopirajte ga iz računalnika v telefon (lahko greste neposredno v korensko mapo, torej v tisto, ki je bila privzeto odprta). Odklopite kabel iz pametnega telefona. Zaženite preneseno datoteko. Položaj bo enak, če potrebujete igre na telefonu s tipkami, samo razširitev datoteke ne bo. jabolko in še nekaj drugega.

Kako prenesti igro na telefon z Wi-Fi

Potrebno je, da računalnik inpametni telefon je bil povezan z enim usmerjevalnikom Wi-Fi. Če to ni mogoče, na telefonu ustvarite dostopno točko Wi-Fi in se povežite z njim v računalniku (funkcije tega postopka so odvisne od določenega modela). Za prenos lahko uporabite socialna omrežja. Na primer, lahko pošljete želeno datoteko s povezavo VKontakte. To ne zahteva zapletenih dodatnih nastavitev.


Kako vrniti igro iz računalnika na telefon prek Bluetootha

Glavni pogoj je, da sta pametni telefon in računalnik sposobna delati z Bluetoothom. Številni sodobni pametni telefoni zahtevajo aplikacijo tretjih oseb za prenos datotek. Vklopite Bluetooth na obeh napravah, pojdite na nastavitve telefona in ga naredite »vidne«. Zdaj poiščite pravo igro na računalniku, jo kliknite z desno miškino tipko in izberite "Pošlji prek Bluetootha" (morda imenovano drugače). Vse, po določenem času bo datoteka v pomnilniku pametnega telefona!
Kako prenesti igro iz računalnika v telefon v kratkem času in z največjim udobjem? V večini primerov je najbolje uporabiti navaden USB kabel. Glavna pomanjkljivost te metode je potreba po kablu, ki postopoma ne deluje z redno uporabo. Možnosti za Wi-Fi in Bluetooth so bolj primerne za prenosne računalnike kot za stacionarne računalnike. Vendar, če imate možnost povezovanja s prenosno napravo prek brezžičnega omrežja, bo takšen prenos datotek boljši, ker ni odvisen od dodatne opreme.Ne pozabite, da boste za zagon igre morda morali v nastavitvah pametnega telefona omogočiti možnost »Namestite programe tretjih oseb«. Brez tega varnostni sistemi ne bodo dovolili namestitve neznanega programa.

Sorodne publikacije