Kako povabiti prijatelja v "ВВВ"? Nasveti in triki

Skupni prehod vseh iger je zelo razburljiv dogodek. Veliko iger je zgrajenih na tem pravilu, kooperativni način, ko se igralci kontaktirajo, je osvojil ogromno občinstvo. Skupaj igranje je veliko bolj zanimivo, bolje je deliti prijatelje kadarkoli. V spletnih igrah se lahko igralci med seboj igrajo, primerjajo dosežke in tekmujejo med seboj. V zvezi s tem je med igricami žanr MMORPG in njegov glavni predstavnik World of Warcraft. Verjetno so mnogi slišali za funkcijo, ki omogoča igralcu, da se pridruži igralnemu procesu s prijateljem. Veliko ljudi se sooča z vprašanjem, kako povabiti prijatelja v "drugo svetovno vojno" za skupne avanture. Konec koncev, ko povabite uporabnika v igro, dobite oboje edinstvene bonuse, ki jih mnogi niso niti sumili. Zato je vredno razmisliti o storitvi "Zahtevaj prijatelja v drugi svetovni vojni" malo več. Toda opomnimo, da ne vsak uporabnik povabi enega skozi to funkcijo, zato se oba znebita lepih daril.


Povabite prijatelja v "BBB": kako deluje?

Ta promocija je na voljo kadarkoli in je omejena na trajanje akcije in držav, v katerih lahko povežete to storitev. Z aktiviranjem funkcije lahko hitro dvignete raven in komunicirate s partnerjem. Za povezavo morate narediti nekaj preprostih korakov:
 • Preden povabi prijatelja na "BBB", mora igralec vzeti več kot 72 ur od datuma nakupa licence.
 • Po temon mora iti na igro in na levi strani zaslona, ​​kliknite na "Seznam prijateljev" zanka.
 • Odpre se okno, v katerem kliknemo na ikono »Povabi prijatelja«.
 • V novem oknu morate vnesti e-poštni naslov enega, ki bo pismo poslal z nadaljnjimi navodili.
 • Vaš prijatelj mora aktivirati e-pošto (če ni prispel, potem je morda samodejno poslan v spam) in ustvariti račun za Battle.
 • Darila in bonusi

  Po aktiviranju računa imate na voljo posebne funkcije in bonuse. Dobro je povabiti prijatelja na "drugo svetovno vojno", vsaj zato, da bi dobili ekskluzivna prevozna sredstva ali nenavadne učence, ki jih nikjer ne kupijo.


 • Vsak igralec ima 50-odstotno povečanje izkušenj. To prispeva k pospešenemu razvoju iger na srečo. Pomembna opomba: igralci morajo biti del skupine, da bi dobili bonus za povečanje.
 • Za vsako 2 stopnjo, ki jo prejme povabljeni igralec, ki je povabil, igralec prejme 1 dodatno raven za lik.
 • Vsakih 30 minut se lahko vsak od svojih prijateljev preseli v drugo, da bi skupaj razvil znake in organiziral avanturo.
 • Kadar povabljeni osebi plača svojo naročnino za dva meseca, povabljeni prejme dodatni mesec vpisa. To je zelo dober bonus, ki vam omogoča, da prihranite malo na plačano naročnino. Nekateri igralci povabijo veliko število prijateljev, da nekaj časa igrajo brezplačno.
 • Tretji mesec je plačal za povabilopovabljeni, da izberejo eno od živali za jahanje ali živali v nagradi. Register izbranih prevoznih sredstev vključuje: "Smaragdni hipofag", "Športni projektil X-53", "Plamena grba" in "Srce kril noči". Ali pa lahko igralec izbere enega izmed domačih živali: "Golden Powder", "Silver Powder", "Jade Tiger" in "Lilac Jade Tiger".
 • Čas delovanja

  Preden lahko povabite prijatelja v "Veliko domovinsko vojno", se morate ukvarjati s časom ukrepanja in drugimi razlikami. Povabljeni prijatelj mora imeti vsaj 30 dni od aktiviranja igre. V nasprotnem primeru ne bo mogoče povabiti prijatelja v drugo svetovno vojno. Kot je postalo jasno, morate biti med seboj zelo usklajeni, tako da je funkcija na voljo dlje. Tu je preprost primer: eno sinhronizirano z vami v 15 dneh po nakupu licence - namesto 90 dni delovanja, boste na voljo le 75 dni.

  Druge posebnosti

  Upoštevali bomo države, v katerih se ta predlog uporablja: Velika Britanija, Avstrija, Belgija, Ukrajina, Finska, Švedska, Francija, Španija, Nemčija, Rusija, Grčija, Portugalska, Irska, Norveška, Italija, Nizozemska, Latvija, Litva. V drugih državah te storitve ne boste mogli uporabljati. Pismo, poslano na elektronsko pošto, je treba preveriti v 7 dneh po pošiljanju. Prijatelji morajo igrati v eni frakciji.

  Sorodne publikacije