Kostanj v Minecraftu: krči in kroćenje

Brdska železnica Minecraft ni tako pogosta. To je agresivna mafija, ki ne predstavlja velike nevarnosti. Ona nima plena, in vse kar lahko dobiš je le majhna količina izkušenj. Toda mafija bo storila vse, da vas poskuša uničiti kljub svoji majhnosti. Zato, da vemo vse o sovražniku, najprej poglejmo razpoložljive sorte.

Sorte Cheshunys

Morda niste uganili, vendar sta v Maincraftu dva Chesswinnerja. Nimajo nobenih lastnosti, kot če bi bile drugačne po videzu: ena siva, druga vijolična. Podobno je treba opozoriti, da imajo različne kraje prebivanja in izkušnje, ki jih je mogoče dobiti za uničenje. V vsakem primeru se boste morali spopasti z njimi in se boriti, potem pa lahko že pomislite, kako jih uporabiti pozneje. Edina dropleja je lestvica, ki je potrebna za nekatere recepte in nič več. Zdaj pa gremo na njihova mesta.


Spalni prostori

Prej smo že omenili, da obstaja več sort. Prvi je kostanj dežele "Minecraft", ki obstaja na drugi strani sveta in se pojavi šele po uporabi portala. Drug način, da pokličete tega sovražnika je uporaba biserov (uporabite ga samo), vendar bodite previdni, ko se aktivira, bo vaš junak prikrajšan za očala življenja. Ugodna možnost je uporaba cenovno ugodnih zdravil. Upoštevajte, da boste morali uporabiti več kot 10 biserov, da pokličete svojo mob. Naslednja vrsta jein običajno mob spavnytsya sam v trdnjavi. Za moč ji ni prinesla svojemu kolegu, kot tudi s številom oskrbe. To Cheshuynytsa v "Maynkrafte" pojavlja bolj pogosto, da se prepričajte, da se znebite je, tako da ne napadel svojega junaka.


Posebej bi priporočal, da se izognete velike koncentracije teh bitij. Vendar pa lahko povzroči veliko škodo, in da se to ne zgodi, poskusite včasih je v trdnjavo na področju čiščenja.

, ki jim lahko mirne?

Znano je, da lahko večina mobs v "Maynkrafte" se udomačil. Po tem postopku, so sovražniki slediti vaš junak, je in prvo hitenja v bitki zaščito. Ali ste pripravljeni, da se naučijo, kako ukrotiti Cheshuynytsu "Maynkrafte"? Na žalost, moramo vas razočarati, saj uporabljajo ta funkcija ne bo delovala. Izkazalo se je, da je ta vrsta sovražnikov velika, zato ni čarobne uroke in druge načine privabiti sovražnika na njegovi strani bo pomagalo. Edini namen obstoja Cheshuynytsы v "Maynkrafte" je uničiti znake. Previsoka raven agresije preprečuje izpostavljenost do svobode, saj bodo skoraj vsi poskusi neuspešni. Zapomni si ta odtenek, da bi se izognili napakam pri svojih dogodivščinah.
Zdaj imate informacije o Cheshuynyts v koristne "Maynkraft." preučila smo kraj nastanka, postavljeno vprašanje plen in celo jih poskušala ukrotiti. Upoštevajte te nasvete in ste prepričani, da uspe v svojih dogodivščinah.

Sorodne publikacije